- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.498
- 29
- Konu Sahibi babybabycat
Ankara nin neresi cnm ben Etimesgut
C
daha çok erken cnm acele etme akışına bırak şimdi den stres yapma
yenimahalle canım sentepe sen kaç yasindasn ne bilim çok ttaktım (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara nin neresi cnm ben Etimesgut
C
daha çok erken cnm acele etme akışına bırak şimdi den stres yapma
canm oluyo ne yazık ki büyük ihtimalle test bozuktu . benim 21 gün gecikti bugun adet oldum bu sürede 3 kez test yaptım 1 kez de kan verdim ..
Sabah hassas testi de yaptim.bu sefer baya belirgin iki tane cizgim vardi:) cizgileri bu kadar sevicegim aklima gelmezdi...:))) insallah allahim olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu
hadi ya((((Hamile değilim Negatif
Öyle bilmiorum bakış açısıcnm soğan falan bunlar hıkaye Allah ısterse verıyor bız sadece oralara yoruyoruz vajınısmus olan kısıler bıle hamıle kalıyor veya kalma ıhtımalı olmayan ınsanlar bıle eger Allah ısterse oluyor
Hamile değilim Negatif
Canım ben de 4 aydır aynı moralım bozuluyo o kağıdı elime Alınca aptal gibi hissediyorum kendimicanm üzülme vardır bi hayır
inşallh önümüzdeki aya verirrsin güzel haberi bizlere
sıkma canını nolur seni cok iyi anlıyorum ben aylardır aynı seyi yasıyorum ama elden bişey gelmiyor
acaba strestenmı kı cnm hıc bır sorunun yoksa o etkılıdır unutsan mesela hamılelık ıcın takmasan kafanaCanım ben de 4 aydır aynı moralım bozuluyo o kağıdı elime Alınca aptal gibi hissediyorum kendimi
Olabilir canım 3 ay once hıc daha bu zamana kadar düzensiz değilken adetim düzensızlestı doktora muayene oldum hıc bir sorunum yok 2 ay düzensiz oldu sonra düzeldim bu ay olmayınca hamıleyımdır dedım ama yine mı düzensiz oldu acaba testlerimde normal sanırım stresten ben zaten cok düşünmüyorum 2 3 kala heyecan oluyo bı bunun dışındaki yaptıgım streslerden sanırımacaba strestenmı kı cnm hıc bır sorunun yoksa o etkılıdır unutsan mesela hamılelık ıcın takmasan kafana