Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar inşallah bu sayfa ugurlu gelir hepimize:KK36: ardarda hamiş haberleri veririz inşallah ne güzel olur :KK68:

Kızlar bi yöntem arkadaşım yapmış soğan suyunu kaynatıp soğuduktan sonra suyuna oturacakmisiz.. arkadaşım bu yöntemlerle kaldı

Ben bu ay düzenli olarak soğan suyuna başlıca ve suyuna oturacam. Inşallah sizlerede vesile olurum

millet ustune boşalıyo hamıle kalıyor bazıları ugrasıyor kalamıyor bazıları ıse sorunu yokken kalamıyor. Yok ıste Allah vermeyınce yok zamanı gelmeyınce yok

canm üzülme vardır bi hayır
inşallh önümüzdeki aya verirrsin güzel haberi bizlere
sıkma canını nolur seni cok iyi anlıyorum ben aylardır aynı seyi yasıyorum ama elden bişey gelmiyor
Canım ben de 4 aydır aynı moralım bozuluyo o kağıdı elime Alınca aptal gibi hissediyorum kendimi

off darlanıyorumm yaaa dun gıttım kuzenım doğum yaptı tam hayalımdekı bebegı doğurmus kapkara gür saçları vardı insan oyle gorunce özenıyor halıyle :KK43:( 36 yasında doğum yaptı ılk cocuguydu mesela

acaba strestenmı kı cnm hıc bır sorunun yoksa o etkılıdır unutsan mesela hamılelık ıcın takmasan kafana
Olabilir canım 3 ay once hıc daha bu zamana kadar düzensiz değilken adetim düzensızlestı doktora muayene oldum hıc bir sorunum yok 2 ay düzensiz oldu sonra düzeldim bu ay olmayınca hamıleyımdır dedım ama yine mı düzensiz oldu acaba testlerimde normal sanırım stresten ben zaten cok düşünmüyorum 2 3 kala heyecan oluyo bı bunun dışındaki yaptıgım streslerden sanırım :KK1:

X