- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi babybabycat
önceki mesajlara bakmadım canım, kan testi yaptırdınmı kaç çıktı?5aydir ugrasiyoduk:) cok tesekkur ederim.darisi olmayanlarin basina:)
öyle deme Allah aratmasın ama olmayınca insan her yola başvuruyor. ben yapmadım ama yapanlar oluyor canımSoğanı sarımsagı bırakın Allah askına hamıle kalınca sarımsaktan kaldım sogandan kaldım bılmem ne dıyorlar hayır arkadasım Allah nasıp ettı kaldın Allah vermedı kalamadın net.
Evet oluyor ama ne kadar saglıklı canım olacagı varsa olur zaten haksızmıyım? Evet ınsanlar caresız kalıyor ama farkında olmadan asla zarar verıyorlar kendılerıne...öyle deme Allah aratmasın ama olmayınca insan her yola başvuruyor. ben yapmadım ama yapanlar oluyor canım
evet öyle tabi, hele soğan suyu okadar zararlıki eğer kist yoksa, ve farkında olmadan hamileysem bebeği düşürmeye sebep oluyorEvet oluyor ama ne kadar saglıklı canım olacagı varsa olur zaten haksızmıyım? Evet ınsanlar caresız kalıyor ama farkında olmadan asla zarar verıyorlar kendılerıne...
Ben sarımsağa başlıyorum bide bunu deniyim
Kaynatmadigim bişe kalmadı evde :))))))Allah seni napmasin bide onu yapak valla
Kaynatmadigim bişe kalmadı evde :))))))
Canım o zaman bı test yap ama sanmam benımde gecen ay oyle oldu hamileyim sandım yumurtlamamı hissetmişımbişey diyecegım kendımı hıc ıyı hısetmıyorum dunden berı; sürekli karnım agrıy acıyo gıbı yanlarım boşluklarım miğdem bı tuhaf ve dünden berı afedersınız süreklı buyuk tuvaletım gelıyor konu sahıbı acaba bahsettın ya onceden olmustur belkı dıye bunlar belırtı olabılırmı ?
Ayyy hadi.insallah cnmBenimde yarın adet günüm belki olmam mucize olur kız ikinci ben olurum belki
5aydir ugrasiyoduk:) cok tesekkur ederim.darisi olmayanlarin basina:)
Varmi.belirti falanBenimde yarın adet günüm belki olmam mucize olur kız ikinci ben olurum belki
Ileri hizli hareket sayısı yüze 5 çok düşük adam günde 3 paket sigara içiyor keçiboynuzu falan neler aldım içmem boş dediben şimdi kocama kkeçiboynuzu özü iciriym bakalm :)))))
Yok kız neredeeee.belki klomen e başlarım adet olursamVarmi.belirti falan
Nasıl kaldın hamile :))))bizlere de dua et cçok cçok amiiin inşallah :)