• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

Allahım olmayan herkese nasıp etsin çok güzel bir duygu annelık haberlerde o kadar kötü anne var nasıl kıyabılıyorlar bılmıyorum ama Allahım öyle ınsanlara degıl kucağı boş olanlara versin dılerım
Aminnn 🥹🥹🥹 dua edin olur mu bana da ve tüm isteyen kadınlar klubundeki ve dışarıda isteyen kardeşlerime

Ederım tabi yazarken bıle dua ederek yazıyorum Allahım kımsenın kucağını bos bırakmasın isteyen herkese evlat sevgısını versin Allahım

Ayy kızlar hepınızın mesajını okuyorum uykularım kaçtı matilla bılıyor benı bugün adet dönemi 3.4gun önce test yaptım kan testı negatif bugün olmazsam hamıle olma şansım varmı acaba 3gunde degısırmı kandakı sonuç
Canım benim 💕 inşallah değişir yeni girdim internete ya deli oldum internetim bitmiş 🥺

Vallahi ne desem yalan olur bilemedim keşke biraz bekleseydin canım benim ya 🤗
Şimdi beklicem 🤣 kan vereyim netlessin dedim hepten kafa karıştı 🤣 doktorum adetin gecikirse bidaha kan ver dedi bana bugün olmazsam adet bi yarın kalıyor yarında olmazsam cuma günü kesin kan veririm Allah nasip ederse

Back