• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

ay hadi inşallah bekliyorum güzel haberlerini 🥰
Bir gün geciktim 🥹🥹 çizgi görünüyor mu canim,acayip başımın arkasında ağrı var göğüslerim dolgun ama acımıyor ve mide bulantısı varr 🥹 arada da belim ağrıyor o kadar kasıklarım da agrivs yok çok tuvalete gidiyorum idrar için

Eklentiler

• 1000028990.jpg
    1000028990.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000028989.jpg
    1000028989.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 20
Bir gün geciktim 🥹🥹 çizgi görünüyor mu canim,acayip başımın arkasında ağrı var göğüslerim dolgun ama acımıyor ve mide bulantısı varr 🥹 arada da belim ağrıyor o kadar kasıklarım da agrivs yok çok tuvalete gidiyorum idrar için
İdrar sarılığının olduğu yerde gölge görüyorum gibi 🥰

Kızlarrrr son adet tarihim 12 ARALIKK
Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmı 🥹 yarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim 🥹 bu kuruma çizgisi olabilir miii
Kızlar benimde testime bakar mısınız acilll

Ay evet sorma yaaa 🥹 başımın arka tarafı ağrıyor oldu mu sende de
Kız ben baş ağrımdan ölüyordum resmen bide bende migren var ilaç felan kullanamadım ne olur ne olmaz diye 😂 diri diri ilaçsız çektim o acıyı resmen ama şimdi baş ağrım felan yok çok şükür sadece kasık ağrılarım mide bulantım sürekli idrara çıkma zırt pırt acıkma hissi sürekli uyku bide rahim zonklamam var 🤗

Kız ben baş ağrımdan ölüyordum resmen bide bende migren var ilaç felan kullanamadım ne olur ne olmaz diye 😂 diri diri ilaçsız çektim o acıyı resmen ama şimdi baş ağrım felan yok çok şükür sadece kasık ağrılarım mide bulantım sürekli idrara çıkma zırt pırt acıkma hissi sürekli uyku bide rahim zonklamam var 🤗
Hadi yaaa beni de baş ağrısı zorluyor cokkk inşallah bebiştendirr 🥹 bende içmedim hicbirsey ihtimal var diye , bende şuanda devamlı tuvalete kalkıyorum idrar ful 🤣 sabaha kadar kalmicak içimde bişey idrar falan 🤣

Geçen ay 25.gunde adet oldum ben bu 25-26 günde bir adet oluyorum beklenen adet tarihim 7 Aralık az önce beklememis idrarimla test yaptım sonra da peteğin üstüne koydum ilk dakikasinda bir cozgi çıktı ama silikti peşine 6-7 dk sonra gittiğimde kuruyunca böyle net çıkmış sizce hamilelik varmı 🥹 yarın sabah ilk idrarla bidaha yapicam da gene de bakın istedim 🥹 bu kuruma çizgisi olabilir miii
by markaya güvenmeyin mutlaka testi tekrarlayın bende ilk yaptığımda silik çizgiyi gördüm diğer gün sabah yaptığımda tek çizgiydi.. Umarım hamilesinizdir

Back