- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 613
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Bende beyaz akıntı var ama çok değilAyni benim de durumum senin gibi yarın adet günüm hafif kahverengi akıntı var ama insan hevesleniyor biraz. Sende akıntı var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beyaz akıntı var ama çok değilAyni benim de durumum senin gibi yarın adet günüm hafif kahverengi akıntı var ama insan hevesleniyor biraz. Sende akıntı var mi
Tabiki değişir , adete ne kadar kaldı canımAyy kızlar hepınızın mesajını okuyorum uykularım kaçtı matilla bılıyor benı bugün adet dönemi 3.4gun önce test yaptım kan testı negatif bugün olmazsam hamıle olma şansım varmı acaba 3gunde degısırmı kandakı sonuç
Aminnnn rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsinİnşallah hepımız hamıleyızdır hepınızın majını okudukça kalbim pıt pıt atıyor valla be olcak bu halımız
Benimde bugün yarın adet günüm bugün softec marka ile test yaptım silik çizgi cikti gene de güvenemiyorum 25.26.27.28.gunler de adet oluyorum bugün 27.gun bakalım ne olcak merakla bekliyorum bende olcak gibi bı ağrı giriyor bir girmiyor degisikBugün adet günüm gunlerdır test yapıyorum meraktan dün çok az kahve leke geldi genelde günümde olurum öğlene doğru oluyorum halbukı bakalım Allahım inşallah nasıpse olur
Olabilir nasippp herşey çizgi gözüküyor mu6ocakda vermısım testı 2.30cıktı umudum kesıldı ama marulla adet olmazsan geç döllenme olur dedi bu seferde bı heyecan bekliyorum bakalım
Adet tarihim 12 Aralık canım 27.gunum bugün olmadım henüz dedim ben 25.26.27.28 günlerde adet oluyorum onu kasdettimKuzum ıkıncıde sankı çok az gözüküyor gıbı 27gubdur hasta olmuyormusun anlamadım adet tarıhın ne zmn
Ben hiçbir belirtiye.kulak asmiyorum ne zaman kanda çıkar hamilesin derler o zaman vücudumdaki değişimlere bakarımAynısı bendedir var karın ağrısı yaşıyorum hep yaşardım zaten gergin karnım ağrıyor benim kasıkagrım var sadece farklılık göğüslüm ağrıyor kenarları benek benek yada bana öyle geliyor bıkmıyorum yaa çok şükür bugünde bıtseydı
Bende 2 günde bir ilişki değerlendirdim rabbim gonlumuzden geçeni nasip eylesin inşallahAnladım canım aynıyız seninle bende 12 Aralık oldum 4gun sürüyor adet betiminden 4gun sonra bırlıktelık oldu 12.13.14.15adet 20sınde bırlıktelık bıdaha olmadım öğünden berrı beklıyorum
Hiç öyle umutsuzluğa kapılma bak çok az zamandır deniyormusun ben 4 yıldır deniyorum ve olmuyor şükret her zaman canimPsıkoljık herhalde ama Allahım bulur olursam ınsallh iyi olur çok ıstıyorum 2.3aydıe denıyorum bunlarda olmazsam alet taktırcam bu psıkoljı çok ağır gerçekten uykularım kaçtı varmı yokmu
Allah bagislasin rabbim nasip etmiş akışına bırakın nasipte varsa bir bebek daha gelmesi evlat olarak size gelecektirÇok şükür tabiki 2tane çocuğum var Allahım onlara sağlıklı ömür versin benim esım ıstemıyor ondan 2aydır kaçamak oluyor korkusundan bırlıkde olmuyor bı atalımda olduk bıdaha yok hamıle kalçam dıe ıkı aydında olmuyor korunmasız olmasına rağmen vardır Allah’ımın bı bulduğu o yüzden bu ayda olmazsa adet olursam korunmam esım be zmn tamam derse artık vardır bı hıkmet ona yoruyorum