• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Art+Med gebelik testii pozitif miii bakın lütfen 🥹🥹

beni direk ateş basıyordu , eve hava girsin diye camları açıyordum eşim kızıyordu halada devam ediyor ateş basmaları 🫠
Bana da acayip terleme geliyor aşırı hemde bunaliyorum hemen şuanda sadece sabaha karşı yatakta üşüme geliyor 🤣 üstümüze çok kalın ortnuyoruz bazen de açık yatıyorum sanırım ondab

Bana da acayip terleme geliyor aşırı hemde bunaliyorum hemen şuanda sadece sabaha karşı yatakta üşüme geliyor 🤣 üstümüze çok kalın ortnuyoruz bazen de açık yatıyorum sanırım ondab
Ay hadi inşallah güzel haberlerini haberlerinizi bekliyoruz kadınlarklübü olarak 🥰🤲🏻

İnşallah 🥹

İnşallah 🥹 softec marka erken gebelik testi yaptım silik pembe çıktı ama idrar su icilmis halde idi sıvı alımı oldu yani yarın sabah bir daha yapcam bakalım ne durumda aynı marka softec
yatmadan önce sıvı alımını kesmelisin bakalım bide böyle dene hayırlısı olsun hakkında Rabbim tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun 🥰🤲🏻💕

Ayni benim de durumum senin gibi yarın adet günüm hafif kahverengi akıntı var ama insan hevesleniyor biraz. Sende akıntı var mi

Back