Arnavut inadıYaaaaa gerçekten dediğim dedik bazen diyorum nereye düştüm asla ama asla taviz vermiyor ben ne dersem o olucak diyor
Ayyy çok süslü bunlarKonu sahibi, Bu sayfayı takip edebilirsin
OhooAyyy çok süslü bunlar
Her insan biraz zordur gözünü korkutmak istemem fakat arkadaşım 1 sene evli kaldi boşandı hiç söz hakkım yok tu ne deseler susmak zorundayım saygısızlık la suçlanıyorum demişti aşırı hizmet aşırı saygı bekleniyor
Benim erkek arkadaşımda böyle dediğim dedik ben itiraz edemiyorum bu yüzden buna alıştım desem yeridir ama ailesi fazla karışmaz sanıyorumHer insan biraz zordur gözünü korkutmak istemem fakat arkadaşım 1 sene evli kaldi boşandı hiç söz hakkım yok tu ne deseler susmak zorundayım saygısızlık la suçlanıyorum demişti aşırı hizmet aşırı saygı bekleniyormus
Her şeyleri abartıSaç da çok gösterişli oluyor yaa abartı yani sadelik seven biri için işkence. Ama boşnaklar öyleydi şalvar da var.
Ama ben romanım bi yanımda karadeniz napıcaz bunuOhoodaha neler neler.. oynayışlarını izlemelisin. Düğününde gelin çok hareketli oynamaz, sopa yutmuş gibi takılır yoksa ayıplanır haberin olsun
Heh şimdi onu yazacaktım ben deOhoodaha neler neler.. oynayışlarını izlemelisin. Düğününde gelin çok hareketli oynamaz, sopa yutmuş gibi takılır yoksa ayıplanır haberin olsun
Kız bir gece olsa iyi 3 geceÇintan deriz onavalla sen de çok iyi öğrenmişsin çintan gecesi olur bu arada kına gecesi gibi ayrı cemiyet
Ohhh tam süper geleneklerin tacı olacaksınAma ben romanım bi yanımda karadeniz napıcaz bunu
AYyy neler diyosunuz düğünle bitmiyor mu bu şeylerKız bir gece olsa iyi 3 gece
Yok yahu ne kiralaması özel diktiriyor onlar öyle taşlı pullu kumaşlar ki elde dikiliyor tabii maddi duruma göre değişir ben halamın diktirdiklerine göre konuşuyorum yıllar önce 10 yıl olmuştur bir tanesine bin TL vermişti diktirmek içinKına gecesinde biz tarafta da böyle bi yere gidip kına için kiralarsın kıyafet kınada giyersen eee kayınvalide de verirse ben kaç tan e giyicem
Seviyorum amaaaaKöle ruhunuz yoksa kacarak uzaklasin. Anneniz sizi El kadar kayinconun elini öpesiniz, kayinvalidenize hizmet edesiniz diye mi buyuttu?
Ben sadece inadını son sözü ben derim ne dersem onu gördüm şuanlık taş olsam çatlardım
Sadece düğün olsa iyi cenaze olsa evde ki gelenlere yemek veriliyorAYyy neler diyosunuz düğünle bitmiyor mu bu şeyler
Yapabildiklerini yaparlar ki maddi durumları yerinde fazlasıyla boyum da uzun fazla kumaş giderYok yahu ne kiralaması özel diktiriyor onlar öyle taşlı pullu kumaşlar ki elde dikiliyor tabii maddi duruma göre değişir ben halamın diktirdiklerine göre konuşuyorum yıllar önce 10 yıl olmuştur bir tanesine bin TL vermişti diktirmek için
Kız demeyin öyle arnavut ciğerini de severim aslındaArnavut ciğeri olma zamanın gelmiş. Gösteriş sevmeleri sadece düğün dernekte oldukça eli sıkı insanlar ,geleneklere bağlılar, çalışmayı severler kibar insanlar, içmeyi de sevenleri vardır. Aha saydım birşeyler.
Yine seversinizSeviyorum amaaaa