Arkadaslarimin, tanidiklarim bana cirkin erkekleri öneriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cirkinlige vurgu yapanların gözlerinin ve kalbinin cokcfarkli gördüğünü düşünüyorum. Sadece disi sarı diye genel anlamda tipi düzgün olan bı insana çirkin denmez ya da göbekli diye
Bir insanin bir insani sevmesi icin gozune guzel gelmesi lazim. Ben kivanc tattlitug gibi olsun demiyorum ama gidip gobegini eritebilir dislerini beyazlatabilir. Kendisine ozen gostermeyen biriyle ayninev ayni yatak paylasilir mi? Kendisine ozsaygisi olmayan adamla yuva kurulmaz.

+1 Bana Kıvanç Tatlıtuğ da itici gelir mesela. Bu yakışıklılık meselesi de değil. Bu başka bir şey.

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.

basligi acarken dikkatli olmaya calistim ama soyle ifade edeyim:

cirkin dedigim tipler paket olarak tuhaf tiplerdi, hani creepy diyolar ya oyle.

bu bahsettigim insanlardan birini hatta ornek olarak bir arkadasima gosterdim, gercekten inanamadi.

yani demek istedigimi tam olarak anlatamiyorum, hani bazi insanlar olur ya mesela dalga gecilir ezilir biraz da tuhaftirlar Gruptan kimsenin onlari istemeyip sana cok yakisiyo demelerini anlatmak istedim

tabii ki helsinkide dogmadim. Almanyada yasiyorum ve koydeki erkeklerin sirf yurtdisina gelebilmek icin burdaki kizlarla evlenmesini kastetti arkadas. Seni sen oldugun icin kimse sevmez anca ordan pasaport karsiligi birini bulursuna getirdi

Böyle mi mesela?

Değişebilen şeyler için insanlara çirkinlik haftası yapıştırmak yanlıştır. Kocanizin göbeğini eriyebilir ya da dişlerini beyazlatabilirsiniz saçları dökülse ektirebilirsiniz velev ki kaza geçirdi koptu kolu bacağı yarının garantisi var mı ben sizinle aynı görüşte değilim sadece

Arkadaslar cirkin ve cool olan bir suru erkek var ben orda degilim. Bana surekli ortamda kimsenin kendine layik gormedigi insanlari bana yakistirmalarini anlayamiyorum.

tabii ki helsinkide dogmadim. Almanyada yasiyorum ve koydeki erkeklerin sirf yurtdisina gelebilmek icin burdaki kizlarla evlenmesini kastetti arkadas. Seni sen oldugun icin kimse sevmez anca ordan pasaport karsiligi birini bulursuna getirdi
Tamam şimdi oldu.

Bunu bu şekilde anlatın.

Yani yurtdışına çıkış bileti olmak başka şey.

Köyden birini aşağılamak başka şey.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek şeylere dikkat edin. Ve evet çok doğru.

Yurtdışı bileti olarak kullanilmamaya çok dikkat edin.

sorun bu. O kadar hassas bir konu ki kendimi tam anlatamiyorum.

sizin üslubunuz da arkadaşlarınızdan farklı olmadığı için onların sözlerini anormal bulamadım size karşı.
ayrıca burada kimin tipine "iğrenç" kime "yakışıklı" dediğinizi de bilmemiz imkansız.
belki sizin "iğrenç" bulduklarınız bir sürü insan için normal tiplerdir.
önce kendi konuşma tarzınızı ve bakış açınızı geliştirmenizi öneririm.

ayrıca ilişkilerde güzellik kadar konuşabilmek de önemlidir. çok yakışıklı dediğiniz biriyle ortak bir muhabbet kuramazken, çirkin dediğiniz erkekle çok güzel bir bağ kurabilirsiniz.

Cirkinlik degil tam olarak ama tuhaf creepy tipler ve kimse kendine layik gormezken neden bana oneriliyor bunu anlatmak istedim

Çok kadının olduğu yerde hiç bir kadın diğer erkeği sana uygun görmez , onun için kadınların az olduğu yerde şansın olur gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…