- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Öncelikle ailemden dolayı çekiniyorum. Yani sevgilimin ailesi çok düzgün. Benim ailem bayağı bi ipsiz sapsız kalıyo. bunu ileride yüzüme vururlar diye korkuyorum. İkinci olarak şu an İlişkimde her şey güllük gülistanlık evet ama ilişki de 7 aylık zaten hani öyle yıllar yılı süper devam eden bi ilişki değil. Acaba her şey böyle güzel kalır mı kalırsa ne kadar kalır bilmiyorum. Ama sizin dedikleriniz de çok doğru. Muallakta kaldımpeki neden evlenmek istemiyosun?diğer konularını biliyorum.yaşına göre de inan oldukça güçlüsün.kendini küçümseme.yaşadıkların ve yaptıkların ufak şeyler değil.ama her zaman her duruma karşı güçlü duramayabiliriz.ben erkek arkadaşının evlilik teklifini çok doğru buldum.amacı senin okulunu bitirmen çünkü.evlenmeden de maddi destek kabul etmeyeceğini biliyor.yani madem 2 sene sonra da bu adamla evleneceksen şuan bu sıkıntıları çekip neden kendini yıpratasın?erken evlenmek evet iyi olmayabilir.ama her erken evlenen de kötü evlilik yaşıcak,şiddet görecek vs anlamına da gelmiyor.iyi düşünelim iyi olsun.