Arkadaslarimin, tanidiklarim bana cirkin erkekleri öneriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bir de yakisiklilik konusunu sadece bu duruma ozel olarak belirttim. Yoksa tek kriterim yakisiklilik degil. Mesela Biri gercekten eli yuzu duzgun yakisikliydi, tum cesaretimi toplayip
Karsilik verdim ama sonra ogrendim ki adamin zaten sevgilisi varmis ama beni de yedeklemek istiyor sonra bakip karar vericek hangimizi istedigine. Ogrendigim an hemen cekildim
Tabiiki

Hep kıskançlıktan bunlar. Mesela ben 1.60 boyundayım ama erkekte ilk ve en önemli kriterim uzun boydu(seviyorum napiiim) ve tüm arkadaşlarım bilirdi.
İnanın beni tanıştırmak istedikleri en uzun kişi 1.65 falandırçünkü kısa olduğum için hakettiğim anca bu olabilirmiş.

Fakat benim çıktığım, kendiliğinden gelen tüm erkekler 1.92-1.80 arasındaydı...
En kısa eşim 1.80

Sizde böyle söyleyen olursa, çok hoşlandıysan lütfen benim için fedakarlık yapma kendine al, demeyi unutmayın.

Hatirladikca sinirlendigim bir baska olay daha var:

komsumuzun evinde bir hanim beni gormus ve cooook iyi bir tanidigina dusunmus. Tanidigi da almanyaya kacak yoldan gelmis ve siginmadaymis! Ben evlenip adami siginmadan kurtaricakmisim ama olsunmus. Siz simdi buna ne dersiniz? Iste boyle seyler yasayinca diyorum ki demekki bende birsey varki bana boyle abuk sabuk insanlari layik goruyolar?

Bunları yapanlar seni kıskananlar bence eee insan kıskanınca iyisini layık görmez ki

Bunları yapanlar seni kıskananlar bence eee insan kıskanınca iyisini layık görmez ki

Evet anliyorum ama benim anlamadigim su; bu insanlar tek beni kiskaniyor olamazlar, keza kiskanip agizlariyla itiraf ettikleri ozellikler baskalarinda da mevcut ama ne hikmetse hirslarini, zehirlerini sadece bana kusuyorlar. Yani sorun bana gelince cesaretlenmelerindw

Belki sizde çirkinsiniz. Güzel bir kıza çirkin yakıştırmazlar dengini yakıştorırlar. Nasıl çirkin olduğunuzu kabul etmiyorsanız belkide taliplerinde çirkin değildir siz öyle düşünüyorsunuzdur.

yani onerdikleri tipler homeless gibi garip, tuhaf tipler. Biri mesela recep ivedik gibi yani sadece tip degil davranis olarak da vasat. Keza bana oneren kizlarin benden fazlasi yokken neden kendilerine layik gormuyorlar da bana israr ediyorlar?

yani onerdikleri tipler homeless gibi garip, tuhaf tipler. Biri mesela recep ivedik gibi yani sadece tip degil davranis olarak da vasat. Keza bana oneren kizlarin benden fazlasi yokken neden kendilerine layik gormuyorlar da bana israr ediyorlar?
Hım anladım yani sadece tip olarak demiyorsunuz hanzo tipler o zaman gerçekten bende kızardım

sorun bu. O kadar hassas bir konu ki kendimi tam anlatamiyorum.
Arkadaşım dediğin insanlar seni baya kıskanıyor.
Seninle ancak pasaport için evlenirler, kaşın tuhaf falan sözlerini ancak bir düşman kullanır.
Uzak dur onlardan birazda özgüvenini yükseltmeye farklı Ortamlara girmeye çalış

Arkadaş taniştirmasi işlerini hiç sevmem. Arkadaş, kuzen vesilesiyle tanistiğim kim varsa hepsi çöptü, tip olarak duzgun olanin da karakteri berbatti.

En guzel ilişkilerim kendi taniştiklarim oldu.
O arkadaslarin, kuzenlerin bulduklari çok iyi birsey olsa kendileri sevgili olurlar zaten sana paslamazlar. Kendi begenmediklerini yamamaya calisiyorlar.

Bakın burda asıl problemin ne olduğunu anlatmışsınız.Boyle flört olmaz ki.Hoslansan da hoslanmasan da sohbet etmen lazım,gulumsemen lazım,15_16 yaşındaki kizlar bunu yazsa anlarım da sizin bunu aşmanız gerekiyor.
Yorumlarınızı okudum , pasaport peşinde olan aklinca çakallık yapıyor ,kaçak gelmise oturum sağlayacak işte, sizin güzellik çirkinliğinizle alakalı değil.
Saçma sapan insanlar herkese öneriliyordur eminim ,veriyoruz cevabını geçiyoruz.Herkes farklı bakıyor ilişkilere.Bakin bana görücü gelecekti ,ailem de çok beğenmiş bir bak bilmem ne ,tamam dedim bakayım ,adamin face i kamyon fotoğraflari ve hayırlı cumalar mesajları ile dolu,ben ateistim.Hala hatırladıkça guleriz duruma,daha neler neler ,size önerilenler neden böyle demek yerine ,hoşsohbet olun , kendiniz seçin ,flortlesin.İliski de yaşlandıkça ogrenilen birsey.
Bir de sizi aşağılayıcı şekilde birini önerdikleri de açık fikrinizi söyleyin ,bu hanzoyu mu bana yakistirdiniz gibisinden

Kendinizi ezdirmeyin lafı yapıstırın agızlarına...kıskanclık olabilir sizi cekemiyo olabilirler ...siz kendinizi bilin kendinize deger verin yeter baskalarını sallamayın

Allah askina su editini de sil bence.Konuyu kurtarayım derken daha cok batirmissin.Kendini övüp karsi tarafi yermissin.Çirkinlij guzellik goreceli bir kavram.Belki sende başkalarına guzel gorunmuyorsundur mesela.Bunu bilemezsin.Ayrıca o erkekler degil çevrendeki insanlar bir tuhaf bence.Bos beles konuşmuşlar

çok fazla kişi tanışmak istiyordu bende değişiklik olsun diye kabul ediyodum dışarda bir kere görüşüyoduk ama sessiz birisi olduğum için bana tanışmak için gelen erkekler kaçıyordu sıkıcı buluyorlardı beni. sadece bir keresinde çok yakışıklı bir çocuğu reddetmiştim. niyeti farklıydı. arkadaş ortamında birisi sordu noldu o çocuk diye. istemedim dedim. 'Sen mi?' diye küçümsedi beni dalgaya aldı birisi. böyle insanlar var malesef. sessiz gördükleri için böyle laflar söyleyebiliyorlar.

benim boyum 1.75.

bana bir ara bildiğin benden kısa yanımda yavrum gibi kalan erkekler asılmıştı. ulan acaba bende bir sorun mu var diye düşünmüştüm.

sonra aynaya bakınca anladım ki sadece onların hadsizlikleri.

yani kısaca sallaaaaa.

önerenlere şey de : çok beğendiysen sen al ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…