- 29 Mart 2012
- 1.699
- 1.766
-
- Konu Sahibi Camille_claudel
Tamam anlattiginiz arkadaşlarınız haddini aşmış ama sizin de karşınıza yakisikli bulduğunuz kişiler çıkmış ,niye reddettiniz hepsini?icekapaniklik ise 27 yaşına kadar fazla değil mi ? Eğitim de almissiniz?Bence başkalarının ayıplarını bosverin kim ne halt yiyorsa yesin ,kimsenin annesi degiliz.niye bu kadar talibiniz varken ve begeniyorken hayatiniza kimse girmedi?
Bunları yapanlar seni kıskananlar bence eee insan kıskanınca iyisini layık görmez kiEdit:
Cok hassas bir konu oldugu icin tekrar belirtmek istiyorum:
cirkin derken; paket olarak grup icinde ezilen, dalga gecilen, soz konusu kisilerin bizzat cirkin olarak adlandirdiklari erkekleri kastediyorum. Yakisiklilik normlarina uymayan ama gayet cool olan erkeklerden bahsetmiyorum.
diger konuysa; koyden birini bulalim demek= buralardan birisini bulamazsin, koyden birisi seni pasaportunun hayrina alsin demek
Selam kizlar,
pazar pazar icimi dokmeye geldim.
27 yasindayim, okulu bitirdim ama su yasima kadar hic iliskim olmadi.
cevremde iltifat aliyorum ama baslikta ki gibi bir derdim de var.
okuldan bir arkadasim, tuhaf bi adamla arkadasti, yani tip olarak da pek ic acici degildi ve aranizi yapmak isterim cok yakistiyorum sizi dedi.
diger bir arkadasim sana koyden birini bulalim, anca o kurtarir demeye getirdi.
staj yaptigimiz yerde bir kizla arkadas olduk, gruptaki cocuklarin ilgisinden bahsetti ve bana dondu dedi ki onlara karsi dikkatli ol hos sana bakacaklarini sanmam ama?!
en bombasi ehliyet alirken derse girdim, hoca gercekten igrenc bir insandi, sinifta tuhaf bi cocuk vardi bana gelip onunla olmak istemez misin diye sordu?!Baskasi cikti hoslandiysan sen al diyip susturdu.
isin garip yani; kendiliginden benden hoslananlar ortalamanin ustunde yakisikli insanlardi. Bir tarafta surekli sana bakmazlar, seni bu halinle alan olmaz diyenler, diger tarafta yakisikli cocuklar. Staj yaparken o kizin sana bakmazlar dedigi insanlardan da ilgi gordum ben isin tuhafi.
belirtmek istedigim bir sey de su ki; zamaninda cok fazla zorbaliga ugradim, o yaslarda kaslarimi almazken seninle kimse evlenmez kaslarinla o kadar cirkinsin ki laflari duydum. Simdi bana kim ne onerse kendi cirkinligime baglayip uzuluyorum.
kisillik olarak da cok sessiz bir insanim. Kolay kolay kimseyi kirmam ama insanlar beni hep paramparca etti. Icimi dokmek sizlerden fikir almak istedim.
Bunları yapanlar seni kıskananlar bence eee insan kıskanınca iyisini layık görmez ki
Belki sizde çirkinsiniz. Güzel bir kıza çirkin yakıştırmazlar dengini yakıştorırlar. Nasıl çirkin olduğunuzu kabul etmiyorsanız belkide taliplerinde çirkin değildir siz öyle düşünüyorsunuzdur.
Hım anladım yani sadece tip olarak demiyorsunuz hanzo tipler o zaman gerçekten bende kızardımyani onerdikleri tipler homeless gibi garip, tuhaf tipler. Biri mesela recep ivedik gibi yani sadece tip degil davranis olarak da vasat. Keza bana oneren kizlarin benden fazlasi yokken neden kendilerine layik gormuyorlar da bana israr ediyorlar?
Arkadaşım dediğin insanlar seni baya kıskanıyor.sorun bu. O kadar hassas bir konu ki kendimi tam anlatamiyorum.
Bakın burda asıl problemin ne olduğunu anlatmışsınız.Boyle flört olmaz ki.Hoslansan da hoslanmasan da sohbet etmen lazım,gulumsemen lazım,15_16 yaşındaki kizlar bunu yazsa anlarım da sizin bunu aşmanız gerekiyor.ben flört edemiyorum. Ilgi gosterdiklerini bile nice sonra anladim. En fazla ilgi gostereni bir bucuk yildi sanirim ama gozlerine bakamadiktan sonra gulumseyemedikten sonra bu kiz istemiyor diyip gidiyolar.
En kotu kisimsa; ben hoslandigim adamlardan kaciyorum onlar da bunu hayir olarak anliyor, halbuki ben hoslanmadigim adamlardan kacmiyorum sohbet bile ediyorum :)
Kendinizi ezdirmeyin lafı yapıstırın agızlarına...kıskanclık olabilir sizi cekemiyo olabilirler ...siz kendinizi bilin kendinize deger verin yeter baskalarını sallamayınEdit:
Cok hassas bir konu oldugu icin tekrar belirtmek istiyorum:
sorun cevremden insanlarin kendilerine layik bulmadiklari, cirkin diye dalga gectikleri insanlari israrla bana yakistirmalari. Bu olayin farkli ortamlarda farkli insanlar tarafindan surekli tekrarlanmasi
cirkin derken; paket olarak grup icinde ezilen, dalga gecilen, soz konusu kisilerin bizzat cirkin olarak adlandirdiklari erkekleri kastediyorum. Yakisiklilik normlarina uymayan ama gayet cool olan erkeklerden bahsetmiyorum.
söz konusu ehliyet hocamiz Kiz/kadin ogrencilere sulanan, arabasina davet eden sapik ve dolayisiyla benim gozumde igrenc bir adamdi. Sapikligi diger hocalar tarafindan da tescilli
diger konuysa; koyden birini bulalim demek= buralardan birisini bulamazsin, koyden birisi seni pasaportunun hayrina alsin demek
Selam kizlar,
pazar pazar icimi dokmeye geldim.
27 yasindayim, okulu bitirdim ama su yasima kadar hic iliskim olmadi.
cevremde iltifat aliyorum ama baslikta ki gibi bir derdim de var.
okuldan bir arkadasim, tuhaf bi adamla arkadasti, yani tip olarak da pek ic acici degildi ve aranizi yapmak isterim cok yakistiyorum sizi dedi.
diger bir arkadasim sana koyden birini bulalim, anca o kurtarir demeye getirdi.
staj yaptigimiz yerde bir kizla arkadas olduk, gruptaki cocuklarin ilgisinden bahsetti ve bana dondu dedi ki onlara karsi dikkatli ol hos sana bakacaklarini sanmam ama?!
en bombasi ehliyet alirken derse girdim, hoca gercekten igrenc bir insandi, sinifta tuhaf bi cocuk vardi bana gelip onunla olmak istemez misin diye sordu?!Baskasi cikti hoslandiysan sen al diyip susturdu.
isin garip yani; kendiliginden benden hoslananlar ortalamanin ustunde yakisikli insanlardi. Bir tarafta surekli sana bakmazlar, seni bu halinle alan olmaz diyenler, diger tarafta yakisikli cocuklar. Staj yaparken o kizin sana bakmazlar dedigi insanlardan da ilgi gordum ben isin tuhafi.
belirtmek istedigim bir sey de su ki; zamaninda cok fazla zorbaliga ugradim, o yaslarda kaslarimi almazken seninle kimse evlenmez kaslarinla o kadar cirkinsin ki laflari duydum. Simdi bana kim ne onerse kendi cirkinligime baglayip uzuluyorum.
kisillik olarak da cok sessiz bir insanim. Kolay kolay kimseyi kirmam ama insanlar beni hep paramparca etti. Icimi dokmek sizlerden fikir almak istedim.
Ayy ne guzel hatirlattin benim de izleyesim geldisize 1 doz sex and the city izlemenizi öneririm. yersiz çekingenliğinizi atmanıza yardımcı olacağını düşünüyorum.