- 29 Mart 2012
- 1.778
- 1.833
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Mesela bu cümlenizi çok ele almaya değer buluyorum.sana koyden birini bulalım, anca o kurtarır
Haklisiniz ama kendine bakmayan disleri sari giyinmeyimbilmeyen cirkin bi erkegi kim istesinnki konu sahibi kabul edecek. Dis gorunuse gore yorum yapmam ama bazi seylerde bizim elimizde sirf ureyecegiz diye baskasinin cirkin genlerine ihtiyacimiz yok.Çirkin değilim çirkini haketmiyorum demek istiyorsunuz sanırım. Ciddi bir ilişki düşünüp milleti çirkin çirkin diye reddeden bir akrabam akla geldi. Çirkin diye diye reddettiği kendi halindeki tipler bidaha teklif etsin diye bulunduğu ortamlarda boy göstermeye çalışıyor şimdi. Hatta iki kez reddettiği birinden üçüncü kez teklif koparma peşinde. Akrabam da dünya güzeli değil bu arada. Kel göbekli boyu çok uzun diye diye psikolojisi bozuk şuan ve sadece çocuk yapmak için evlilik istiyo artik
Ben cirkinlige vurgu yapanların gözlerinin ve kalbinin cokcfarkli gördüğünü düşünüyorum. Sadece disi sarı diye genel anlamda tipi düzgün olan bı insana çirkin denmez ya da göbekli diyeHaklisiniz ama kendine bakmayan disleri sari giyinmeyimbilmeyen cirkin bi erkegi kim istesinnki konu sahibi kabul edecek. Dis gorunuse gore yorum yapmam ama bazi seylerde bizim elimizde sirf ureyecegiz diye baskasinin cirkin genlerine ihtiyacimiz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?