Arkadaslarimin, tanidiklarim bana cirkin erkekleri öneriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.699
1.766
Edit:

Cok hassas bir konu oldugu icin tekrar belirtmek istiyorum:

sorun cevremden insanlarin kendilerine layik bulmadiklari, cirkin diye dalga gectikleri insanlari israrla bana yakistirmalari. Bu olayin farkli ortamlarda farkli insanlar tarafindan surekli tekrarlanmasi

cirkin derken; paket olarak grup icinde ezilen, dalga gecilen, soz konusu kisilerin bizzat cirkin olarak adlandirdiklari erkekleri kastediyorum. Yakisiklilik normlarina uymayan ama gayet cool olan erkeklerden bahsetmiyorum.

söz konusu ehliyet hocamiz Kiz/kadin ogrencilere sulanan, arabasina davet eden sapik ve dolayisiyla benim gozumde igrenc bir adamdi. Sapikligi diger hocalar tarafindan da tescilli

diger konuysa; koyden birini bulalim demek= buralardan birisini bulamazsin, koyden birisi seni pasaportunun hayrina alsin demek

Selam kizlar,

pazar pazar icimi dokmeye geldim.

27 yasindayim, okulu bitirdim ama su yasima kadar hic iliskim olmadi.

cevremde iltifat aliyorum ama baslikta ki gibi bir derdim de var.

okuldan bir arkadasim, tuhaf bi adamla arkadasti, yani tip olarak da pek ic acici degildi ve aranizi yapmak isterim cok yakistiyorum sizi dedi.

diger bir arkadasim sana koyden birini bulalim, anca o kurtarir demeye getirdi.

staj yaptigimiz yerde bir kizla arkadas olduk, gruptaki cocuklarin ilgisinden bahsetti ve bana dondu dedi ki onlara karsi dikkatli ol hos sana bakacaklarini sanmam ama?!

en bombasi ehliyet alirken derse girdim, hoca gercekten igrenc bir insandi, sinifta tuhaf bi cocuk vardi bana gelip onunla olmak istemez misin diye sordu?!Baskasi cikti hoslandiysan sen al diyip susturdu.

isin garip yani; kendiliginden benden hoslananlar ortalamanin ustunde yakisikli insanlardi. Bir tarafta surekli sana bakmazlar, seni bu halinle alan olmaz diyenler, diger tarafta yakisikli cocuklar. Staj yaparken o kizin sana bakmazlar dedigi insanlardan da ilgi gordum ben isin tuhafi.

belirtmek istedigim bir sey de su ki; zamaninda cok fazla zorbaliga ugradim, o yaslarda kaslarimi almazken seninle kimse evlenmez kaslarinla o kadar cirkinsin ki laflari duydum. Simdi bana kim ne onerse kendi cirkinligime baglayip uzuluyorum.

kisillik olarak da cok sessiz bir insanim. Kolay kolay kimseyi kirmam ama insanlar beni hep paramparca etti. Icimi dokmek sizlerden fikir almak istedim.

Son düzenleme:
Güzellik çok görece bir kavramdır.

Şu kadar diyeyim size. Birisi bana burak özciviti sorsa aşırı itici derim. Göresim dahi yok. Hiç beğenmiyorum.

Buna mukabil beğendiğim tipleri yazsam eminim siz de onları beğenmezsiniz.

Ayrıca,
Bu tiple sana mi bakacak vb ifadeler... aklı başında bir insanin cümleleri olamaz.

Yani siz kendinizi çirkin ya da güzel diye etiketlemeden önce çevrenizdekilerin gerizekalı olmadığından emin olmaya çalışın bence.

Son olarak insanlara iğrenç çirkin tuhaf vb şeyler söylemek,yani etiket yapıştırmak size de çok kolay geliyor burdan bakınca.

Size yapılmasını istemiyorsaniz siz de yapmayın

Çirkin değilim çirkini haketmiyorum demek istiyorsunuz sanırım. Ciddi bir ilişki düşünüp milleti çirkin çirkin diye reddeden bir akrabam akla geldi. Çirkin diye diye reddettiği kendi halindeki tipler bidaha teklif etsin diye bulunduğu ortamlarda boy göstermeye çalışıyor şimdi. Hatta iki kez reddettiği birinden üçüncü kez teklif koparma peşinde. Akrabam da dünya güzeli değil bu arada. Kel göbekli boyu çok uzun diye diye psikolojisi bozuk şuan ve sadece çocuk yapmak için evlilik istiyo artik

Sanırım biraz özgüven eksikliği var sizde. Bu yüzden de çevrenizdeki ‘gereksiz’ insanlar bu huyunuzdan faydalanıyorlar.. Öncelikle o insanlardan uzaklaşmaya bakın, uzaklaşamıyorsanız onları takmamaya çalışın. Kendinize güvenin hatta kendinizle dalga geçin

Siz kendinizi ve bakış açınızı değiştirirseniz hayatınız ve psikolojinizde değişir.

sana koyden birini bulalım, anca o kurtarır
Mesela bu cümlenizi çok ele almaya değer buluyorum.

Biraz acar mısınız?

Siz anadolu değil de helsinkide yetişmediyseniz eğer, köyde yetişen birinin önerilmesi neden asabınızı bozdu.

Etiket yapıştırma huyunuz var. O sebeple bana arkadaşınızı söyleyin , size kim olduğunuzu söyleyeyim.

Haklisiniz ama kendine bakmayan disleri sari giyinmeyimbilmeyen cirkin bi erkegi kim istesinnki konu sahibi kabul edecek. Dis gorunuse gore yorum yapmam ama bazi seylerde bizim elimizde sirf ureyecegiz diye baskasinin cirkin genlerine ihtiyacimiz yok.

ya belli bir yastan sonra -bu ulkemizde 25- herkes sizi ne pahasina olursa olsun evlendirmek istiyor. yani bu aileniz cevreniz herkes boyle. bana da dunyanin en alakasiz insanlarini tanistirmaya calisiyorlar hep kisisel almayin.

bi de kimine iyi gelen kimine kotu geliyor belki sizin zevkiniz ayni degildir.

Ben cirkinlige vurgu yapanların gözlerinin ve kalbinin cokcfarkli gördüğünü düşünüyorum. Sadece disi sarı diye genel anlamda tipi düzgün olan bı insana çirkin denmez ya da göbekli diye

Kuzenim 32 yaşında bekar. Hem evlenememekten şikayet ediyor hem herkese bir kulp takıyor. Bir gün köşeye sıkıştırdım, senin asıl derdin ne diye. "beni sevdiklerine, beğendiklerine inanmıyorum. Beni ne yapsınlar ki diye düşünüyorum" demişti. Sizin sorununuz kendinizle. Sevilmeye, beğenilmeye değer görmüyorsunuz kendinizi demek ki.

Bu güzellik çirkinlik mevzusuna da bu kadar takılmayın. Güzellik bir bütün. Huyu, zekası, bakımlı olması, sosyal olması, gülmesi, konuşması. Kişiyi çekici kılacak onlarca etken var. Altın oran aramıyor insan aşık olunca, sevince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…