Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar perşembe günü opu olacağım amh düşük bir haftadır gonalf kullanıyorum pergoveris son üç gündür de cetrolide bu akşam 22:30 da ovitrelle
- Konu Sahibi mrererdem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Bir kere öncelikle aslaaaa umutsuzluğa kapılmayın bize lazım olan 15 20 yumurta vs değil 1 tanecik sağlıklı yumurta, o 15 yumurtanın hepsi dolu olup 3. Veya 5. Güne ulaşmıyor merak etmeyin, bende 4 yumurta ile opu oldum 4 ü de dolu çıktı ve 5.gün 4ab kalitesine ulaştı, transferde çözdürülünce 5ab oldular ve ilk transferde tuttu çok şükür bebeğim şu an 6 aylık hep pozitif olun tutacakmış gibi düşünün, her şey gönlünüzce olsunBu akşam çatlatma iğnesi olacağım 3 yumurta ile tüp bebek sürecinde başarı oranı nedir herkes 10-15 Toplanıyor benim çok az şansım da az
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Ne kadar güzel şey yaşadınız rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini perşembe opu olacağım bakalım benimde sonum senin gibi olsunBir kere öncelikle aslaaaa umutsuzluğa kapılmayın bize lazım olan 15 20 yumurta vs değil 1 tanecik sağlıklı yumurta, o 15 yumurtanın hepsi dolu olup 3. Veya 5. Güne ulaşmıyor merak etmeyin, bende 4 yumurta ile opu oldum 4 ü de dolu çıktı ve 5.gün 4ab kalitesine ulaştı, transferde çözdürülünce 5ab oldular ve ilk transferde tuttu çok şükür bebeğim şu an 6 aylık hep pozitif olun tutacakmış gibi düşünün, her şey gönlünüzce olsun
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Amin inşallah, ben doğum yaptım bu arada 6 aylığız , darısı başınıza olsun sağlıkla hayırla ama hep pozitif olun sakın içinizi karartmayınNe kadar güzel şey yaşadınız rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini perşembe opu olacağım bakalım benimde sonum senin gibi olsun
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Amin inşallah, ben doğum yaptım bu arada 6 aylığız , darısı başınıza olsun sağlıkla hayırla ama hep pozitif olun sakın içinizi karartmayım
Gecen ayki tüp bebek denememde çok heyecanlıydım Şuan öyle değilim bakalım perşembe ne olacakAmin inşallah, ben doğum yaptım bu arada 6 aylığız , darısı başınıza olsun sağlıkla hayırla ama hep pozitif olun sakın içinizi karartmayın
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Selamlar sonucunu ne oldu acaba yarın bende opu olacagımGecen ayki tüp bebek denememde çok heyecanlıydım Şuan öyle değilim bakalım perşembe ne olacak
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Canım ben 7 sinde opu oldum 5 adet toplandı. 3 tanesi 5 Güne gitti ayın 12sinde iki adet transfer oldum bir tanesi dondururdu şimdi beta hcg testi verdim sonucu bekliyorum inşallah sizinde güzel geçer geldi döllendir inşallahSelamlar sonucunu ne oldu acaba yarın bende opu olacagım
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Ay çok sevindim ne güzel size taze transfer yapmışlar neye göre acaba banada taze transfer yaparlar mı neye göre karar veriyorlar fikirleriniz çok önemli benim içinCanım ben 7 sinde opu oldum 5 adet toplandı. 3 tanesi 5 Güne gitti ayın 12sinde iki adet transfer oldum bir tanesi dondururdu şimdi beta hcg testi verdim sonucu bekliyorum inşallah sizinde güzel geçer geldi döllendir inşallah
- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 933
- 53
Önemli olan yumurta kalitesi sayısı değil.Kendimden örnek vereyim 17 yumurtam toplandı sadece iki tanesi gelişim sağladı.O yüzden sayının hiç ama hiç önemi yok…Bu akşam çatlatma iğnesi olacağım 3 yumurta ile tüp bebek sürecinde başarı oranı nedir herkes 10-15 Toplanıyor benim çok az şansım da az
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Valla doktor direk 5 güne giderse taze transfer ederiz dedi sizinde öyle olur benceAy çok sevindim ne güzel size taze transfer yapmışlar neye göre acaba banada taze transfer yaparlar mı neye göre karar veriyorlar fikirleriniz çok önemli benim için
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Peki sizin rahim kalınlığı ile ilgili bişey dedi mi benim son kontrolde 10 mm di ben taze transfer çok istiyorum ama buna neye göre karar veriyorlar bilmiyorumValla doktor direk 5 güne giderse taze transfer ederiz dedi sizinde öyle olur bence
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Az yumurta olunca da taze yapıyorlarmış bide hormonlar normal se diyorlar herkes bişey diyorValla doktor direk 5 güne giderse taze transfer ederiz dedi sizinde öyle olur bence
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Bende yarın toplatıcamAz yumurta olunca da taze yapıyorlarmış bide hormonlar normal se diyorlar herkes bişey diyor
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Sizin trasnsfer oldu mu olacak mı yazılar karıştı birazCanım ben 7 sinde opu oldum 5 adet toplandı. 3 tanesi 5 Güne gitti ayın 12sinde iki adet transfer oldum bir tanesi dondururdu şimdi beta hcg testi verdim sonucu bekliyorum inşallah sizinde güzel geçer geldi döllendir inşallah
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Sonucunuz neCanım ben 7 sinde opu oldum 5 adet toplandı. 3 tanesi 5 Güne gitti ayın 12sinde iki adet transfer oldum bir tanesi dondururdu şimdi beta hcg testi verdim sonucu bekliyorum inşallah sizinde güzel geçer geldi döllendir inşallah
Opu olacaklara şiddetle tavsiye ediyorum bol su için. İçmeye çalışın. Ne demek istiyor bu demeyin. Yapın anlayacaksınız zaten. İyileşmeniz daha kolay olcak. Allah razı olsun bende burda öğrendim ağrılarıma çare buldum. Yoksa ölüyordum resmen. Çok ağır geçti benim. Herkeste aynı olcak diye bişi yok. Suyun zararı yok yinede bişi kaybetmeyeceksiniz.
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Adet olunca rahim inceliyor ama opu sonrası adetin bitmiş oluyor rahim zaten kalın oluyorumPeki sizin rahim kalınlığı ile ilgili bişey dedi mi benim son kontrolde 10 mm di ben taze transfer çok istiyorum ama buna neye göre karar veriyorlar bilmiyorum
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Valla bi değerine bakmadıAz yumurta olunca da taze yapıyorlarmış bide hormonlar normal se diyorlar herkes bişey diyor
- 23 Ocak 2024
- 498
- 136
- 18
- 42
Çok yumurta toplamada ağrı oluyor bende 5 tane çıktı bir saat dinledim söndürsün gezmeye gittim hiç sızlamam bile olmadıOpu olacaklara şiddetle tavsiye ediyorum bol su için. İçmeye çalışın. Ne demek istiyor bu demeyin. Yapın anlayacaksınız zaten. İyileşmeniz daha kolay olcak. Allah razı olsun bende burda öğrendim ağrılarıma çare buldum. Yoksa ölüyordum resmen. Çok ağır geçti benim. Herkeste aynı olcak diye bişi yok. Suyun zararı yok yinede bişi kaybetmeyeceksiniz.
- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- 1
- 372
- 43
- 31
Allah Allah ezbere mi yaptı acaba herkes bakıldığını söyledi o yüzdenValla bi değerine bakmadı