Arkadaşlar,lütfen bakarmisiniz?

Ben olsam alıp bir yıl sonra okula verirdim. Bu arada okul öncesi eğitime gönderirdim.

Sınıf yada okulu degıstırın ve bimer e yazın boyle egıtımcıler yuzunden (kı bır cocuk bu sekılde egıtılmez ) cocuklar okuldan soguyor.. boyle agzının lafını bılmeyenlerı topuguna kadar yırtmak ıstıyorum.

Kızım kasım 2010 doğumlu ve ilkokula bu yıl başladı,biz geçen yıl kıyamadık göndermeye,sizinki henüz çok küçük..önlerinde uzun bi okul dönemi var zaten bir yıl daha çocukluğunu yaşasın istedik ,2 yıl anaokuluna gitti..ordaki etkinliklerimiz,gösterilerimiz çok güzel anılar kaldı bizde..öğretmenin tutumu korkunç yol yakınken alın lütfen çocuğunuzu..bir de geçenlerde dinlediğim bi uzmanın söylediği " 1 yıl kazansın diye çocuğunuzun 40 yılını heba etmeyin " sözünü paylaşmak istedim..

Öğretmen ve üslubunun olağan olmadığı tartışılmaz

Lakin siz ana okuluna göndermeyip hem de sınıftakilerden çok küçük çocuğunuzu neden okula göndermekte ısrarcısınız

Nereye yetişiyor ki

Çocuk 5,5 yaşında daha

Birisi yorumda yazmış kasım 2010 doğumlu yeni gidiyor diye nerede ise sizinkinden 15-16 ay büyük

Bir açın bakın 15-16 aylık Bebek ile yeni doğan resimlerine

O fark hala var ve siz hem ondan büyük hem de daha önce okul öncesi almış kurtlar sofrasına minicik kızınız neden bıraktınız

Anaokuluna gitsin hatta varsa bağımsız anaokulu çevrenizde oraya gitsin yani ilkokul ile aynı binada olmasın seneye gider ilkokula rahatça

Lütfen o kendini eğitimci sanan hadsizi şikayet edin. Kızınızın ve diğer çocukların geleceğini düşünün. Böyleleri eğitimci olarak kalmasın.
Kızınızın anaokuluna gitmeye ihtiyacı var. Prosedür nasıl işliyor bilemiyorum ama imkanınız varsa okul öncesi eğitim almasını sağlayın. Mental ve fiziken daha yetkin olacaktır bir sonraki yıl.

Öğretmen değiştirin hepsi bir olmuyor.
Benim kızım anasınıfına gitti ama hiç memnun kalmadım evet güzeldi eğitim aldı ama birinci sınıfta zararını gördük biz çünkü cocuk adepte olamadı okula hep derste oyun istedi.
Her çocuk farklıdır herkeze faydalı olacak diye bir şey yok sanki biz anaokuluna gidip de okumadık.
Üç günde başarısız diyemez asla kızınızın sevkini kırmayın destek olun beraber resim yapın evde köpükten pano yapıp siz asın ufaklıgın resimlerini.Ben resimlerini çok begendim diyin.
Yazık bu yaşta güveni kaybolacak çocucgun.

Benim oğlum da ocak 2012 doğumlu. İki sene anaokulu na yolladığım halde bu senede ana sınıfına devam etti. Dışarıdan görenler neden birinci sınıfa yollamadin ne kadr akıllı bir çocuk deselerde, bence yaş olarak sınıfın küçükleri olacaklar. E okul sistemi ile zaten kayıdı oluyor ama zorunlu değil sadece bir dilekçe ile iptal edebilir diniz kayidini. Ama olan olmuş takmayin o öğretmeni siz.
Cumartesi pazar günleri yardımcı abla bulabilirseniz eğitim açısından arayi kapatır arkadaşları ile. Bir ay yeterli olur bence

Vallahi meslektaşlarımı anlayamıyorum artık.o nasıl bir önyargı nasıl bir üslup.Birincisi kesinlikle başarısız demek için çok erken.İkincisi asla bir öğrenci diğer velilerin önünde yada arkadaşlarının önünde böyle eleştirilmez.Her anasınıfına giden öğrenci öyle süper de olmuyor.O öğretmen görüp anlayacak bunu.
Kızınız için iki yol var bence.Öncelikle şunu bilin ki anasınıfına gitmeyen öğrenci başarısız die bişey Yok.Ben birinci sınıf okuttuğum zaman benim sınıfımda da vardı iki öğrenci anasınıfına gitmeyen.Gayette zamanında okuma yazma öğrendiler ve başarılı oldular.Sadece sınıf kurallarına yada grupla yapılan etkinliklerde pek aktif olamadılar ilk zamanlarda sonradan aştılar bu sorunu.yani sabırla destek olun kızınıza bu süreçte.Ama isterseniz bu yıl anasınıfına gönderebilirsiniz.Okul idaresine dilekçe ile başvurun.Şuan idarecilik yapıyorum Ve 2012 li öğrencileri anasınıfına yönlendirdim.Öğretmenin tavrı çok yanlış

Ne densiz bir ögretmenmiş (!) Ya kızınıziñ sınıfını degiştirin ya da kızınızla beraber ćalısıp cabalayıp o öğretmeni şaşırtıp dediklerini bir güzel yutturun pişman olsun dediklerine

Kasım doğumluyum. Ocak şubatta doğanlarla birlikte okudum. Okul birincisi oldum. Şahane bir lise kazandım(bizim zamanımında sınav vardı ve hakkımızla kazanırdık.) Lakin lisede çok zorlandım. Hala da aileme kızarım niye beni erken başlattınız diye...

Ocak doğumlu kızım var, 68 aylıkken göndermeyip 80 aylıkken göndereceğim. Şu anda 2.5 yaşında ve bir kaç aydır kreşte olmasına rağmen. Bence çok büyük hatanın içindesiniz, öğretmen söylediklerinde haklı, söyleme şekli yanlış...

5 buçuk yaşında başlatmışsınız okula bence de erken,kaldı ki hiçbir şekilde okul öncesi eğitimi almadığı için bence 2-0 geride başlamış ne yazık ki..Öğretmenin tavrını kesinlikle savunmuyorum,ne olursa olsun herkesin içinde size öyle dememeliydi ve kızınızın hevesini bu denli kırmamalıydı ama bence erken bir yaş ojual başlatmak için..Bazen fiziksel ya da duygusal olarak çocukhazır gibi görünse de bilişsel olarak hazır olamıyor ne yazık ki..

Arkadaşlarını sınıfını benimsemişse neden sınıf değiştiriyorsunuz. Sorun öğretmen değil ki çocuğunuzun henüz küçük ve hazırlıksız olması. Başka sınıfta da küçük ve hazırlıksız olacak.

Ben olsam başka okulda ana sınıfına gönderirdim. Aynı okulda arkadaşlarını üst sınıfta görüp üzülmesin diye.

Bu yıl anaokuluna gönderseydin keske.Ben hic durmaz alırdım onu.Öğretmen uygun bi dille küçük olduğunu söylemeliydi.Başarısız ne alaka daha 3.günden.

Benim ablam sınıf öğretmeni.Onun sınıfında da okul öncesi eğitim alan ve almayan çocuklar var.Çocukları qrup halinde yerleştirmiş,herkese kendi bilgi seviyesine göre ödev yaptırıyor.Çocuklardan biri de benim oğlum,okul öncesi eğitim aldı.Yani hep giderim okula,annelerle sık görüşürüm.Öğretmenin bu yöntemle ders vermesinden hepsi gayet memnun.Çocuklar da öyle.

Hem 3günde de anlaşılmaz başarılı olup olmadığı.Öğretmenin yanlış davranışı o.Sınıfını değiştirin,olmazsa,okulu değiştirin.Çocuğun psikolojisine yazık,kıyamam ona,minicik daha...

Benim kızım ekim 2011 doğumlu. Keşke rapor almadan erteleme ihtimalim olsaydı alırdım büyük ihtimal. Ocak doğumlular var baya kızım yanlarında 2 yaş küçük gibi duruyor.
Ve eminimki onların 1 seferde anladığını kızım 2 seferde anlıcak arada 10 ay var çünkü.

Ama Allahtan öğretmenimiz en öne oturtmuş ve 2 senelik kreş-anaokulu deneyimi var.

Sizin yerinizde olsam ne öğretmen ne bimerle uğraşırım, daha güzel bi okul bulduk öğretmene seni anlattım seninle ilgilenmeyi çok istiyor der anaokuluna alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…