Arkadaşlar,lütfen bakarmisiniz?

valla beni öyle bi gaza getirdin ki bundan sonra kim tutar beni.ya biz orda birşey deseydik suçlu yine biz çıkardık.egitimciye bunu yaptılar şunu yaptılar diye gazetelerde boy boy resmimiz çıkardı.yavrum öylesine masum ki öğretmeni odevine imza atmış nasılda seviniyor yavrum.
Birde ben kızıma ne uğraşlar sonunda yıllar sonra hamile kaldım.kizimdan sonra iki defa tup yaptimda transfere bile gidemedik!!!yani özetle bizim tek kiymetlimiz )) AMA İŞTE

Bir öğretmen olarak(mesleğimi yapmasam da) okurken inanamadım. Meslek erdemlerini geçtim insanlık erdemleri de olmayan bu insanın çocuğunuzun hayatında etkisi olmasına izin vermeyin lütfen. Kızınız anasınıfına gitmemiş ama belli ki öğretmen de formasyon derslerine zamanında gitmemiş.

Ya şimdi sorsanız kendini dünyanın en mükemmel vicdanlı insanı olarak nitelendirir.sureklide kendini öven bi öğretmen yani nasıl soyleyim.ilk alıştırma haftasında gittimizde sadece kendi başarısını öven üstüne kimseyi tanımadığını söylerdi.

Ya bak sen de beni gaza getiriyorsun :) bu kadar zor sahip oldugun evladına yapılanlar hak mı ? Ezdirme! Birazcık sesin çıksın ..illa hakaret et vur kır demiyorum ..senin kızın başarısız dediğinde ,haddinizi bilin lütfen ,kızım hakkında konuşmalarınıza dikkat edin .üç günde neyi başarısı ,diye sözünü kesseydin, cesaret edip cümlesini tamamlayamazdi. .kızın ve sen kırılmamış olurdunuz ..baktı sesiniz çıkmıyor tepenize çıkmış ..Böyle yaparsan gazetelere çıkmadan kızının hakkını savunabilirsin .

Yalnız bir dönem bitmiş olsaydı ve kızının başarısızlığından bahsetseydi bunu anlardım .birebir toplantı yaparsın ,ne kızın olur ne veli ne öğrenci ..uygun olanı budur ..o zaman sen de kızın için ne yapabiliyorsan yapar ,başarıyı yakalaması için uğraşırdin ..şikayet varsa daha üç günde ,olay bitmiştir ..vur küreği ağzına :)

Öğretmenlik çocukları sınavlara hazırlamak değil sadece. Önemli olan onların hayatlarına olumlu dokunuşlar yapabilmek. Kesinlikle müdürle konuşun. Bir sürü şahidiniz var. Gerekirse il/ilçe milli eğitime şikayet edin. Bakalım onlar da bu öğretmenimizi başarılı bulabilecek mi?

Pzt ilk işim rehber öğretmeni ile konusmak. eğer sınıf degistirebilrsem zaten sorunu çözdük diyeceğim. yok degisteremezsem haftaya cuma gününe kadar bakıp takip edeceğim.sonrada gerekenleri yapmak zorunda kalicagim.

Sende kAbahat hemen müdüre şikayet sonra ilçe MEB üç günlük öğrencisine başarısız Amblemi yapıştırmaz herkes herşeyde başarılı olmaz ki kimi müzikte başarılıdır kimi matematikte... eğer anlattığınız doğruysa al bunu okuldan ne demek kız çocukları okusun diye bangır bangır ilan ediliyorken küçücük bir çoçuğun eğitim hakkını elinden alamaz...hele ki aileye okuldan al ne demek... okula gelsinler diye kapı kapı dolanıp doğuda eğitime öğretime çağıran gözü pek öğretmenlerimiz varken öğretmenin tavrını doğru bulmadım...
Hemen şikayet et dahada bu tavrını sürdürürse bimere kadar şikayet et

Öğretmenin tavrı hiç hoş değil ve belli ki kızınıza Ve size takmış böyle de devam eder malesef

Yalnız hiç kreş ve anaokuluna gitmemiş bir çocuğun 5.5 yaşında 1. Sınıfa başlaması bana da doğru gelmedi sonuçta zorunlu değil artık 5buçukta başlamak

1. Sınıftan alıp anaokuluna vermeyi düşünmez misiniz? Kızınıza da başarısız(!?) oldu diye değil orada daha mutlu olacağı için gönderdiğinizi hissettirin

Evet olabilir.kizim sınıfını arkadaşlarını çabuk benimsedi.ve hemen hemen hepsinin ismini biliyor .o yuzden düzenini bozmak istemiyorum.Bu konuyu rehber öğretmen ile konuşacağım.ona göre davranacagim artık.zaten okul öncesi eğitime gitmediği için inşallah hayatımın pişmanlığını yaşamam....

Okul öncesine gitmeyip 1. Sınıfa başlayan Emin'im çok çocuk vardır

Baştan itibaren öğretmenin size bilenmiş olması çok kötü önyargılı bir insan belli ki o öğretmenle olmayacak ee sınıf değişme öğretmen değişme de yokmuş tek çare bana anaokulu gibi geldi Ya da durumunuz varsa istediğiniz öğretmeni seçebileceğiniz bir özel okul

Umarım rehberlik servisiyle çözersiniz durumu

mesala herkesin içinde çocuğunu ateşe attın demesi bana çok dokundu bu 1.niye hocam dediğimde kızın küçük ezilir .çocuğuyla kiyasladi asla ama asla çocuğumu gondermem vs. 2.dün çocuğun hiç çizim yapamıyor başarısız demesi )bende inatla hocam gerçekten ugrasak basaramazmi hayır ne olacak dediğim de okuldan al. yine en buyuk bahanesi küçük demesi 3.

Aslında bakarsanız.ben kendimi göze batirdim. niye diye soracaksınız kesinlikle.öğretmen ilk bir kaç gün öğrenciler çok iyi gidiyor maşallah cillop gibiler vs vs...)))Bende dedim ki hocam kizim böyle küçük böyle okul öncesi eğitim görmemiş dediğim an bu böyle patlak verdi.yoksa önceleri kızımı bile tanımıyordu.benimde amacım kizim diğer öğrencilerden eksik olduğu için onlara yetistirmesiydi.ama malesefffff

Anladım olsun ama insanlar evladının durumunu belirtir genelde işte öğretmeni ona göre davransın bilsin durumunu diye Siz evde daha çok çaba sarfedeceksiniz gibi görünüyor

Sırf kuzenleri okula gidiyor diye daha ana okuluna gitmemiş 5,5 yaşındaki çocuğu 1. Sınıfa başlatmanız bence doğru olmamış. Öğretmenin tutumu aşırı yanlış. Diyecek hiç bir şey yok. Ama kızınızın başarısız olma korkusunu sadece öğretmene yüklemeyin. Kendinizide sorgulayın. Artık aileler çok bilinçli çocuklarına çok yardımcı oluyorlar. Siz okul öncesi eğitim görmemiş hiç okul deneyimi olmayan çocuğunuzu nerdeyse birçok arkadaşıyla 2 yaş fark varken iyi cesaret okula göndermissiniz. Yazdıklarınızdan çok gergin olduğunuz izlenimine kapıldım amacım sizi üzmek yada yargılamak değil. Ama kendinizide sorgulayın. Kızınızın yaşında çocuğunu okula gönderen aile neredeyse yok bu kadar kişinin bir bildiği var demekki.

HERKESE HERSEYE INAT INŞALLAH KIZIM OKUYACAK♡
GEREKIRSE OZEL OGRETMENI BILE OLSUN .YETER KI KIMSENIN YANINDA KUCUK VE EZIK DURUMA DUSMESIN.

Tabiki çocuğumun başarısızlığını öğretmene yuklemiyorum
ama eğitimci olarak biraz daha yapıcı olamasi gerekmez mi?dedigim gibi olmazsa özel ders bile görebilir .YETER ki kendini eksik hissetmesin. Evet çok gerginim hala gözümü bir saniye bile kirpmadim

Özel ders görebilir ama neden bu kadar ısrarla oyun oynaması gereken daha önünde zamanı olan bir çocuğu bu kaosa sürüklüyorsunuz. Bu sene ana okuluna verin seneye bilinçli bir şekilde öğrenmeye başlasın. Bu senede başarılı olabilir üstesinden gelebilir belkide bunu bilemeyiz. Ama maalesef kızınızın yaşı onu bu hengameye sokmak için gerçekten küçük. Heceleri öğrenmeye başladıklarında süreç çocuk içinde anne içinde öyle yıpratıcı oluyor ki. Kızınızdan büyük çocuklar bile çok zorlanıyorlar ne demek istediğimi kızınız okumaya başlarken anlayacaksınız zaten. Ben şahsi düşüncelerimi yazdım anne olarak en iyisini yinede siz bilirsiniz.

Sen hala okul öncesi diyorsun ablamın kızıda gitmemişti 2.sınıfta sınıf birincisiydi
Okul öncesi diyip durma bozuk plak gibi okul öncesine gitmeyen ve başarılı olan çocuk oranı çok...
Gidersin gerekli mercilere durumu bildirirsin
Hakkınızda hayırlısı

Son yorumu yazarken 5,5 olduğunu bilmiyordum kızın
Hakkında hayırlısı heceleri öğrenirken zorlanabilir
Çok ufak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…