- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Bazen öğretmenler maalesef ki etiketliyor çocuğu. Yapamaz diyor ve yapmaması için elinden geleni yapıyor. Kızımın ilkokul birinci sınıftaki ilk öğretmeni ile çok ciddi sorun yaşadık. Ama ben sorunun öğretmende olduğunu anlayana kadar öldüm öldüm dirildim. Öğretmene göre çocuğum okuyamıyor ve yazamıyordu.@Suhnee @safam @su alem @damdanKarincaKadin @makeshanim B blackangel80 @emissa @taylor @Milana22
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,pzt ilk iş rehberlik ogretmeniyle konuşacağım..Ana sinifinada yazdirabilirim. kızımın ağzını yokladim. Arkadaşlarını sifini benimsemiş .ondan duzenini de bozmak i stemiyorum.Eger ana sinifina gondermesem okul değiştireceğim.buyuk ihtimalle
Rapor gözünüzde büyütülecek,ilerde çocuğunuzun karşısına çıkacak bişey değil..keşke arsştırsaydınız.biz aldık,devlet hastsnesinden 2 adet çıktı alıp birini ilkokula,diğerini anaokuluna götürdük...doktor olan arkadaşım da çocuğuna rapor almış ve çocuğun hayatını olumsuz etkileyecek bişey olsa alır mıydım demişti bana.Benim kızım ekim 2011 doğumlu. Keşke rapor almadan erteleme ihtimalim olsaydı alırdım büyük ihtimal. Ocak doğumlular var baya kızım yanlarında 2 yaş küçük gibi duruyor.
Ve eminimki onların 1 seferde anladığını kızım 2 seferde anlıcak arada 10 ay var çünkü.
Ama Allahtan öğretmenimiz en öne oturtmuş ve 2 senelik kreş-anaokulu deneyimi var.
Sizin yerinizde olsam ne öğretmen ne bimerle uğraşırım, daha güzel bi okul bulduk öğretmene seni anlattım seninle ilgilenmeyi çok istiyor der anaokuluna alırdım.
Iyi geceler kk.hanimlari)kizim 22.2.2012.doğumlu,ve bu yil ilk okula basladi.ama oncesinde malesef ana sinifina gitmedi.ne yaptıysam kopmadı benden bende hiç zorlamadim.nasıl olsa seneye okula başlayacak dedim.ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı.kızımın sınıf arkadaşları hepsi yaşça kizimdan büyükler ve hemen hemen hepsi okul öncesi eğitim görmüşler.sunuda es gecmeyeyim kızımın okula başlama hevesi kuzenlerinin aynı okulda olmasıydı,asıl konuya geceyim dün veliler toplantısı vardı.ve bende haliyle kızımın durumunu sordum öğretmeni herkesin içinde sen kizini ateşe attın!demezmi orda resmen şok oldum.niye diye sorduğumda, kızının yaşı küçük,ana sinifina gitmemiş ve başarısız bir öğrenci .bende dedim ki hocam bu ne hız kizim daha üç gündür okula geliyor.başarılı başarısız olduğu hemen nasılda şıp diye anladınız? yani demem o ki diğer öğrenciler kızıma göre 1.0 önde olabilirler.ama hiç bir ogretmeninde ilk günlerde "başarısız etiket"kızıma vurmalarını istemiyorum!!!!!dün kizim çok üzgün geldi.eve neyin var diye sorduğumda kizim bana dedi ki,anne ogretmenim resmimi begenmemis nerden biliyorsun dedigimde herkesin resmini panoya yapıştırmış bir benimkini yapistirmamis.birde sürekli diğer kiz çocuklarını ovup duruyor.şu şöyle zeki su şöyle mükemmel ))baktım yine bugün annelere çocuklarını ovup duruyor.bende kızımı sorduğum gibi başarısız.okuldan çıkarın dedi!! nerdeyse oracıkta aglayacaktim.daha bitmedi kizim zaten küçük arkadaşlarına göre onlar gibi de okul öncesi eğitim almamış.gozlemledigim kadarıyla kızımın öğretmeni mukemliyetci,disiplinli,ve kesinlikle başarısız öğrenci sınıfında istemiyor! iclerinizde öğretmen olanlarinizda vardır muhakkak .siz olsanız ogrencinizi boyle mi motive ederdiniz?
SIZCE NE YAPMALIYIM!?
Yahu ne başarısından bahsediyor bunlar okullar açılalı daha kaç gün oldu ki. Olmadı okulunu değiştirin öğretmende böyle yaparsa çocuğun hevesini kırılır okuldan nefret eder.Degistirilmiyor diye biliyorum
bana bir hafta süre verdiler.eğer başarılı olamazsa okuldan cikartilacakmis.bende bunun üzerine diğer sınıfları araştırdım.kızımın yaşında çok öğrenci var ve hepsi de "dahi cocuk"değiller yani
Kardeşim RAM da rehber öğretmen biliyorum bu bilgileri ama ya evde duracaktı ya gidecekti okula.Rapor gözünüzde büyütülecek,ilerde çocuğunuzun karşısına çıkacak bişey değil..keşke arsştırsaydınız.biz aldık,devlet hastsnesinden 2 adet çıktı alıp birini ilkokula,diğerini anaokuluna götürdük...doktor olan arkadaşım da çocuğuna rapor almış ve çocuğun hayatını olumsuz etkileyecek bişey olsa alır mıydım demişti bana.
Arkadaşlar, ana okulu için geç kalmadık mi sizce ?
kusura bakmayın hepinizi alintilayamadim.her birinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim yorumlarının için....
Iyi geceler kk.hanimlari)kizim 22.2.2012.doğumlu,ve bu yil ilk okula basladi.ama oncesinde malesef ana sinifina gitmedi.ne yaptıysam kopmadı benden bende hiç zorlamadim.nasıl olsa seneye okula başlayacak dedim.ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı.kızımın sınıf arkadaşları hepsi yaşça kizimdan büyükler ve hemen hemen hepsi okul öncesi eğitim görmüşler.sunuda es gecmeyeyim kızımın okula başlama hevesi kuzenlerinin aynı okulda olmasıydı,asıl konuya geceyim dün veliler toplantısı vardı.ve bende haliyle kızımın durumunu sordum öğretmeni herkesin içinde sen kizini ateşe attın!demezmi orda resmen şok oldum.niye diye sorduğumda, kızının yaşı küçük,ana sinifina gitmemiş ve başarısız bir öğrenci .bende dedim ki hocam bu ne hız kizim daha üç gündür okula geliyor.başarılı başarısız olduğu hemen nasılda şıp diye anladınız? yani demem o ki diğer öğrenciler kızıma göre 1.0 önde olabilirler.ama hiç bir ogretmeninde ilk günlerde "başarısız etiket"kızıma vurmalarını istemiyorum!!!!!dün kizim çok üzgün geldi.eve neyin var diye sorduğumda kizim bana dedi ki,anne ogretmenim resmimi begenmemis nerden biliyorsun dedigimde herkesin resmini panoya yapıştırmış bir benimkini yapistirmamis.birde sürekli diğer kiz çocuklarını ovup duruyor.şu şöyle zeki su şöyle mükemmel ))baktım yine bugün annelere çocuklarını ovup duruyor.bende kızımı sorduğum gibi başarısız.okuldan çıkarın dedi!! nerdeyse oracıkta aglayacaktim.daha bitmedi kizim zaten küçük arkadaşlarına göre onlar gibi de okul öncesi eğitim almamış.gozlemledigim kadarıyla kızımın öğretmeni mukemliyetci,disiplinli,ve kesinlikle başarısız öğrenci sınıfında istemiyor! iclerinizde öğretmen olanlarinizda vardır muhakkak .siz olsanız ogrencinizi boyle mi motive ederdiniz?
SIZCE NE YAPMALIYIM!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?