Arkadaşlar,lütfen bakarmisiniz?

4 yıl aynı ogretmen de devam edecekmiş kizim,ışte bu yüzden bu reddeye gelmesini istemiyorum.illaki bu durum kızıma yansır.şimdilik sabrimi ve saygi mi koruyacagim. bakalim öğretmen neye karar vericek. bende burda sizlerle paylasacagim

Aynen bende sizin gibi düşündüm.önemli olan başarısız öğrenciyi başarılı yapmaktır! bence buda onun görevi.inanın hırs öyle bir gözünü kör etmis ki iki lafından biri x sınıf böyle olucak x sinif şöyle olucak.yani resmen kızımı zaman kaybı olarak görüyor! !

Evet biraz daha takip et bakalım bu şekilde gitmeye devam mi edecek.eğer bu şekilde devam ederse müdüre veya müdür yardımcısına git ve durumunu anlat dediğim gibi rehperlik öğretmenine yonlendirirler.rehperlik öğretmeni sizinle,kızınızla ve ogretmeniyle konuşur.müdür de bu durumu tabiki takip eder bir sonuca varilinca size bildirilir eğer sonuç size uygun değilse daha büyük adımlar atarsınız.benim fikrim bu yönde.birde kiziniza makas tutmasını,oyun hamurlariyla yaraticiligini geliştirmesini, boyama kitaplari alarak dışına tasirmadan boyamayi,1 den 10 kadar saymasini ,ismini yazmasını ve bunun gibi onu zorlamayacak küçük adımları evde göstererek sizde kızınıza yardımcı olabilirsiniz.

Ee madem öyle neden öğretmenle birebir gorusmuyorsun da herkesin içinde çocuğunu asagilamasina izin veriyorsun ? Yerinde olsam çocuğumu alır başka okula gönderirim ..hiç düşünmem ..

Bana denk gelmiyor ki böylesi ..yirtarim ağzını valla ..sonra mükemmel bir estetikci arar ..

Yaş hesaplamasını bilmem ben ama sınıfta diğerlerinin içinde yaşı küçük kalan çocuk pasif oluyor ve ne yazıkki sonraki yıllarda da öyle devam ediyor. Nasıl başlarsa öyle gidiyor yani. Bir dönem 5 buçuk yaşında başlatılan çocuklar misal.

isim yazma disinda bunları zaten 2 yıldır yapıyor.yani yaşına gore zaten çok iyi.tabi diğer ogrenciler ozel ders vs gördükleri için onlar gibi değil.okul öncesi eğitime gondrrmedigim için bunun pişmanlığını çok yaşayacağım...

+1

Eeee tamam o zaman daha ne yapmasını bekliyor ki bu öğretmen 2 haftada bu çocuktan. önce birazdaha bekleyip gozlemleyin sonra da çocuğunuz okuldan sogumadan yapın ne yapmaya karar verirsiniz.

valla olaysin, ne bileyim kızımı böyle alaşağı edececegini asla tahmin etmiyordum!bugün konuştum sandım ki diyecek annesi yavaş yavaş alışıyor.seninde yardiminla aşacağız demesini beklerken KIZIN BASARISIZ VE HAYATI BOYUNCADA BOYLE OLUCAK!dediği an zaten beynimden vurulmusa döndüm.kizimda tabi yanımdaydı ve her şeyi duydu.anne ogretmenim bana ne dedi dediği an )zaten orda 10dkk bloke oldum.taki eşim beni nasıl arabaya bindirdi.hatırlamıyorum bile.pzt ilk isim rehber öğretmeni ile konuşmak olucak.bugün resmen eşimle evde kıyamet kopardik.bütün uzuntumu ofkemi eşime kustum!!!!!!

Benim kardeşim de yaşıtlarına göre küçük gitti okula, başlarda zorluk çekti diğerlerine göre ama, çabuk yakaladı diğerlerini. Ayrıca öğretmen çok yanlış konuşmuş her öğrencinin öğrenme hızı farklıdır. Anasınıfına da gitmediği için biraz daha yavaş öğrenebilir, ama öğrenir eninde sonunda.
Bence bu konuyu okul muduruyle konusun, öğretmenin tavrının hoşunuza gitmediğini, çocuğunuzu ayırdığını anlatın, gerekirse öğretmen degistirirsiniz.
Ayrıca bir çocuk ilk okul öğretmenini sevmezse zor toparlar ilerki yıllarını, okulu , öğretmenini sevmeyen çocuk , okula gitmek istemez.

Ne ne ne neeeee? "KIZIN BASARISIZ VE HAYATI BOYUNCA BÖYLE OLACAK" mı ? Hem de kızının önünde .. yedi çocuğun özgüven ini ,hayallerini ,heveslerini .. Allah senin sabrindan biraz da bana versin inşallah .. yıkarım o okulu ,herkesi okuldan çıkarır ,öğretmeni enkaz altında bırakırım ..ay çok üzüldüm yaaa ..öğretmeni şikayet et lütfen ..çocuğunu okuldan uzaklaştır ..o kadını bir daha görmemesini sağla ..

Ailemde de çevremde de bir sürü öğretmen var ,böyle birşey görmedim ,duymadım .. umarım yaptıklarının bedelini öder ..

Hanımlar kac kişi benim gibi düşünür bilmiyorum.mesala benim geçmişimde en sevdiğim yani hayatıma nokta atışı yapan üç birey vardır.Annem, babam ,ve öğretmenim ilk okul ogretmenimi hiç unutmam,ama omrumce bana bir bakışını,ve bir sözünü unutmam icimde hep bir yara olmuştur!!!ondan dolayi öğretmenlerin su ilk okul öğrencilerine daha bir başka davranmasını beklerim

Canim kadın değil .erkek ))bana söylerken düşünsene herkes dönüp bana baktı.ya bazen boyle kavgalar çıktığında direkt velileri suçlarla!!!eşim son anda geldi .ve oda o konuşmaya şahit oldu .öğretmene cvp vermedi.herhalde vermek istemedi. bu sefer ben ona patladim .o an nasil ya dedigimde ne diyorsunuz falan dedim.bana kizini örnek gösterdi.ben kızımı asla bu yaşta gondermem oda başarısız olur falan filan)))goren de liseli veya üniversiteli öğrenci zannedecek.5.5yadinda bir cocuktan bahsediyoruz

Ben de böyle bir örnek vereyim diyordum ki vermişsiniz.

O nasıl öğretmenmiş ya yazık. Kendi çoluğu çocuğu yok muymuş? Öyle öğretmen tipleri var maalesef. Başarılı öğrencileri seçip kendi adını çıkaracak. Şu egoya bak! Hoş üç günde nerden anladıysa.

Siz de güzel cevap vermişsiniz öğretmene. Böyle bir imkan varsa gerçekten anaokuluna mı başlatsanız. Eskiden beri fikrimdir. Sanki anaokuluna giden öğrenciler daha başarılı oluyor. Ben gitmedim mesela öyle aman aman bi öğrenci olmadım hiç. Hep orta. Ancak gidenleri duyuyorum iyi yerlere gelmişler. Ne biliyim en azından resim yeteneği falan gelişiyor. Tabi sırf bunla ilgili değil başarı ama bence bir etken.

Anaokulu meselesini düşünün derim. Yani daha iyi bilenlere sorun bakalım. Müdür, rehber öğretmen vs.

Beş buçuk yaş da çok küçük ama yaa :/ yine de kendi çocuğunu övüp , başkasının çocuğunu yerden yere vuramaz ..etik değil bir kere ..öğretmen kıyas yapmamalı ..esinin sabrına da maşallah ..biz ne çirkef bi aileymisiz ya :) daha önce böyle bir durum yaşamadık ama yaşasak olacak olanları anlatıyorum sana :))) eşim direkt dalar :) kızlarına çok düşkündür ve böyle bir hadsizlige de asla izin vermez ..herkes çocuğuna düşkündür ama bence sizin basiretiniz bağlanmış o an karı koca ..bunun hesabını sor ,şikayet et ! Çok üzüldüm yaaa ..zaten milyon tane derdim var ,şuan kızının düştüğü durum canlanıyor gözümde ..beş buçuk yaşında bir çocuk için çok ağır ..

Valla ben anaokuluna gitmedim ama bi eksikliğini de görmedim ..hala öğrenciyim o ayrı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…