Az önce çok sevinçli bir haber aldım..Muallim sen tanıyorsun Nil 1971 var ya hani...Hamileymiş....7.tüp bebek denemesinde...Çok mutlu oldum yaaaa...............Rabbim her isteyen kuluna yaşatsın bu duyguyu..
niye kızıyolar kııııız......................
kızmazlar kızmazlar niye kıssınlar yaaa
ayıp bi sey mi sordumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaaaaaaaaaa ben alınganlık olsun diye söylememiştim,yanlış anlaşıldı.canım sorunla ilgili,ben herkese söylediğim gibi,ben bebekler için fazla erken almayın diyorum hep,bence yatak,dolap,bebek arabası vs.böyle büyük eşyaları bebekler doğsun öyle almaktan yanayım hep,ufak tefek kıyafetler alın ama abartmayın.ben böyle diyince kızlar bana diyorki,ama öyle deme sonra biz ağırlaşıyoruz doğum geliyor hazırlıksız yakalnıyoruz,yani bemim düşüncelerimin tam tersini söylüyorlar.mesela ben bu sefer sadece kıyafetleri yıkayıp,ütüleyip hazır bırakıcam,ama odalarını düzenlemiycem varsın eve gelince koltukta yatsınlar odaları hazır olana kadar.(BUDA BENİM ACI TECRÜBEM)
Bugün doktor kontrolumuz vardı.Maşallah kuzularımın sağlıkları iyi...İşitme testimizi yaptılar şükür sorun çıkmadı.Afra'mın burun tıkanıklığı varmış.Baby fiz diye bir burun damlası ve papatya çayı verdi.Safa'ma da gazı için simplex..Tadı çok güzel ve de çok memnun oluyoruz bu ilaçtan dedi.İnş. öyle olur.Vitaminimizi de sabah akşama çıkardık.Aşılarımızı da olduk....Ben bu dr.dan memnun kaldım.Çok ilgiliydi..Yavrulara çok şefkatli ve tatlı dilliydi...
yaaaaaaaaaaa ben alınganlık olsun diye söylememiştim,yanlış anlaşıldı.canım sorunla ilgili,ben herkese söylediğim gibi,ben bebekler için fazla erken almayın diyorum hep,bence yatak,dolap,bebek arabası vs.böyle büyük eşyaları bebekler doğsun öyle almaktan yanayım hep,ufak tefek kıyafetler alın ama abartmayın.ben böyle diyince kızlar bana diyorki,ama öyle deme sonra biz ağırlaşıyoruz doğum geliyor hazırlıksız yakalnıyoruz,yani bemim düşüncelerimin tam tersini söylüyorlar.mesela ben bu sefer sadece kıyafetleri yıkayıp,ütüleyip hazır bırakıcam,ama odalarını düzenlemiycem varsın eve gelince koltukta yatsınlar odaları hazır olana kadar.(BUDA BENİM ACI TECRÜBEM)
canım benim rabbim bu acı tecrübeyi kimseye yaşatmasın..... tabiki doğru söylüyorsun.. baktıkça üzülür insan ama..... rabbim evlatlarımızı bağışlasın..benimde var 6 yaşında Allahıma emanet doğmadan olan doğduktan sonrada olur mazallah....
Canım bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın,BAKTIKÇA ÜZÜLÜR İNSAN.inan bu kadar değil,ya bu cümle kesinlikle karşılamıyor,yaşananları ve sonrasını,yaşamadan hiiiiiiiiiiiç anlaşılmıyacak bir duygu çünkü.:çok üzgünüm:
Bugün doktor kontrolumuz vardı.Maşallah kuzularımın sağlıkları iyi...İşitme testimizi yaptılar şükür sorun çıkmadı.Afra'mın burun tıkanıklığı varmış.Baby fiz diye bir burun damlası ve papatya çayı verdi.Safa'ma da gazı için simplex..Tadı çok güzel ve de çok memnun oluyoruz bu ilaçtan dedi.İnş. öyle olur.Vitaminimizi de sabah akşama çıkardık.Aşılarımızı da olduk....Ben bu dr.dan memnun kaldım.Çok ilgiliydi..Yavrulara çok şefkatli ve tatlı dilliydi...
slmmm ben geldim ayyy annemlerin burada birgün boş geçmiyorr inanın fıçı olacam
bugün bizde misafir vardı yarın biz gidecez p.tesi bizde vardı salı doktor gezme yaptık çarşamba temizik perşembe misafşr cuma gezme
pöffffffffffffffffffffffffffffffff
yorucu aslında ama eğlenceli gibi gözüküyo 7,5 aydır yatınca böyle düşünür oldum heralde :))
kızlar pompa geldiiii çok şükürrr çokkkkkkkkkkkkkk sanırım sağma aparatına bişey olmuş
yeni gibi geldi bana neyse kırk dökük olacağına yeni olsun.....dedim deneyim motoru çalışıyormu
göğüsüm acıdı pili zayıf sanırm az hızı yavaş geldi ama benimkide öleydi
ayyy iştee böle olduya işgilleniyorum...aman neyse arkadaşıma vereceğim
birdaha asla kimseeyeeeeeeeee bişey yapmayacam yaaaaaaaa
bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya o hesap..aman çok şükür geldi ya boşveeerrrr gerisini ve hemen ulaştır arkadaşına..bir daha iyilik yapmayacağım diye genelleme bence daha kontrollü iyilik yap mesela :)) neyse üzerinde konuşmaya bile değmez..ama ben bile rahatladım vallahii...
kızlar bu diş dönemini çok kötü geçiriyoruz biz yaa ömer sürekli ağlıyorr sürekliiii
jel sürüyorum yohkkkk çocuk mız mızzz pöff pöffffffff
evet burcinn geldi çok şükürrr
hymaryy ciğim geldiiiiiiiiiiii