aman tatlım söylemiiyim şimdi,seninde canın ister,bu saatte çıkmak zor olur.:1hug:
merhaba canım bende hala kağana gidiyorum ama doğum için kesin karar veremedim daha ocaktaki hastane fiyatlarını bekliyorum dedikleri gibi artarsa kağanla yapacağım bende doğumu benimki biraz ekonomik duruma bağlı yani bende kağana çok alıştım bide çok memnunum ondanCanan Selam,
Sen hala Kağana devam ediyor musun yoksa bıraktın mı? Ben hala ona devam ediyorum, doğumu da o yaptıracak, çünkü başka arayışa giremedim, alıştık bi de. Seninle aramızda 10 gün var galiba, bizim doğum tarihimiz 15 Şubat.
Gecelik mi pijama mı konusuna ben de takığım aslında ama ameliyat ertesi sonda olduğu için gecelik daha rahatmış sanırım, tabi yaşayanlar daha iiyi bilir.
evet sıra bende ama banada daha çok var araya gelen olmazsa ocak sonu felan benim bebeişlerşm gelecek :))))sıra canan daysa bi 5 hafta filan beklicez insallah 31 haftalık sanırım......anammm sanki bana daha cok var ama yaklasıyo gibi geldi kim bilir yakın haftalar ne kadar heyecanlıdırr...zemuszemus:kedi:
evet alayım ben kremi doktor bana gerek yok dedi eşimde şimdi inatlaşıyo doktor gerek yok dedi felan diyo ama dinlemeyeceğim onu biberonlarıda yıkayıp hazır edeyim yanımda olsun kulllanmazsam geri getiriirm sıkışıp yeniden almaktansa dimi..süt hemen gelmiyomuş evet bi kaç gün sıkıntı çekeceğiz artıkcanancım,göğsün için krem mutlaka lazım,neden,sezeryandan sonra sütün hemen gelmiyor ve hast.süt sağma makinasını getiriyorlar,oda göğüsü mahfediyor,çok sert çekiyor makina,göğüs çatlıyor.benim dr.metpamit önermişti iyide gelmişti bana.birde hast.biberon götürmekte şart,ilk süt gelmediği için eeeeee 2 bebek var,ne olacak mama gerekiyor o zamanda,ilk zamanlarda gecelik çok rahat,sunta var,kanama var,arada gelip karına masaj yapılıyor içeride kan kalmasın diye,kanamanın yoğunluğua bakılıyor,yani alt bölge hep açıkta kalıyor.ama 2 günden sonra eve gelince pijama çok rahat oluyor,ben hast.hiç pijama giyememiştim.canım benim yaşadıklarımdan düşüncelerim böyle yardımcı olurmu bilmem.birde doğumdan sonra süt hemen gelmiyor,sakın üzülme ilk duşunu alınca ve bebekler emdikçe süt artıyor,beni bu kouda sıkmışlardı,sütü gelmiyor,aman bu çocuklar nasıl doyucak diye,sen takılma bunlara
kız üzüm bulamadım ben baktımda kayısıya talim edeceğiz:)))) kremide alacağım artık ben bi takım prematüre almıştım onları giydireceğim hastane çıkışı wavy okursan cevaplasana o aldığımız takımlar nasıl geldi çocuklara büyükmüydü...ben sadece 1 akşam kullandım, çağlam hafif sarılık olduğu için hep uyuyordu ona biberonla 1 gece vermiştim ama çok acıdı göğsüm, ama dayanılmıycak gişbi değil, şimdilerde daha bi toparlandı meme uçlarım, sanırım bundan sonra dahada iihtiyaç olacak, ben şu emzirme yastığından buldum onunlaikisini birden emziriom, süper oluyo resmimi ekliyim bak ama beceremiom ki...
canım canlı örnek var işte karşında sen beni sallamıyon muleyynklava: 2 kavonoz komposto, sürahi sürahi su, bol şekerli şerbetler bak nasıl süt gelio, benim ertesi gün geldi de öyle kurtardım damla mı, ama benim meme uçları da çok ii di, uçlu uçlu kocamandı hemen kapıverdi damla cop cop indirdi sütü, çağlaya kalsaydı hayatta gelmezdi, o durumda da pomopa yı aldım hastaneye onunla indirecektim.. ama damlam sağolsun küçücük ama zıpkın gibi..utanmasa kafayı tutçak,:ecrin_bebek:
ah yaramazmı, lansinoh krem iiki var.. ben 7. ayda daha memeler uçlu olduğundan çatlamaya başlamuştı çok üzüm yiyince hele sızlaya sızlaya nbeyaz akıntı geliodu, hemen lansinoha başlattı dr.um, iiki de başlatmış, şimdi bile her memede sonra sürmezsem emzirirken çok acıyo, benim başucu kremim oldu, onsuz yapamıom, yeleğimin cebinde duruo hatta.. bi de arada karbonsatlı su ile siliom ki bebelere pamucak olmasın, karbonat midelerini yumuşatsın..
kızlar prematüre kıyafet alın ya da bulun mutlaka, çok büyük gelio tek paçaya sokuoplar bacakları ısınmıyo, bir de şapka, boy boy şapkalar alın, kusuyolar terliolar şapkalar çauk kirlenio..
sıra bende gibi ama banada daha çok var gibi gerçi içimden bi ses ocak 15 i geçtinmi gelecekler diyo ama hadi hayırlısı bakalımevet kayracım sana katılıyorum allah bir avazda kurtarsın hayırlısı ile bütün doğumu gelen arkadaşları sıradaki cananmı :)) valla ben burçini takip ediyorum:)) ondan sonrada sanırım sırada ben varım
canım bende normalde sütü çok severim peynire bayılırım ama hamilelikte zorunlu olduğumuz içinmi nedir bende tiksindim ama içiyom ama ceviz varya onu süremiyom ağzıma tam tiksinecek zamandı yaaa offfben süt içmeye bayılan bir insanım.Ama bu günlerde süt midemi bulandırıyor....
bende o kremi alacağım biberon neden gerekmedi cnaım hastanemş verdiiiGöğüs ucu kremi lansinoh kullanıyorum çok memnunum.Bana hastane de eşantiyon krem vermişlerdi.Denemedim ama Lansinohun türkçesiymiş bu krem.. adı gold lu bir şey ve çok ucuzmuş.Bana hastanede biberona gerek olmadı.Ben gecelikle rahat ettim zaten kanamam çoktu..en rahatıydı gecelik..
yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorummm 7 kez deneme sonunda başarmışlar çok sevindim ama bunca zaman yaşadıkları sıkıntıları düşününcede çok hüüznlendim işallah sağlıkla kucaklarına alırlar ve bunca zaman çektiklerini unuturlarAz önce çok sevinçli bir haber aldım..Muallim sen tanıyorsun Nil 1971 var ya hani...Hamileymiş....7.tüp bebek denemesinde...Çok mutlu oldum yaaaa...............Rabbim her isteyen kuluna yaşatsın bu duyguyu..
alıntılar gidiyo ya bende sinir oluyorummuffff bir sürü salıntı yaptım muhabbet akmış gitmiş ve ne oldu hepsi gitti(( benim netin azizliğine uğradı ağlamak istiyommm..
dirim gözün aydın kıss en sonunda getirmiş bence aparatı yeni aldılar o yüzden oyaladılar seni urtanmışitır belki söylemeye..
hymarry kuşum nasılsınn. meraktayım aklım sende fırsat bulup arayamadım bi kez aradım ama açmadın. ses ver haberdar et beni yavrus seni çok seviyomm
kaswa gülüm herşey yolundaymış çok sevindim. kıslar süt içöin önerim üzüm suyu ve yaş pastaaaa. ay valla kilo falan umrumdadeğil yiyom pastayı çekiyom gövdeye üzüm suyunu hoop gelsin sütler:)) maşallahhh diyelim:))
kevser kıı bu yastık nasıl bi yastık benim ceren zillisi emmeyi arttırırsa bende alayım bizimkilerin sıra bekleme gibi bi durumları yok sabırsız oburlar basıyolar ç.ığlığıı..
canan yavrumm nasılsın ne var ne yok bakem. bu arada kalça çıkılığı ile ilgili soruna gelince dün gittiğim doktor çektirmek sizin insiyatifinizde dedi benim kontrolüm sonucunda gerek duymuyorum dedi..
ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum. herkes iyidir umarım..
Canım ben gayet iştahsızım.Tatlı ile aram pek yok..Ama canım sadece dondurma istiyor.Onu da bulmak gayet kolay zaten..:kedi:
yorulmuyorum çok şükür canım ...Gercekten bend ehiç giremiyorum ehliyet sınavı yüzünden sizleri cok özlüyorum ...
Yorulmuyosun dimi calısırken...
ula canan suat beye ben gidiyom doğum sonrasııı eyüüü bi herüfff kendüsüüü......
sonra bende kahve dünyasına getmek istiyorum
sonraaaaaaaaaaa alışveriş bende istiyommmmmmmm sonraaaaaaaaaaaaa sonraaaaaa gezmek istiyoreum.... 3haftadır kocişle çıkmadık dışarıı yaaa
kevserim iyiyim canımmm taze annemmm
bugün hastane turumuza yine kaldığımız yerden devam ettik zuhha bu durum çok komik ya
bugünde medicalparka gittik suat süphana muayne oldum fena gibi değil anlatımlı konuşkan sakin bi doktor memnun oldum yani bebikleirmin biri 1620 biri 1600 olmuş gayet sağlıklılar dedi ordan metroporta girdim gecelik bakmaya dagiye girdim bi boka benzemiyolar bi pijamacı daha vardı lohusa geceliği istedim gecelik mini kıçımın altında bu hamileye olmaz dedim bıraktım lcw ye girdim ordan inanmazsınız geceliği ordan buldum çok süslü püslü havalı bişi değil ama iş görür hemde 15 lira işimi görsün yeter diyenlere tavsiyem olsun
ordan kahve dünyasına kocişe tatlı ısmarlattıım hemen onun yanında euromoda vardo tokacı %50 indirim vardı kendime biryığın toka aldım cicili bicili bi tane pempe taçlı kurdele aldım rengarenk tokalar felan ohh morelim keyfim yerinegeldi küçük şeyler adamı mutlu ediyor yawwwww
göbüşün resimlerini çektim hemde çok komik ama bi türlü koyamadım size şimdi bir bulut olsamı izliyorum sona tekra uğraşacağımmm
yaa.. benim hala kurdelam yok bilio musunuz :çok üzgünüm: ben çıkıp alamadım, kimsenin de aklına gelmedi, az önce annem dedi aa sana nie kurdela takmıos
kevser nasıl unutursun böyle bi detayı ben kırmızı kurdelada koydum çnatama bugün o bandanayı görünce onuda aldım
artvinli haklısın erkekler anlamaz ben koyayaım biberonu göğüs kremini sonra o bulamaz benide sinir eder
birsen gel kuşum senlede gezelimmm yaza söz ben kahve dünyasına hayranım oranın o havası o kokusu beni büyülüyo ben kahvede çok severim ama kahve dünyasını özellikle föndü için seviyorum açıkcası bana cevahir yakın sık sık giderdim mesela oraya orada bide kahve çekirdeklerini çikolataya batırmış ufak ufak kilo ile satılıyo onlardan felanda alıyom birsencim sık azıcık dişini yaza gececez hiç meraklanma sende eşinle arayı biraz ısıt çok soğuk kaldınız anana gittin gideliii
sinir sinir sinir oldummmmmmm size komik resimler koymaya çalışıyorum ama beceremiyorummmmm sayfa devamlı hata veriyo resmi almıyo offf yawwwwwwwwwwwwww