Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba canım bende hala kağana gidiyorum ama doğum için kesin karar veremedim daha ocaktaki hastane fiyatlarını bekliyorum dedikleri gibi artarsa kağanla yapacağım bende doğumu benimki biraz ekonomik duruma bağlı yani bende kağana çok alıştım bide çok memnunum ondan
bu arada gününü almışsın hayırlısı ile gelir işallah bebeklerin
bende bi gecelik bi pijama aldımsanırım gecelik daha çok işe yarayacak en azından ilk gün
sıra canan daysa bi 5 hafta filan beklicez insallah 31 haftalık sanırım......anammm sanki bana daha cok var ama yaklasıyo gibi geldi kim bilir yakın haftalar ne kadar heyecanlıdırr...zemuszemus:kedi:
evet sıra bende ama banada daha çok var araya gelen olmazsa ocak sonu felan benim bebeişlerşm gelecek :))))
evet alayım ben kremi doktor bana gerek yok dedi eşimde şimdi inatlaşıyo doktor gerek yok dedi felan diyo ama dinlemeyeceğim onu biberonlarıda yıkayıp hazır edeyim yanımda olsun kulllanmazsam geri getiriirm sıkışıp yeniden almaktansa dimi..süt hemen gelmiyomuş evet bi kaç gün sıkıntı çekeceğiz artık
ayrıntılı cevabın için çok teşekür ederim artvinliii
kız üzüm bulamadım ben baktımda kayısıya talim edeceğiz:)))) kremide alacağım artık ben bi takım prematüre almıştım onları giydireceğim hastane çıkışı wavy okursan cevaplasana o aldığımız takımlar nasıl geldi çocuklara büyükmüydü...
aşkımmm seni sallamaz olurmuyum yerim senin kızların mıçını ben seni seviyorummmm buralarda kal yol gösterrrr
sıra bende gibi ama banada daha çok var gibi gerçi içimden bi ses ocak 15 i geçtinmi gelecekler diyo ama hadi hayırlısı bakalım

ben süt içmeye bayılan bir insanım.Ama bu günlerde süt midemi bulandırıyor....
canım bende normalde sütü çok severim peynire bayılırım ama hamilelikte zorunlu olduğumuz içinmi nedir bende tiksindim ama içiyom ama ceviz varya onu süremiyom ağzıma tam tiksinecek zamandı yaaa offf

bende o kremi alacağım biberon neden gerekmedi cnaım hastanemş verdiii
bende ilk gün için gecelik giyeceğim sonrasınada bakarızzz))))

Az önce çok sevinçli bir haber aldım..Muallim sen tanıyorsun Nil 1971 var ya hani...Hamileymiş....7.tüp bebek denemesinde...Çok mutlu oldum yaaaa...............Rabbim her isteyen kuluna yaşatsın bu duyguyu..
yaaaa ne diyeceğimi bilemiyorummm 7 kez deneme sonunda başarmışlar çok sevindim ama bunca zaman yaşadıkları sıkıntıları düşününcede çok hüüznlendim işallah sağlıkla kucaklarına alırlar ve bunca zaman çektiklerini unuturlar
alıntılar gidiyo ya bende sinir oluyorumm
demek senin dr gerek görmedi dirimde mutlaka çektir dedi ağbi bende bunu anlamıyom ya bu göreceli bi durummu bi dr göre şart diğeirne göre olsada olur olmasada olur offf insn kararsız kalıyo

canım ben iyiyim doğum yaklaşıyo heyecan da sarmaya başladı bi yandan :)))

Canım ben gayet iştahsızım.Tatlı ile aram pek yok..Ama canım sadece dondurma istiyor.Onu da bulmak gayet kolay zaten..:kedi:

Eveeeeeeeetalkisalkisalkis.bende istiyorum,ama almıyorlar,birde maraş istiyorum.eşim seni onu gördünmü bitirene kadar bırakmazsın,zaten salgın var diyo almıyor ya.:sinifsinif:

kevserim iyiyim canımmm taze annemmm

bugün hastane turumuza yine kaldığımız yerden devam ettik zuhha bu durum çok komik ya
bugünde medicalparka gittik suat süphana muayne oldum fena gibi değil anlatımlı konuşkan sakin bi doktor memnun oldum yani bebikleirmin biri 1620 biri 1600 olmuş gayet sağlıklılar dedi ordan metroporta girdim gecelik bakmaya dagiye girdim bi boka benzemiyolar bi pijamacı daha vardı lohusa geceliği istedim gecelik mini kıçımın altında bu hamileye olmaz dedim bıraktım lcw ye girdim ordan inanmazsınız geceliği ordan buldum çok süslü püslü havalı bişi değil ama iş görür hemde 15 lira işimi görsün yeter diyenlere tavsiyem olsun
ordan kahve dünyasına kocişe tatlı ısmarlattıım hemen onun yanında euromoda vardo tokacı %50 indirim vardı kendime biryığın toka aldım cicili bicili bi tane pempe taçlı kurdele aldım rengarenk tokalar felan ohh morelim keyfim yerinegeldi küçük şeyler adamı mutlu ediyor yawwwww

göbüşün resimlerini çektim hemde çok komik ama bi türlü koyamadım size şimdi bir bulut olsamı izliyorum sona tekra uğraşacağımmm

canancım sen eşine bakma,onlar anlamıyorlar,sonrada gerek olunca ne yapsak diye düşünürler.ben çantamı kendim hazırladım,eşim benimle dalga geçiyordu,şu çek çekli valizi alsaydın diye,ama orada lazım olan eline gelince nasıl hoşuna gidiyordu.erkekleri anlamak zooooooooooooooor

ula canan suat beye ben gidiyom doğum sonrasııı eyüüü bi herüfff kendüsüüü......

sonra bende kahve dünyasına getmek istiyorum

sonraaaaaaaaaaa alışveriş bende istiyommmmmmmm sonraaaaaaaaaaaaa sonraaaaaa gezmek istiyoreum.... 3haftadır kocişle çıkmadık dışarıı yaaa

canan hangi medical park,gittin,bahçeli evlermi?ücretler nasılmış,küvez olayı belli olmuşmu?daha benim gitmeme çok var.

dırımcım eşim benide götürdü,cevahirdeki kahve dünyasına,ben beyenmedim ya,zaten kahve içemiyorum midemi dahada çıldırtıyor,birde ortaya kahveli şekerler onlarda çok kötüydü,kazayla ağzıma bir attım,nasıl çıkarttım bilmiyorum.bence çok güzel değil yada benim mi,dem kötüydü ondan.

yaa.. benim hala kurdelam yok bilio musunuz :çok üzgünüm: ben çıkıp alamadım, kimsenin de aklına gelmedi, az önce annem dedi aa sana nie kurdela takmıos

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr naber?
o kadar çok gazım var ki bugün anlatamam..ölcem ağrıdan..dr metsil vermişti bi kaç ay evvel..çiğneme tableti, bebeklere de veriliyo demişti o zaman..acaba atsam mı bi tane?

yaa.. benim hala kurdelam yok bilio musunuz :çok üzgünüm: ben çıkıp alamadım, kimsenin de aklına gelmedi, az önce annem dedi aa sana nie kurdela takmıos

ayy kıyamam ben sanaaaaa...
çok mu üzülmüş benim kevserim bakıyım..ben getiriyim sana bi kırmızı kurdele gelirken..cumartesi bi yarım saat ısırmak istiyorum minnoşları..Allah kısmet ederse bakalım..arar haber veririm ben sana tamam mı?

aa muallim gelmiş..
canım nasılsın?bebişler iyi sanırım..senin başlıktan takip ediyorum..iyiye gitmelerine nasıl seviniyorum anlatamam..

kevser nasıl unutursun böyle bi detayı ben kırmızı kurdelada koydum çnatama bugün o bandanayı görünce onuda aldım
artvinli haklısın erkekler anlamaz ben koyayaım biberonu göğüs kremini sonra o bulamaz benide sinir eder
birsen gel kuşum senlede gezelimmm yaza söz ben kahve dünyasına hayranım oranın o havası o kokusu beni büyülüyo ben kahvede çok severim ama kahve dünyasını özellikle föndü için seviyorum açıkcası bana cevahir yakın sık sık giderdim mesela oraya orada bide kahve çekirdeklerini çikolataya batırmış ufak ufak kilo ile satılıyo onlardan felanda alıyom birsencim sık azıcık dişini yaza gececez hiç meraklanma sende eşinle arayı biraz ısıt çok soğuk kaldınız anana gittin gideliii

canancım cevahir sana yakınmı bilmiyordum,banada çok yakın,nerede oturuyorsun canım

artvinli atlamışımpardon canım
evet bahçelievlere gittim muaynesi 20 lira idi fiyatlar için ocağın 3-4 ünde görüşelim diyolar yoğunbakım içinde hiçbişey değişmeyedebilir veya şu oranda değişebilirde diyo şimdi bişey söylemiyoruz o üzden diyo ocağı bekleyeceğiz bi tanemmm

aşkım ben okmeydanında oturuyorum şark kahveside d,yebilirim cemal kamacı spor kompleksi var bilirsin o taraftayım sen de yakınsan gelsene kız tanışalımmmm dertleşelimmmm

sinir sinir sinir oldummmmmmm size komik resimler koymaya çalışıyorum ama beceremiyorummmmm sayfa devamlı hata veriyo resmi almıyo offf yawwwwwwwwwwwwww

sinir sinir sinir oldummmmmmm size komik resimler koymaya çalışıyorum ama beceremiyorummmmm sayfa devamlı hata veriyo resmi almıyo offf yawwwwwwwwwwwwww

ben gördüüüüüüüüüüüüümmmmmmm :))))))
hakkaten çok komik yani..yarıldım gülmekten kendi kendime..Allah iyiliğini versin, nerden geldi aklına anlamadım :))))))))))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…