Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya ben de bi söyle alısveris yapamadım tam zamanı....
kocisim bi müsait olsa da beni bi havuzlu hana atsa bi günde yaparım herhalde ...yeter mi bir gün kızlar ya alısverise geri kalanları artık kocisim annem tamamlar ya da ben netten alırım artıkkkk

yatak almak icin erken mi acaba şimdiye kadar allah biliyo ya allah korusun kullanamam diye korktum han bisey our filan diye ama gec mi kalıyorum acabaaa

zuzucum bu sorularına ben cevap vermicem,çünkü kızlar bana kızıyor sonra.:umursamaz:

bende allah kısmet ederse 6 ayım bitmeden bişey almak istemiyorum,zuzu canım sen yatağı beğen son zamanlara doğru eşin alır,ben şahsen böyle düşünüyorum,,

bende herhalde öyle yapcammm....önce daha giyecek battaniye cart curt onları alıyım eşime kalmasın onlar sonrasını yaparlar artık

misafir var kızlar yazamıyorum zor okudum geçmişi dün gece beynim zonklayarak uyudum
kızı aradım sabah arkadaşımın arkadaşı doğum yapmış sen getiremeyeceksen ben geleyim alayım dedim
ayyyy demezmiii bilsedim bu kadar acil hemen getirirdim
manyak yaaa hergün neden aradım seni ben

inş.bugün gelecekkk offf yaa

çok düşünceliymiş dırımcığm yani şdelikafaduldendelikafaduldenaşırdımmmm

kızlar bende birazdan gideceğim 2.düzey detaylı ultrasona gireceğim bakalım,inşallah iyi sonuçlar alırım kuzularım ile ilgili,,,

selam kızlar yazın yazın bunları ben kayıttayım ne lazım göğüs kremi hangisi iyi don nasıl olmalıkaydirigubbakcemile3 he ben yengelerimden ve kuzenlerimden biliyorum doğumda sonda vs çıkmadan üstünüzden ameliyat önlüğünü çıkarmıyolar ne zaman ki işlemler bitiyo ondan sonra pijama veya gecelik işte neyse onu giydiriyolar o yüzden ben geceliklerden nefret eden biri olarak kesinlikle pijama düşünüyorum bide rose ve medine cim hareket konusunda tekme filan bekliyosunuz diye belki hissetmiyosunuz çünkü ben özellikle bişiler yiyip yatınca hissetmeye başladım çok hafif pıtpıt dokunuşlar yada damar atması gibi diyim size bağırsak hareketlerine çok benziyo ama artık ben eminim değil sizde daha dikkatli dinleyin kendinizi belki netleşirler bide karın bölgesi yağlı olanların geç hissedebiliceğni duymuştum

nero ka cım hadi git bakalım benimde 1 ayım kaldı çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel canım

ohoo kimsecikler yok burda ben kaçtım zaten bakıyorum ben bi çıkıyorum arkamdan doluşuyo buralar bende tripmi atsam napsam acabakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kayracım sana katılıyorum allah bir avazda kurtarsın hayırlısı ile bütün doğumu gelen arkadaşları sıradaki cananmı :)) valla ben burçini takip ediyorum:)) ondan sonrada sanırım sırada ben varım

ayy evet tatlım tam 1 hafta aramız senle..ayy heyecan ve korku basıyor beni düşündükçe..inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

misafir var kızlar yazamıyorum zor okudum geçmişi dün gece beynim zonklayarak uyudum
kızı aradım sabah arkadaşımın arkadaşı doğum yapmış sen getiremeyeceksen ben geleyim alayım dedim
ayyyy demezmiii bilsedim bu kadar acil hemen getirirdim
manyak yaaa hergün neden aradım seni ben

inş.bugün gelecekkk offf yaa

ayy hayret bişi yaa..kafayı mı yemiş senin o arkadaşın..?
neyse inşallah getirir bugün sözünde durup..hayret bi olay yani..

zuzucum bu sorularına ben cevap vermicem,çünkü kızlar bana kızıyor sonra.:umursamaz:

aaa alınganlık sırasına girdi herkes :))
ayy ben de böyleydim bak hymarry'e sor anlatsın sana..burda yazılanlara takılıp moralini bozma sakın..sonuçta hamilelerin sıkıntıları, yaeni annelerin koşuşturmaları endişeleri vs vs vs..yani aslına bakarsan hiç birimiz çok da normal sayılmayız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bende birazdan gideceğim 2.düzey detaylı ultrasona gireceğim bakalım,inşallah iyi sonuçlar alırım kuzularım ile ilgili,,,

ayy canım inşallah..çok keyifli bişey o yahu, keşke tekrar girsem :)))
haberdar et bizi de..

cevap vermiyonus kısım bende napim hormon tribi atim dedimkaydirigubbakcemile3neyse öptüm canım çok ben kaçim anneme gidim canım sıkıldı otur otur evide b.k götürüyo ama napim bugün canım hiç istemiyo havada güzel hadi gitttim ben byby

selam kızlar yazın yazın bunları ben kayıttayım ne lazım göğüs kremi hangisi iyi don nasıl olmalıkaydirigubbakcemile3 he ben yengelerimden ve kuzenlerimden biliyorum doğumda sonda vs çıkmadan üstünüzden ameliyat önlüğünü çıkarmıyolar ne zaman ki işlemler bitiyo ondan sonra pijama veya gecelik işte neyse onu giydiriyolar o yüzden ben geceliklerden nefret eden biri olarak kesinlikle pijama düşünüyorum bide rose ve medine cim hareket konusunda tekme filan bekliyosunuz diye belki hissetmiyosunuz çünkü ben özellikle bişiler yiyip yatınca hissetmeye başladım çok hafif pıtpıt dokunuşlar yada damar atması gibi diyim size bağırsak hareketlerine çok benziyo ama artık ben eminim değil sizde daha dikkatli dinleyin kendinizi belki netleşirler bide karın bölgesi yağlı olanların geç hissedebiliceğni duymuştum

Canım öyle atışları bende duyyorum böyle değişik şeyleride falanda bende tekme yemek istiyorum kaydirigubbakcemile3
Aman saglıklı olsunlarda duymasamda olucak :hulya:

Benim bu pc yüzünden ya aslıdna pcbasında olmuyorum acık kalıyo burdaymısım gibi

Burcincim nasılsın nasıl gidiyo artık sende yaklaştın ALLAHın izniyle

Benim bu pc yüzünden ya aslıdna pcbasında olmuyorum acık kalıyo burdaymısım gibi

Burcincim nasılsın nasıl gidiyo artık sende yaklaştın ALLAHın izniyle

hakkaten az kaldı canım..heyecan ve korku basıyo valla..onun dışında gece uyuyamamak hariç çok bir sıkıntım yok çok şükür..ama hep dinlenme halindeyim..
herkese de tavsiyem yormayın kendinizi..bol bol dinlenin mutlaka..

liyadoracım gecelikle rahat edebilirsin bence, çünkü karnışın şiş oluyo veacıyo saki hala oradalarmış gibi bi acı , ( aslında çok gücüne gidio insanın amelşyattan çıktım kendşme geldim ayılma odasında bş baktım karnım bomboş,i hemşirelere sordum yavrularım nerde diye, o kadar kötü oldum ki koparmışlardı içimden ), neyse ağlamıycam yaa.. he ne diodum pijamanın lastiği acıtıyo karnını ama gecelikle rahat ediyorsuni, zaten hamişliğin sonlarında anlıycan ne demek istediğimi..

liyadoracım gecelikle rahat edebilirsin bence, çünkü karnışın şiş oluyo veacıyo saki hala oradalarmış gibi bi acı , ( aslında çok gücüne gidio insanın amelşyattan çıktım kendşme geldim ayılma odasında bş baktım karnım bomboş,i hemşirelere sordum yavrularım nerde diye, o kadar kötü oldum ki koparmışlardı içimden ), neyse ağlamıycam yaa.. he ne diodum pijamanın lastiği acıtıyo karnını ama gecelikle rahat ediyorsuni, zaten hamişliğin sonlarında anlıycan ne demek istediğimi..

Geceleri rahatım zaten.Gündüzleri iştahsızım..sadece sabah kalkınca mide bulantım oluyor,tüm gün devam etmiyor..Ancak dün gece yatmadan önce süt içeyim dedim,malesef çıkardım..süt içtiğimi düşünmek bile bulantı yapıyor:sm_confused:

Bu şubat ayında bebeklerimin zamansız doğumunda ve daha sonra girdiğim ultrasonlarda bebeklerimin oynayışını izlerken sonralrı bom boş bir rahim görmek beni de çok üzmüştü....İki meleğim de mezarda..İnşallah kardeşlerinin yeri kucağım olur...

X