Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

uffff bir sürü salıntı yaptım muhabbet akmış gitmiş ve ne oldu hepsi gitti(( benim netin azizliğine uğradı ağlamak istiyommm..
dirim gözün aydın kıss en sonunda getirmiş bence aparatı yeni aldılar o yüzden oyaladılar seni urtanmışitır belki söylemeye..

hymarry kuşum nasılsınn. meraktayım aklım sende fırsat bulup arayamadım bi kez aradım ama açmadın. ses ver haberdar et beni yavrus seni çok seviyomm
kaswa gülüm herşey yolundaymış çok sevindim. kıslar süt içöin önerim üzüm suyu ve yaş pastaaaa. ay valla kilo falan umrumdadeğil yiyom pastayı çekiyom gövdeye üzüm suyunu hoop gelsin sütler:)) maşallahhh diyelim:))
kevser kıı bu yastık nasıl bi yastık benim ceren zillisi emmeyi arttırırsa bende alayım bizimkilerin sıra bekleme gibi bi durumları yok sabırsız oburlar basıyolar ç.ığlığıı..
canan yavrumm nasılsın ne var ne yok bakem. bu arada kalça çıkılığı ile ilgili soruna gelince dün gittiğim doktor çektirmek sizin insiyatifinizde dedi benim kontrolüm sonucunda gerek duymuyorum dedi..

ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum. herkes iyidir umarım..

dirim bu arada dün medicale gittik başka doktora onun muayeneasi 25+12 tl imiş. sanırım önceki doktoprumun muayene ücretinde bi gariplik vardı 65 +12 idi..

dirim bu arada dün medicale gittik başka doktora onun muayeneasi 25+12 tl imiş. sanırım önceki doktoprumun muayene ücretinde bi gariplik vardı 65 +12 idi..

o doktor yoğunbakım doktorudur cnm ondan normal çocuk doktoru o fiyat oluyorr

slm canlar.. cananım nasılsı kuzummm...
yaa çağlam uykudan ayınamıyo, 3 saattir uyuyo acıktı emzircem yok, mıkır mıkrı yapıp tekrar uyuyo, damla onun üstüne 2 kez emip uyuyo.. bu kadarmı babaya benzer bi çocuk ya, babası gibi uykuvcuuu

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...Umarım herşey yolundadır..Biz iyyiz kızlarımla tepinip duruyolar :)

Kızlar nasılsınız.......benim bugünde hiç keyfim yoktu,arada girip okudum,yazmaya çalıştım ama,uzun kalamadım......benim aşermeler başladı galiba,canımın ....... istiyeceği tuttu,garibi kardeşim anca eminönünde bulabilmiş,oh yedimde gözlerim ışıklandı sanki,eşim geldi azıcık naz yapayım dedim.oda olmadı,şu kurt.vadi.bitsin telafi edicem dedi ve pür dikkat izliyor:jeyyar:

Ne istedi canın ?:1hug:

kuretlar vadisi varken 24:00 e kadar uykusu falan gelmio, sinir bu adam ya, çağla da ona benzio işte yyaa.. off kan ter içinde kaldım uyandıramıyos yaaa..

ayyyyy bizde pırt vadisindeyiz
ama benim veletler rahat vermiyoo
ayyy bi mıç silemedikkk
ter dönüyoo sonraaa kaçıyooo
ayyy şimdi yine mıçç aldım yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…