Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar bende yatıyorum herkese hayırlı geceler Allaha emanet olun kendinize iyi bakın güzel rüyalar güzel geceler herkeslere

benimki gibi olursa canım daha çok var inşallah olmaz benimki gibi benimki hala geçmedi bulantı hapı kullanıyorum hala yoksa hemen çıkarıyorum ne yesem ama yinede şikayetci degilim Allahıma şükürler olsun kuzularım sag ya yeterki onalrın canı sag olsun inşallah

amiiiiiiiiiiiinn canım.bende ilk hamileliğimde 7 ay hep kustum,bulantım oldu.bu hamileliğim biraz daha farklı o kadar şiddetli değil,ama ne kadar sürer bilmiyorum.HERKESE İYİ UYKULAR BEN YATIYORUM.kaydirigubbakcemile3

kaswacım demek tek başına bakabiliyosun haa bak bu beni rahatlattı bide üstüne misafir ağırlayabiliyosun demekki bizde yapabiliriz afallama sürecinden sonra :)) sütün için bişey yapaıyomusun kuzum bide hastanede hemen mama mı veriyolar kızlarrr

dirimcim hadi yat kuzum iyi uykular işallah alişle ömer bu gece seni rahat bırakırlar yoksa korkarımsende hasta olacaksınn allah muhafaza

mecburen yapılıyor herşey hastaneden eve geldim gece nasıl ağrılarım var sagdan sola dönemedim hep ben baktım kuzularıma..sutum ıcın humana stıll tea ıcıyorum ve sut artırıcı besınler alıyorum.sütümün kalitesi için de vitamin alıyorum.Benim sütüm gelmedi hastane de mamaya başladılar.Birde karı kocas uzun bi süre düşünmüştük ne yapsak başlatsak mı diye?kaydirigubbakcemile3

rose artvinli iyigeceler kuşlar şimdi rahatsınız en güzel dönemle ruyuyun kızlar artvinli bilir ama sonrası uykusuz geceler haberinizoldun 25-27. hafatlara kadar uyudunuz kardır yoksa bebekler sizi alıştırmaya başlıyo

medinecim çok az kaldı hissetmene bu hafta en geç önümüzdeki hafta hissedeceksin kuzucuklarınııı

Valla canım bide benim karnım cok küçük onlar büyyodurlar dimi yaa off bende bunalım yaptım
İnş hissederim merak ediyorum ya yoksam duymıcam mı

artvinnli medine bulantılar ne alemde kızlarrrr

ay benimde başım dönüyo canım bişiler istiyo hamilemiyim neyim hehehe

kaydirigubbakcemile3 iyi güldüm ya evet hamilesin hemde 2 tane diye soguk bi espri yaparmısım kaydirigubbakcemile3 tamam sustum kötüydü

Valla okadar yoogun degil ama benim hala bulanıyo ve cok yemek yiyemiyorum

kıslar geçmişten ancak gelebildim..Muhabbetleri çok özlüyorum akşamları fazla oturamıyorum nette gündüzde işteyim ama takip ediyorumm...Yeni annecikler özletmeyin fazla kendinizi..Tek tek sayamıcam kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...

mecburen yapılıyor herşey hastaneden eve geldim gece nasıl ağrılarım var sagdan sola dönemedim hep ben baktım kuzularıma..sutum ıcın humana stıll tea ıcıyorum ve sut artırıcı besınler alıyorum.sütümün kalitesi için de vitamin alıyorum.Benim sütüm gelmedi hastane de mamaya başladılar.Birde karı kocas uzun bi süre düşünmüştük ne yapsak başlatsak mı diye?kaydirigubbakcemile3

ya inan kaswa soracak o kadar şey varki bende bugün hastane çantamı hazırladım biberonda koyayım dedim eşimde ilk günden mamaı vereceksin dedi bende dedim hemen süt gelmez sanki beni suçlar gibi ilk günden mamaı vereceksin zoruma gitti yani kötü amaçla söylemedi biliyorum ama sütüm gelmezki hemen gelsede doyarmı acaba sorular sorular sorular o çaydan bende alayım dedim doktorlara soruyorum siz bol su için komposto için gerisi gelir emzirdikçe diyolar kafam karman çorman herkes bişiler diyo yaşayıp görecez sanırım canım yaaa

yok canım ya büyük bir heyecanla bekliyorum ama hala hiçbişey hisetmiyorum inşallah hayırlısıyla hissederiz bizde tekmelerini hareketlerini Allahımın izniyle inşallah
İnş canım ya RAbbim isteyen herkese böyle güzel duyguları hissettirsin...

ya kızlar bişey soracağım bide herkes bana göğüs kremi al yanına muhakka diyo ben doktoruma sordum gerek yok dedi siz ne yaptınız alıyımmı almıyımmı kararsız kaldım alırsam ne alayım bu krem ne işe yarar

benim netede bişiler oldu gidip geliyo

medine hayatım karnının küçüklüğüne çok takılıyosun sanırım her karın büyük olacak diye bişey yok bebekleirn iyidir sen hiç tasalanma çağla şikeli görmeidnmi kıssss futbol topu kadar bile yoktu karnını 20 gün erken doğurmasına rağmen 2700 doğurdu sakın cnaını sıkma benimde büyük değil karnım her bünye farklı sen hamişliğin tadını çıkaracağına hep kafaya bişeyler takıyosun küser bak bebeklerrrrrrrrr

kıslar geçmişten ancak gelebildim..Muhabbetleri çok özlüyorum akşamları fazla oturamıyorum nette gündüzde işteyim ama takip ediyorumm...Yeni annecikler özletmeyin fazla kendinizi..Tek tek sayamıcam kızlar hepinizi çok öpüyorum iyi geceler...

Gercekten bend ehiç giremiyorum ehliyet sınavı yüzünden sizleri cok özlüyorum ...
Yorulmuyosun dimi calısırken...

iyiyiz şeker sen nasılsın nasıl gidiyo ikizleri büyütme anlat bakalım biraz

küçükken alabildiğine zorlu olan ikiz bakımı büyüdüklerinde tam tersine dönüşüyo.ya da benimkiler öyle.şimdilerde bakımları çok keyifli ve çok rahat.ikiz olmaları avantaja dönüşüyo büyüdüklerinde çünkü arkadaş ihtiyacı hissetmiyolar.birbirleriyle o kadar iyi anlaşıyolar ki bazen oyuna dalıp beni bile unutuyolar.tek çocuk büyüten arkadaşlar hep arkadaşsız oldukları için evde can sıkıntısı çektiklerini söylüyolar çocuklarının.ama bizde öyle bi sorun yok.o yönden güzel.hamilelik doğum bebeklik falan filan fiuwwww:eek: birdenbire bitiyo ya:)sizi görünce hatırlıorum ben eski hallerimi.yoksa çoktan unuttum büyümüşlüklerine alıştım.tez zamanda sizde büyütüp rahata erersiniz inşallah:Saruboceq:

kızlar benim tansiyonum yüksek çıkıyor napacagım düşmesi için hiç tuz yemiyorum 12 . 9 çıkıyor 12 . 8 olması gerekiyormuş galiba

canım tansiyon önemli tabi ki ama böyle milimetrik değerlere takılma..hasta edersin kendini..122-8 normalmiş de 12-9muş..yapma tatlım lütfen ama dikkati de elden bırakma..

Varlığından heberdar olmamştım,yokluğundan da haberdar olmam.Değer verip birde cevap yazmışlar bizim kızlar sana...by by güzelimmmmm.........

ay yazdık canım valla ama değer mi bilmem..!!!

offff kızlarr offfffffffffffffff yaa merhametten maraz doğdu
canım çok sıkılıyor
ben hamişken arkadaşım sağma makinesi yolladı bana....ben kullandım işim bitti
bir arkadaşım ikizleri var doğum yaptı acil oldu doğumu apendisi patladığı için doğuma almışlardı
kızı ziyarete gittiğimde çok kötüydü....bebekler yoğunbakımda yaşlı anasından başka kimsesi yoktu
süt istiyolarda kızdan .....elle sağma makinası getirmişler kız doğurulamıyordu...
bi arkadaşı sağma makinası getirecekti ...getirmemiş...çağresiz görünce kızı dayanamadım kıza ben verdim makinayı....bebekleri 6 aylık oldu hala sağıyor çok az var dedi sütüm...
benim aradaşım istedi makinayı ...bende kızdan ..
ama kıza pazardan beridir getir diyorum....pazar dedim...p.tesi dedi....p.tesi aradım.salı dedi....salı aradım ya çarşamba yada perşembe dedi....bugecede gelmedi,...üstelik kocasının arabası var ve polis gündüz evde aksam 6 da çıkıyor işe o arada anneme uğrasa bırakabiilir anneme araba ile 15dk.mesafede kız....yaa bişey olduysasa kırdım de bişey de...demiyorda hazır anneme geçerken bırakacağız diyor...............offffffffffff kimseye iyilik yapmayacam...eşimde kızıyor bana ..

tatlım çok haklısın valla..utanma ara durmadan taciz et..durumunu anlat, senin yüzünden mahçup oluyorum de..noluyo?noldu? diye sor..ayy ben bile sinirlendim..ver numarasını ben arayıp bi benzetiyim onu..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayy kızlar şimdi içeri gidip kuzularımabaktım, mışıl mışıl uyuyorlar , Allah ım nasıl birduygudur bu.. herkese nasip et güzel Allah ım.. çağlamın burnu tıkanmamış hala, ilaçtan sonra.. geçer inş. yaa.. yıkanma günümüzdü yarın ama yıkamıycaz silcez sadece,

artvinlim ağlama kuzum amaşçok da bağlanma bak benim gibi kopamıyoruz burdan :)

bişey olmayacak minişine hiç üzülme annesi bak sütün azalır sonra..stres iyi bişey değil sana..içini ferah tut...yapman gerekeni fazlasıyla yapıyosun sen..senin damlayı hastaneden çıkarma ve büyütme mücadeleni anlattım nuriye ağladı biliyo musun??sen sakın yargılama kendini..HARİKA BİR ANNESİN SEN!!!

ya kızlar bişey soracağım bide herkes bana göğüs kremi al yanına muhakka diyo ben doktoruma sordum gerek yok dedi siz ne yaptınız alıyımmı almıyımmı kararsız kaldım alırsam ne alayım bu krem ne işe yarar

benim netede bişiler oldu gidip geliyo

aaaa doktora neden soruyosun bunları yahu??
adam ne anlar göğüs kreminden falan..kaç kere emzirmiş? :)))
sen burdaki kızlara bak, ne diyolarsa al derim ben..deneyim önemli önce..

küçükken alabildiğine zorlu olan ikiz bakımı büyüdüklerinde tam tersine dönüşüyo.ya da benimkiler öyle.şimdilerde bakımları çok keyifli ve çok rahat.ikiz olmaları avantaja dönüşüyo büyüdüklerinde çünkü arkadaş ihtiyacı hissetmiyolar.birbirleriyle o kadar iyi anlaşıyolar ki bazen oyuna dalıp beni bile unutuyolar.tek çocuk büyüten arkadaşlar hep arkadaşsız oldukları için evde can sıkıntısı çektiklerini söylüyolar çocuklarının.ama bizde öyle bi sorun yok.o yönden güzel.hamilelik doğum bebeklik falan filan fiuwwww:eek: birdenbire bitiyo ya:)sizi görünce hatırlıorum ben eski hallerimi.yoksa çoktan unuttum büyümüşlüklerine alıştım.tez zamanda sizde büyütüp rahata erersiniz inşallah:Saruboceq:

ayy süper valla..darısı başımıza inşallah..
inşallah hepimiz sağlıkla görürüz o günleri..

evet aslında haklısın tek bebekten biraz zor ama aslında birazda kolay şimdi bi bebek ols a5 yaşına kadar onunla uğraş dur sonra kardeş yap budefa ikisi ile birdne uğraş dur birinin okulu başlar o arada biri bebektir daha ama ikiz olunca ikisi birden büyüerler 2 yaşından sonrada arkadaş olur seni istemezler tek olsa anne durmadan ilgilenecek bu biraz şunada benziyo 2 takside girersen sıkışırısn ama bi kerede kurtulursun 2 ayrı takside girersen biri biter tam rahatladım derisn ikinci taksit başlar yani 2 yıl dişini sıkıp sonra rahatlamak yada 2+2 4 yıl dişini sıkıp sonra rahatlamak

başa gelen çekilir rabbim dağına göre kar verir hepimiz bu işin altında öyle böyle kalkıcaz biraz yorgun biraz uykusuz biraz stresli ama baş edeceğizzzemuszemus

X