Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlarıma bakmayı beceremedim mi ben şimdi yaa mafoldumben

canım geçmiş olsun,rabbim şifa versin.ya annelik böyle oluyor galiba,oda nerden çıktı canım ya,sen mükemmel bir annesin,ve çok fedekarsın,çocuk bu tabi hast.olur,gelen misafirlerden bile kapmış olabilir,onlar çok hassas şimdi,sakın üzme kendini,kaydirigubbakcemile3

kevserim geçmiş olsun bu çok normal cnm yaa benim ömerinde boğazları intihaplanmış
doktor havadan mikrop kapmış dedi...senin kuzunda öle olmuştur normalllllllllllll üzme kendini

kaswa cnm sen nasılsınnn

bana da öyle geliodu canım ya, marry nin yazılarını gördükçe pırpır ederdi içim, sonrawavy nin, sonra kaswa nın... hep ii düşün canım, hep olumlu hep olumlu...:dance:

Ya bu nasıl bir tempodur böyle Allah ım hiç boş vaktim yok....kafamçokkarıştı yarın kontrolumuz var bakalım durum,kilomuz ne?özledimmmmmmmm çok sizi....

valla sizleri takip ettikçe,yazdıklarınızı okudukça,birde böyle güzel ve içten,samimi bana destek oldukça,kendimi çok daha rahat ve pozitif hissediyorum.ay ben çok duygusal oldum,şimdi niye ağlıyorsam:kedi:

kevsercigim geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin canım

sağol canımmm.. bak bitmiyor işte, doğum yapıbca yine için acıyo acaba acaba diye diye bi kalıosun.. annemlerde fazla panik yaptığımı düşünüp beni sallamıyolar yaaaakannehir

kızlarıma bakmayı beceremedim mi ben şimdi yaa mafoldumben

:eek:klava::eek:klava::eek:klava:hımmm kızarım ama bak ne alaka bakamamakla topicteki tüm annelerin çocukları zaman zaman hastalanıyo böyle düşünmekten men ediyorum seni bol bol emzir bi tanem biliyosun anne sütü her derde deva şükür sütünde varmış sakın olumsuz şeyler düşünüpte sütünü kaçırma iyileşecek annesi o rabbim büyük dert vermesin

dirim kalça filmi cevabın için teşekkürler ayrıca herzaman iyilikten maraz doğmaz gelir makine sen sıkıştır biraz daha kırmaktan korkma karşındakiniiii kaswacım sen nasılsın nasıl gidiyor annelik demek çok yoğunsun kaç kişibakıyonuz bakımm

bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm

dırımım tempodan ibaret hayatım şimdi gene alt açacağım doyurup yatıracagım inş....ben kotu bır sey yapıyorum bı kac gecedır..oğlumu gece yanıma alıyorum..muzur hıc yormuyor benı o zaman.. bende aralıksız 2 saat uyuyabılıyorum.yanlış yatmaktan da nasıl tutulmuş boynum kolum...valla bu çocuk benı oynatıyor elınde...kevserım ınş. bol bol sutun olsun tatlım..

kaswa cnm iiyim çocuklar hasta diş çıkarıyolar bende biyerimden çıkarıyorum resmen
bende arasan çok konuşacak durumda olmaya bilirim sürekli mız mız haldeler

ayy kızlar şimdi içeri gidip kuzularımabaktım, mışıl mışıl uyuyorlar , Allah ım nasıl birduygudur bu.. herkese nasip et güzel Allah ım.. çağlamın burnu tıkanmamış hala, ilaçtan sonra.. geçer inş. yaa.. yıkanma günümüzdü yarın ama yıkamıycaz silcez sadece,

artvinlim ağlama kuzum amaşçok da bağlanma bak benim gibi kopamıyoruz burdan :)

sağol canımmm.. bak bitmiyor işte, doğum yapıbca yine için acıyo acaba acaba diye diye bi kalıosun.. annemlerde fazla panik yaptığımı düşünüp beni sallamıyolar yaaaakannehir

sende sagol canım sen iyi bir annesin bence gayette güzel bakıyorsundur çocuk bu bugün hasta olur yarın iyi olur ama işte anne yüregi hep panık yapar

:eek:klava::eek:klava::eek:klava:hımmm kızarım ama bak ne alaka bakamamakla topicteki tüm annelerin çocukları zaman zaman hastalanıyo böyle düşünmekten men ediyorum seni bol bol emzir bi tanem biliyosun anne sütü her derde deva şükür sütünde varmış sakın olumsuz şeyler düşünüpte sütünü kaçırma iyileşecek annesi o rabbim büyük dert vermesin

dirim kalça filmi cevabın için teşekkürler ayrıca herzaman iyilikten maraz doğmaz gelir makine sen sıkıştır biraz daha kırmaktan korkma karşındakiniiii kaswacım sen nasılsın nasıl gidiyor annelik demek çok yoğunsun kaç kişibakıyonuz bakımm

bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm

canoo yaa doğuyor iştee ben birine bişey vereceksem uyumam etmem götürür veririm ellikere söyletmem yeminle ben utanıyorum onu aramaya yaa.....gündüzde arayamıyorum ben dk.bitti....aksam eşimden arıyorum oda duydukca bugündemi gelmedi
ben sana demedimmi diyip duruyor yaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumben

canoo yaa doğuyor iştee ben birine bişey vereceksem uyumam etmem götürür veririm ellikere söyletmem yeminle ben utanıyorum onu aramaya yaa.....gündüzde arayamıyorum ben dk.bitti....aksam eşimden arıyorum oda duydukca bugündemi gelmedi

öff sinir insanlar ya, ben de yaşarım hep onları,

bugün bi ara çekirgeyle konuşmayaçalıştık, ama onun cadıları izin vermedi...:1no2:

olsun güzelim sen yinede iyilik yap bence o bilmezse Allah bilsin canım önemli olanda bu degilmi

valla sizleri takip ettikçe,yazdıklarınızı okudukça,birde böyle güzel ve içten,samimi bana destek oldukça,kendimi çok daha rahat ve pozitif hissediyorum.ay ben çok duygusal oldum,şimdi niye ağlıyorsam:kedi:
Ağla canım ağla ne bulursan ağla...opuyorumnanaktan ah ah güzel ve ağlak hamileliğim...

bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm[/QUOTE
Annem geldi dün canım...Ama ben geçen prşembeden beri yalnız bakmaya başladım canancığım ve cumadan beri hafta sonu yatılı olmak uzere hergun mısafırım oldu.Zor oluyor ama oluyor canancığım..netıcede benımle kım nereye kadar kalacak?Düzen kurmanda kolay oluyor ama uyku çok büyük ihtiyaç canım...Sende ne olduğunu şaşıracaksın başta laelaelaelaelae ama alışılıyor...

kızlar ben yatayım beni iki feşel uykuya geçtiler yıkadım onları gece gece
inş.bu gece uyurlar çok gerginim çünki uyumam zaman alacak...
artvinli cano rose hamiler dua edin alişle ömer mışıl mışıl uyusunnn

çok öptüm sizi

kızlar ben yatayım beni iki feşel uykuya geçtiler yıkadım onları gece gece
inş.bu gece uyurlar çok gerginim çünki uyumam zaman alacak...
artvinli cano rose hamiler dua edin alişle ömer mışıl mışıl uyusunnn

çok öptüm sizi

inşallah canım hepinizde güel güzel uyursunuz hadi sana hayırlı geceler

olsun güzelim sen yinede iyilik yap bence o bilmezse Allah bilsin canım önemli olanda bu degilmi

rose cnm haklısın ama ben ona zor gününde arkadaşımdan izin almadan herşeyi kabul edip makinayı verdim tek bri sözü ile...şimdi oda aynı şekilde getirmeliydi
hayır bişey olduysada desin....

ne getiriyor nede biişet diyor eşim kızıyor
hoş bişey olduysa makina 150 tl
ben alıp kıza vermeliyim....hiç yoktan bebeklerimin rıskını vereceğim off yaaaaaaaaakötükedihüsokötükedihüso

X