klava:
klava:
klava:hımmm kızarım ama bak ne alaka bakamamakla topicteki tüm annelerin çocukları zaman zaman hastalanıyo böyle düşünmekten men ediyorum seni bol bol emzir bi tanem biliyosun anne sütü her derde deva şükür sütünde varmış sakın olumsuz şeyler düşünüpte sütünü kaçırma iyileşecek annesi o rabbim büyük dert vermesin
dirim kalça filmi cevabın için teşekkürler ayrıca herzaman iyilikten maraz doğmaz gelir makine sen sıkıştır biraz daha kırmaktan korkma karşındakiniiii kaswacım sen nasılsın nasıl gidiyor annelik demek çok yoğunsun kaç kişibakıyonuz bakımm
bigün wavy girebiliyo bi gün kaswaaa çok yoğunsunuz acep ben nasıl olcemmmm[/QUOTE
Annem geldi dün canım...Ama ben geçen prşembeden beri yalnız bakmaya başladım canancığım ve cumadan beri hafta sonu yatılı olmak uzere hergun mısafırım oldu.Zor oluyor ama oluyor canancığım..netıcede benımle kım nereye kadar kalacak?Düzen kurmanda kolay oluyor ama uyku çok büyük ihtiyaç canım...Sende ne olduğunu şaşıracaksın başta laelaelaelaelae ama alışılıyor...