bucincim ya ben o tek kullanımlık donlarıda görmedim.bende ne biliyosam,birde doğurdum göya,neyse şimdi daha tecrübeli olucam inşallah.sizin gibi fıstuklar olunca.
saolasın canım.öğrenmiş oldum.bende bunlardan alırım artık.a.s.
hee benim donlar tek kullanımlık değülllllllllll
yırtılana kadar olanardan cnm .....
ozge iyiyiz cnm ama huysuzuz...fenayızzzz...fenalardayızzzzzzz
olsun dırımım huysuz olsun bunlar ttalı seyler....bu arada kzılar benım buyuk kızım bugun kuvezden dısarı cıkıt ...onu giydirdim...iki cekmelikte emzirdim...allahtan bı mani cıkmasa yarın bı tanesı taburcu...inş daha sonrada kucuk kızm gelecek ...
ayy süper bir haber bu..darısı diğerinin başına..çok sevindim canım..
çok şükür..
valla duygu burda kimseyi zorla tutmuyoruz,
çoğu zaman bu şikayetlerde bulunanlar bi soru sorucam deyip çöh deyip kaçanlardan oluyor,
burda dikkat edersen binlerce mesaj var,bu zaman demek,ilgi demek,muhabbet demek,öyle cöh deyip kaçmakla olmuyor,
ki çoğu zaman bi soruya bile kim olduğu bilinmeden bir sürü cevap yazılabiliyor,
beğenen kalır,beğenmeyeni de burda tutamayız,
dedğin gibi topik çok,
biz burda güleryüz ve tatlı dile varız,bu yoksa çeşitli bahanelerle topiğe de tutunulamıyor zaten..
evet canım 6+4 de duydum bugün 7+3olduk ama böle bulantı durunca diorum allah esirgesin bişi oldu bebeklere... normalmi bilmiyorumki?yani daha önce böle bişide yaşamadım.. eşime dedim gidelim görelimm bi bebekleri ben huzursuzum dedim.. sen paranoyak olmuşun diokaydirigubbakcemile3 sendedemi böle oluyoki?
en büyük hayalim ikiz annesi olmak.inşallah bende olurum.hayat istediğim hiçbirşey olmadı.inşallah bu olur....çok isteyince olmuyor aşılama yaptıracagım ne olur dua edin ikiz olsun.polikistik over
kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size
tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,
Hasta meleğim Saremmm,
selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
kızlar çok kötü oldum çokkk şeyma bebeklerinin resmini koymuş ölü hallerini....
bakmaya cesaret edemiyorumm... allahım sabırlar versin... çok zor çok...