Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

olsun dırımım huysuz olsun bunlar ttalı seyler....bu arada kzılar benım buyuk kızım bugun kuvezden dısarı cıkıt ...onu giydirdim...iki cekmelikte emzirdim...allahtan bı mani cıkmasa yarın bı tanesı taburcu...inş daha sonrada kucuk kızm gelecek ...

bucincim ya ben o tek kullanımlık donlarıda görmedim.bende ne biliyosam,birde doğurdum göya,neyse şimdi daha tecrübeli olucam inşallah.sizin gibi fıstuklar olunca.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:asigim: :asigim: :asigim:

saolasın canım.öğrenmiş oldum.bende bunlardan alırım artık.a.s.

bana kullanan arkadaşlar memnun kaldıklarını söylediler ben de aldım..hem uğraşmayız..hastanede giyer sonra atarız..iyi bişi gibi bakalım..

hee benim donlar tek kullanımlık değülllllllllll

yırtılana kadar olanardan cnm .....

ozge iyiyiz cnm ama huysuzuz...fenayızzzz...fenalardayızzzzzzz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Allah'ım öldürdün beni gülmekten..Allah da seni güldürsün..canım ben sanırım senin dediklerini şu an kullanıyorum..hani şu nerdeyse göğüs altına kadar çıkanlardan dimi..kocaman, babanemin donu gibi..ama pek rahatlar valla..

ayy süper bir haber bu..darısı diğerinin başına..çok sevindim canım..
çok şükür..

HYMARY arkadasim ben sadece cok duzgun bir bicimde göruslerimi söyledim alinganlik göstermedim,kacmiyorum aksine burdan yararlanabilecegimi dusunemedigim icin baska topiclere baska forumlara bakiyorumki buda cok dogal:) ikizlerim dogdugunda da bilgisayar basinda chat veya net muhabbetlerine girebilecegimi dusunmuyorum o yuzdende hamilelik döneminde sadece bilgi acisindan yararlanmak icin netteyim.

nasılsınız kızlarrrr ben pek keyifisizm bugün çok zor bi gece geçiridm hiç uyuyamadım dirimle ikimiz nöbet tutmuşuz sanırım
burcin ve claire bebişlerinize maşşallah tombalak olmuşlar vallaha yawwww darısı benimkilere işallah bende artık ne zaman muayneye gideirm bilmiyorum ya

kocamda şimdi bnele alay ediyo seni doğuma dizlerinin üstünde bilgisayarla götürücem sorarsın ameliyathanede wıless varmı diyo sinir yaaa

sanırım bazı sorulara yanıt alınamamış arkadaşlar alınmış boşa alınmayın arkadaşlar sayfalar hızlı akıyo bazen sorularda okunmadan aradan kaçıyo soruyu ikinci defa tekrar yazın herkes hamile alıngan olabilir annelerin vakti olmayabilir bunlar normal şeyler burası ortak paylaşım alanı herkes yardımcı olmaya çalışıyo birbirine mesela bend ekalça filmi zorunlumu felan diye sormuştum arada kaynadı gitti şimdi aklıma geldi tekrar sorayım kızlar bu sorunlumu yani bişi görüncemi istiyolar bu filmi yoksa işitme testi gibi muhakka yapılacak bişeymi

ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr görüyomusunuz 31. haftamıda bitiridm ben yawwwww azmı kaldı ne tırıs tırısss
bugün medicalparkı aradım doğumhanesi için bide ocaktan sonra fiyatlar nasıl olacak diye net bişi diyemiyoz diyo ocağın 3-4 gibi arayın diyo gazi osmanpaşayı aradım 5 kişiye ayrı ayrı derdimi anlattım o ona aktarıyo o ona sinirden çatladım yawww sonra biri ne dese beğenirsiniz bizi doktorunuzun araması lazım biizmle doktor anlaşacak siz değilsiniz verdim küfürü

başım çok ağrıyo kasıklarım çok ağrıyoooooooooooo

kızlar çok kötü oldum çokkk şeyma bebeklerinin resmini koymuş ölü hallerini....

canım ya hep aynı şeyleri yaşadık ve hala yaşıyoruz da bu paronayak durumları bence doguma kadar sürüyor

en büyük hayalim ikiz annesi olmak.inşallah bende olurum.hayat istediğim hiçbirşey olmadı.inşallah bu olur....çok isteyince olmuyor aşılama yaptıracagım ne olur dua edin ikiz olsun.polikistik over

inşallah herşey istedigin gibi olur canım

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

Hasta meleğim Saremmm,

maşallah çok tatlılar Allahım nazarlardan saklasın inşallah

canım çok geçmiş olsun Allahım analı babalı büyütsun kuzularını inşallah

Hymarry canım cok güzeller ya masaALLAH...

Halenin keyfi yerinde de sareme yazık ALLAHım bir an önce geçirsin keyfi yerine gelsin oyy yerim ben onu

ayyyy canan cnmm kalça filmi muhakkak çekilmesi gerek...
duyma testi ise biz yaptırdıkmı bilmiyorum ama kulakları çok net valla iiyi
duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…