HYMARY arkadasim ben sadece cok duzgun bir bicimde göruslerimi söyledim alinganlik göstermedim,kacmiyorum aksine burdan yararlanabilecegimi dusunemedigim icin baska topiclere baska forumlara bakiyorumki buda cok dogal:) ikizlerim dogdugunda da bilgisayar basinda chat veya net muhabbetlerine girebilecegimi dusunmuyorum o yuzdende hamilelik döneminde sadece bilgi acisindan yararlanmak icin netteyim.
haklısın canım çok doğru anlatmışsın Allah kimseye yaşatmasın inşallah. bilmiyorum böyle bir durumda katkıları oluyor mu doğru bence de hiçbir katkıları olmıycaksa bunu anne adayına söylemek daha kötü Allah hepimizin bebeklerini korusunçok şükür Allahıma herşey normal dedi doktor.canım hiç karıştırma aklını..yeterince cevap almışsın gerçi ama bir de ben söyliyim 2li 3lü 5li 10lu falan diye bişey biler için geçerli değil..sonuçta sen bir miktar kan vericeksin ve değerlendirilecek ama çıkan sonuç hangi bebek için kim nereden bilebilir ki bunu??ya da diyelim ki Allah muhafaza bir sorun tespit edildi (ki bu tip testlerde sorun görülüp hatta amniyosentezde sorun gözüküp sapasağlam bebeklerini kucağına alan o kadar çok kişi var ki bu da başka bir durum yani) böyle bir durumda 3 ayını doldurmuş bir bebeğe nasıl kıyarız ki öyle değil mi?
ben hep şöyle düşündüm kaderimde sağlık sorunu olan bir bebek büyütmek varsa ben sapasağlam getiririm dünyaya başka bişey neden olur ve bebişim hastalanır..atacak halim yok ya..Allah nasıl verirse başımızın üstünde yeri var tatlım..sakın böyle teste tahlile takma kafanı..
tamam işte bakılmış herşeylerine..çok şükür iyiler..Allah daha iyi günlerini göstersin inşallah..
saol canım çok teşekkürler cevanbın içinben ikilide üclü de yaptırmadım canımmm.
en iyisinini kendi doktorun bilir bence
benimde tüp bebek doktorumdan önce gittiğim normal kontrollerimi yapan kadın doğum doktorum ikili test icin sana rndevu alıyım yer bulamazsın demisti..ama sonra tüp bebek dr um ikili üclü yapmıcamızı acıkladıı........bence en iyevabın isini kendi doktorunu bilir bana göreee
saol canım doktorumun bi tanesi zaten ünv. hastanesinde o böyle bir cihaz yok dedi.canım benim yapıldı ikili testim doktor özellikle ankarada düzen var onunla çalışan bir yere yaptır ikizlerde yeterli cihazları varmış benimki orada yapıldı.bu konuda en iyisiymiş bir sor istersen doktoruna düzen laboratuvarını
çok teşekkürler canım cevabın için saolcanım benim doktorumda istemedi 2 li ve 3 lü test sonucu doğru çıkmaz demişti
sende kayıtlımısın şeymada?
ayyy kusura bakmayın yeni gelen arkadaşları takip edemiyorum
yok be canım yanlış anlaştık senle ben ikiz bebklerin albümü topiğine koydu sandım ...pardon..
Hymarry canım cok güzeller ya masaALLAH...
Halenin keyfi yerinde de sareme yazık ALLAHım bir an önce geçirsin keyfi yerine gelsin oyy yerim ben onu
canancım sen bozma moralini hayatım,bak benim ayın 4 ünde randevum var,ben gidince herşeyi öğrenirim,ekstra merak ettiklerinide söyle bana,sana hepsini anlatırım canım benim.bunun için üzme kendini başınıda ağrıtma,kaydirigubbakcemile5ayyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr görüyomusunuz 31. haftamıda bitiridm ben yawwwww azmı kaldı ne tırıs tırısss
bugün medicalparkı aradım doğumhanesi için bide ocaktan sonra fiyatlar nasıl olacak diye net bişi diyemiyoz diyo ocağın 3-4 gibi arayın diyo gazi osmanpaşayı aradım 5 kişiye ayrı ayrı derdimi anlattım o ona aktarıyo o ona sinirden çatladım yawww sonra biri ne dese beğenirsiniz bizi doktorunuzun araması lazım biizmle doktor anlaşacak siz değilsiniz verdim küfürü
başım çok ağrıyo kasıklarım çok ağrıyoooooooooooo
kızlar benim tansiyonum yüksek çıkıyor napacagım düşmesi için hiç tuz yemiyorum 12 . 9 çıkıyor 12 . 8 olması gerekiyormuş galiba
canancım sen bozma moralini hayatım,bak benim ayın 4 ünde randevum var,ben gidince herşeyi öğrenirim,ekstra merak ettiklerinide söyle bana,sana hepsini anlatırım canım benim.bunun için üzme kendini başınıda ağrıtma,kaydirigubbakcemile5
canım tansiyon yüksekliği önemli dikkat etmek lazım.benimde olmuştu ben günlük tansiyonumu ölçtürmüştüm,tuzsuz ekmek,tuzsuz yemek,yani sıfır tuz kullanmıştım.tansiyonum artmamıştı zaten 10 gün sonra doğum yapmıştım.bu arada benim tansiyonum 10_9 çıkıyordu+idrarda protein çıkmıştı,elim ayağım çok şişmişti.ama canım seninkisi çok yüksek değil dr.söylemiştir gerçi sana yapman gerekeni.
Varlığından heberdar olmamştım,yokluğundan da haberdar olmam.Değer verip birde cevap yazmışlar bizim kızlar sana...by by güzelimmmmm.........ZUZU ARKADASIM TSK EDERIM ALLAHTAN BIRISI CEVAP VERDI YAZIMA:) BURDA COK IKIZ ANNESI VE IKIZ ANNE ADAYI GÖRDUGUME COK SEVINMISTIM AMA SANIRIM BURDA PEK PAYLASACAK BIR SEYIM OLMADIGINI DUSUNUYORUM, YENI YANILIYOR OLABILIRIM AMA YENI UYELERIN YAZILARINA KIMSE CEVAP VERMIYOR, GENELLIKLE ESKI UYELER VE IKIZLERINI DOGURMUS ANNELER ARALARINDA SOHBET EDIYORLAR.KI BUDA COK GUZEL AMA KESKE BIRAZDA BIZ YENILERLE PAYLASABILSEYDINIZ TECRUBELERINIZI ,ALLAH HERKEZIN ISINI KOLAYLASTIRSIN HAYIRLI PAYLASIMLAR DIYORUM ARKADASLAR BEN KACAR BASKA FORUMAa.s.
Varlığından heberdar olmamştım,yokluğundan da haberdar olmam.Değer verip birde cevap yazmışlar bizim kızlar sana...by by güzelimmmmm.........
amanda aman bizim cici anneler gelmiş,yavruları ne yaptınız,kızlar ya size bir özeniyorumki anlatamam,(ama iyi gözle yani güzel duygularla)bana şu an hayal gibi geliyor.
slm canlar, yaa ne güzel muhabbet olmuş bu akşam, tüh kaçırmışım, kızlar ya canım sıkkın biraz, çağlam hasta oldu sanırım, 2 gündürburnu tıkalıydı, tonimer vermişti dr. sordum birazüşütmüş o dedive hapşurmaya başladı dünden beri, bu akşam da baktım sümükleri akıyo, ay çıldıracaktım, dr.u aradım yapacağımız hiç bişey yok malesef canım dedi, dakikada 60 dan fazla solursa ve ateşi olursa, ki her zaman ateş olmayabilir dedi, dikkat et ve takip et dedi, gribal bi rahatsızlık dedi, ay çok korkuyorum domuz gribi aşısı olmadığıma pişman olucam nerdeyse off yaa, içim acıyo kızlar ya..
Ya bu nasıl bir tempodur böyle Allah ım hiç boş vaktim yok....kafamçokkarıştı yarın kontrolumuz var bakalım durum,kilomuz ne?özledimmmmmmmm çok sizi....