Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

çok açık sözlü olmuşsun teşekkür ederim...böylelikle sana son cvbımı yazıyorum

biz burada muhabbet ediyoruz biizim bilgilerimiz senin işine yaramaz
geyik çeviriyoruz....sen başka sayfalarda yararlaı şeyler bak

haklısın canım çok doğru anlatmışsın Allah kimseye yaşatmasın inşallah. bilmiyorum böyle bir durumda katkıları oluyor mu doğru bence de hiçbir katkıları olmıycaksa bunu anne adayına söylemek daha kötü Allah hepimizin bebeklerini korusunçok şükür Allahıma herşey normal dedi doktor.
saol canım çok teşekkürler cevanbın için

saol canım doktorumun bi tanesi zaten ünv. hastanesinde o böyle bir cihaz yok dedi.
canım benim doktorumda istemedi 2 li ve 3 lü test sonucu doğru çıkmaz demişti
çok teşekkürler canım cevabın için saol

HMARY haklısın canım insanın aklını karıştırıyolar doktor zaten bana demişti ki para için yapmaya çalışırlar haberin olsun dedi. ben gene tereddüte düştümkaydirigubbakcemile3 akıllı kafam

kızlar benim tansiyonum yüksek çıkıyor napacagım düşmesi için hiç tuz yemiyorum 12 . 9 çıkıyor 12 . 8 olması gerekiyormuş galiba

canancım sen bozma moralini hayatım,bak benim ayın 4 ünde randevum var,ben gidince herşeyi öğrenirim,ekstra merak ettiklerinide söyle bana,sana hepsini anlatırım canım benim.bunun için üzme kendini başınıda ağrıtma,kaydirigubbakcemile5
kızlar benim tansiyonum yüksek çıkıyor napacagım düşmesi için hiç tuz yemiyorum 12 . 9 çıkıyor 12 . 8 olması gerekiyormuş galiba

canım tansiyon yüksekliği önemli dikkat etmek lazım.benimde olmuştu ben günlük tansiyonumu ölçtürmüştüm,tuzsuz ekmek,tuzsuz yemek,yani sıfır tuz kullanmıştım.tansiyonum artmamıştı zaten 10 gün sonra doğum yapmıştım.bu arada benim tansiyonum 10_9 çıkıyordu+idrarda protein çıkmıştı,elim ayağım çok şişmişti.ama canım seninkisi çok yüksek değil dr.söylemiştir gerçi sana yapman gerekeni.

evet canım ya söyledi tuz kesinlikle yasak dedi bende yemiyorum zaten hiç bişeyi istiyerek yemiyordum şimdi tuz olayı olunca hiç bişey almiyor içim ama yinede hiç tuz yemiyorum yeterki bebeklerimin canı sag olsun

Varlığından heberdar olmamştım,yokluğundan da haberdar olmam.Değer verip birde cevap yazmışlar bizim kızlar sana...by by güzelimmmmm.........

amanda aman bizim cici anneler gelmiş,yavruları ne yaptınız,kızlar ya size bir özeniyorumki anlatamam,(ama iyi gözle yani güzel duygularla)bana şu an hayal gibi geliyor.

slm canlar, yaa ne güzel muhabbet olmuş bu akşam, tüh kaçırmışım, kızlar ya canım sıkkın biraz, çağlam hasta oldu sanırım, 2 gündürburnu tıkalıydı, tonimer vermişti dr. sordum birazüşütmüş o dedive hapşurmaya başladı dünden beri, bu akşam da baktım sümükleri akıyo, ay çıldıracaktım, dr.u aradım yapacağımız hiç bişey yok malesef canım dedi, dakikada 60 dan fazla solursa ve ateşi olursa, ki her zaman ateş olmayabilir dedi, dikkat et ve takip et dedi, gribal bi rahatsızlık dedi, ay çok korkuyorum domuz gribi aşısı olmadığıma pişman olucam nerdeyse off yaa, içim acıyo kızlar ya..

amanda aman bizim cici anneler gelmiş,yavruları ne yaptınız,kızlar ya size bir özeniyorumki anlatamam,(ama iyi gözle yani güzel duygularla)bana şu an hayal gibi geliyor.

bana da öyle geliodu canım ya, marry nin yazılarını gördükçe pırpır ederdi içim, sonrawavy nin, sonra kaswa nın... hep ii düşün canım, hep olumlu hep olumlu...:dance:

kevsercigim geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin canım

Ya bu nasıl bir tempodur böyle Allah ım hiç boş vaktim yok....kafamçokkarıştı yarın kontrolumuz var bakalım durum,kilomuz ne?özledimmmmmmmm çok sizi....

Ya bu nasıl bir tempodur böyle Allah ım hiç boş vaktim yok....kafamçokkarıştı yarın kontrolumuz var bakalım durum,kilomuz ne?özledimmmmmmmm çok sizi....

aynen kaswam ya, buryı çok özlüyorum, herkes yattı ben uykumdan kaçıp burdayım..

kevserım nasıl gıdıyor anneliğin canımmmmmmmmmm...Dırımım ınan hep arayacagım olmuyor vaktım yaaaaaaaaaa....offffff..nasıl oldu yavrular?Artvinli az kaldı canım güzel günlere emin ol....tek elle yazıom emzirıyom...

offff kızlarr offfffffffffffffff yaa merhametten maraz doğdu
canım çok sıkılıyor
ben hamişken arkadaşım sağma makinesi yolladı bana....ben kullandım işim bitti
bir arkadaşım ikizleri var doğum yaptı acil oldu doğumu apendisi patladığı için doğuma almışlardı
kızı ziyarete gittiğimde çok kötüydü....bebekler yoğunbakımda yaşlı anasından başka kimsesi yoktu
süt istiyolarda kızdan .....elle sağma makinası getirmişler kız doğurulamıyordu...
bi arkadaşı sağma makinası getirecekti ...getirmemiş...çağresiz görünce kızı dayanamadım kıza ben verdim makinayı....bebekleri 6 aylık oldu hala sağıyor çok az var dedi sütüm...
benim aradaşım istedi makinayı ...bende kızdan ..
ama kıza pazardan beridir getir diyorum....pazar dedim...p.tesi dedi....p.tesi aradım.salı dedi....salı aradım ya çarşamba yada perşembe dedi....bugecede gelmedi,...üstelik kocasının arabası var ve polis gündüz evde aksam 6 da çıkıyor işe o arada anneme uğrasa bırakabiilir anneme araba ile 15dk.mesafede kız....yaa bişey olduysasa kırdım de bişey de...demiyorda hazır anneme geçerken bırakacağız diyor...............offffffffffff kimseye iyilik yapmayacam...eşimde kızıyor bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…