Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevra cnm sende kendimi gördüm ve o anımı hatırladım senin gibi gece gündüz ağlıyordum üstelik eşim seyhatteydi...ve benim bir bunalım yqapacağım şey daha vardı oda kanamam vardı progesteron attıkca lekeyi gördükce birde hareketlerini hissetmedikce deli oluyordum ....öle tek başımada kalkıp gidemiyordum doktora kanamam var nereye öleee.....ama inan bana meleklerin içinde keyif yapıyolarr...
vavvy cnm gebelik bu kusma bulanma olur yorulma vs.gibi sebeplerden değil ben 6 haftalıktım başlamıştı kusmalarım takiiiiiiiiii26 haftama kadar düşün artık ağzımdan burnumdan kan geliyordu ...çöp poşeti ile yatıyordum biri ile sohbet etsem konuşurken ağzıman çıkıyordum şaka gibiydi dişlerimi hiç fırçalamadım ben sadece doktora giderken ......ne zaman fırçalasam giderdi herşey....
sizler çok şükürki rahat geçiriyorsunuz kızlarr
ben Medikalin hemen arkasındayım canım Bahçelievlerde..
Sen?
wavy cnm senin durumunu bilmiyormu bu gelenlerde sen böle hizmetleniyorsun
ben kimse ile görüşmedim gelmedilerde valla gelenede eşim hizmet etti ben banyoda kusmakla meşguldüm heralde duyan ondan bidaha uğramadı..............
ya dinlen cnm yaaa kimse senden ve bebişlerinden kıymetli değil
sabah bırdaydım aslında canım,pek kimsecikler yoktu.
Sonra gezmeye çıktık,yine de sıcaktı yaa,oturduğum yerde terliyorum valla.Çıkalım çıkalım diye eşime ısrar ediyorum,sonra yorgunlukla inleye inleye eve giriyorum.Yani bir oturamadım kıçımın üstüne.Eve geldim,ortalığı biraz temizledim,mutfak temizliği beni uyuz ediyor,ama her gün her yemekte dağlıveriyor.Belim koptu yaaa,,
Ben de bu zamana kadar iyiydim diyelim hamdolsun,bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum..
hahahaha hadi yaaa,Allah iyiliğini versin..
Yayladayım ben de işte,nikah dairesinin orda..