Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırım haklısın bizde acemiyiz işte merak ettiklerimizi sizlere sorcaz anneler olarak dimi sorım tekrar hastaneye giderken doğuma neler lazımoldu bebek ve anne için ben 30 uncu haftadayım hazırlık yapim diyorum balım erken diil sanırım

cnm benim çok az ileride bu soruyu burcin sormuştu

bak kendine 3 gecelik bir sabahlık (gecelik rahat oluyor sexzeryan sonrası)
çamaşır koy hamiş donu olsun mümkünse
sonra emzirme atleti normal atlet
ped...
bebeklere ikişerden 4 takım hastane çıkışı birer kalın battaniyee
port bebe yada otokoltuğu
foto makinası..tacın,tarağın,
nerede doğum yapacağına bağlı bazı şeyler gerek peçete havlı vs.gibi
he biberon ve sütsağma makinasıı
bu kadar aklıjma greliyor

kızlar deneyimlilere bir sorum var..
Hastane çantamıza neler koymalıyız?

ben bir liste yaptım kendimce internetten falan derleyip.gereken başka şeyler varsa listeye ekler misiniz?hepimize faydası olur..ben perşembe falan kısmetse hazırlayacağım çantamı..bir el atın lütfen..

ANNE İÇİN:
- 2 gecelik
- 1 pijama
- 1 sabahlık
- 1 hırka ya da yelek
- 2-3 çift kalın çorap
- 1 çift terlik
- diş macunu ve fırçası, tarak, toka ya da saç bantı, kağıt peçete ve ıslak mendil, el havlusu, deodorant, sabun.
- 2 emzirme sütyeni
- 2 atlet
- göğüs pedi
- meme ucu için krem
- 1 paket ped
- tek kullanımlık iç çamaşır (8 adet aldım)
- kamera ya da fotoğraf makinesi

BEBEKLER İÇİN:
- 1er penye, 1er kalın (yün ya da polar) battaniye
- 3 takım iç-dış tam takım giysi
- 1er havlu

mesela bebeklere kozmetik ürünleri (sabun,şampuan,krem,yağ vs), bebek bezi,biberon falan almaya gerek var mı?

buyrun size liste..hem de bol detaylı,en ince ayrıntıya kadar düşünülüp internette muhtelif siteler araştırılıp derlenmiş bir liste..

............gerek var mı kısmı da internetten mi canımmm muhhhhahahahah:roflol:

dırım ya bu hamile donu şartmıki,ben daha önce bakmıştım 1 tanesi 14 tl.di bana çok fazla gelmişti,senin bahsettiğinde omu acaba

ahanda benden biri daha,doruk yazdıklarını okuyunca kendimi okuyormuş gibi oldum.bende sendenim canım merak etme çok normal,bendede aynı oluyor,bir gün çok kötü oluyorum,ertesi gün daha rahat oluyorum.sen kalp atışlarını duydunmu canım.

evet canım 6+4 de duydum bugün 7+3olduk ama böle bulantı durunca diorum allah esirgesin bişi oldu bebeklere... normalmi bilmiyorumki?yani daha önce böle bişide yaşamadım.. eşime dedim gidelim görelimm bi bebekleri ben huzursuzum dedim.. sen paranoyak olmuşun diokaydirigubbakcemile3 sendedemi böle oluyoki?

kızlarrrr bişi sorcam size... benim 3 4 gündür bulantılarımda bi gariplik var ya bigün çok bulanıyo kusuyorum.. bigün hiç bulanmıyo başlıyorum kurmaya kafamda bişi oldu die... sizce bi gidip kontrol ettirsemmiki.. sizde böle olan oldumu hiç.. ay paranoyakmıoldum diyorum ama yok hakketen öle yani bulantılarım bi gün var bi gün yok bu ara bişi olmuş olabilirmi allah esirgesin...

hayır cnm yaa çok normall bu bazen kusarsın bazen hiçç bazen çok canlı olursun bazen hasta gibi cnm gebelikte bunlar çok normall

en büyük hayalim ikiz annesi olmak.inşallah bende olurum.hayat istediğim hiçbirşey olmadı.inşallah bu olur....çok isteyince olmuyor aşılama yaptıracagım ne olur dua edin ikiz olsun.polikistik over

inş. cnm yaa bende pko luydum mikro ile hamiş kaldım

artvinli saol canım

aklıma geleni yazdım cnm kafam ambela bugün yaa

evet canım 6+4 de duydum bugün 7+3olduk ama böle bulantı durunca diorum allah esirgesin bişi oldu bebeklere... normalmi bilmiyorumki?yani daha önce böle bişide yaşamadım.. eşime dedim gidelim görelimm bi bebekleri ben huzursuzum dedim.. sen paranoyak olmuşun diokaydirigubbakcemile3 sendedemi böle oluyoki?

evet canım bende aynen senin gibiyim,geçmişte bazı tahlihsizlikler yaşadığım için takıntılıyım epeyce,eşim bana uysa haftada kontrole giderimyerimseniben.bazen bulantım çok artıyor acaba neden diyorum,bulantım hafiflese birşeymi oldu diyorum.böyle bitecek hayırlısıyla hamilelik sağlıkla alıcaz inşallah yavrularımızı.

ZUZU ARKADASIM TSK EDERIM ALLAHTAN BIRISI CEVAP VERDI YAZIMA:) BURDA COK IKIZ ANNESI VE IKIZ ANNE ADAYI GÖRDUGUME COK SEVINMISTIM AMA SANIRIM BURDA PEK PAYLASACAK BIR SEYIM OLMADIGINI DUSUNUYORUM, YENI YANILIYOR OLABILIRIM AMA YENI UYELERIN YAZILARINA KIMSE CEVAP VERMIYOR, GENELLIKLE ESKI UYELER VE IKIZLERINI DOGURMUS ANNELER ARALARINDA SOHBET EDIYORLAR.KI BUDA COK GUZEL AMA KESKE BIRAZDA BIZ YENILERLE PAYLASABILSEYDINIZ TECRUBELERINIZI ,ALLAH HERKEZIN ISINI KOLAYLASTIRSIN HAYIRLI PAYLASIMLAR DIYORUM ARKADASLAR BEN KACAR BASKA FORUMA:KK70:a.s.

canım ha bir ha milyon cevap almışsın aslında,kişi sayısının ne önemi var ki bu bir..

geçmişe bir göz atsan benim ve diğer arkadaşlar şeker tahlilleriyle alakalı yüzlerce yazılarımız var..her an herkes herşeye aynı detayda cevap yazamaz ki sonuçta sen de ikiz bebek bekliyorsun kolay olmadığını bilirsin..ben çoğu zaman yazamayıp sadece okuyup güzel haberlere sevinip olumsuz şeylere üzülüp çıkıyorum..her an yereimden doğrulamıyorum malum ağırlaştık..bu iki..

burada eski yeni herkes arkadaştır ve hepimiz elimizden geldiğince birbirimize destek ve yardımcı olmaya gayret ediyoruz..ama bulunulan şehirler ve yapılan yardımlar nispetinde bazı arkadaşlıklar daha fazla gelişebiliyor..örneğin bazılarımızın birbirinde telefon numarası var araşıyoruz,bazılarımız gidip geliyoruz birbirimize,bazılarımız sadece buradan konuşuyoruz..bu üç..

başka forumlara gideceğini yazmışsın..ne diyelim güle güle, yolun açık olsun..güzel dileklerin için teşekkür ederiz..ama gönül isterdi ki burada bizlerle kalsaydın..inşallah seni buradan daha fazla tatmin edecek bir site bulursun..sana da sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir doğum diliyorum..bu da döööörrrtttt..

sevgileerrrr.. a.s.

............gerek var mı kısmı da internetten mi canımmm muhhhhahahahah:roflol:

aaaa asış o kısmı internetteeeenn cadıııı..senin canının sıkkın haline kurban olurum ben..bi de formunda olsan napıcan kim bilir kaydirigubbakcemile3

dırım ya bu hamile donu şartmıki,ben daha önce bakmıştım 1 tanesi 14 tl.di bana çok fazla gelmişti,senin bahsettiğinde omu acaba

tatlım hamile çamaşırı değilde lohusa çamaşırları satılıyor, tek kullanımlık oluyor onlar..ben aldım pakette 4 tane vardı 2 paket aldım..ama o gün başka alışverişlerim de vardı ne kadardı hatırlamıyorum..dur netten bakıyım bulursam gösteririm sana da..

tşk dırım burçin

rica ederiz canım..

evet canım bende aynen senin gibiyim,geçmişte bazı tahlihsizlikler yaşadığım için takıntılıyım epeyce,eşim bana uysa haftada kontrole giderimyerimseniben.bazen bulantım çok artıyor acaba neden diyorum,bulantım hafiflese birşeymi oldu diyorum.böyle bitecek hayırlısıyla hamilelik sağlıkla alıcaz inşallah yavrularımızı.

inşallah canım inşallahhhh...cümlemiz...

çüşşşşş afedersin ama çok para yaaa benim eşim toptancıdan almıştı kuzum çok uyguna o yüzden bana pahalı geldi kuzum ....hamiş donu değil ama giyermisin bilmem şişman bayanlar için bato denen bir don biçimi kalsik kilot ama göbeğe kadar bikini değil
bikini don göbek altı kalıyor doğum sonrası giyemezsin....

bucincim ya ben o tek kullanımlık donlarıda görmedim.bende ne biliyosam,birde doğurdum göya,neyse şimdi daha tecrübeli olucam inşallah.sizin gibi fıstuklar olunca.

nasılsınız kızlar...muallımcım kızlar nasıl umarım daha iyiidrilerdir....marry sare nasıl oldu....dıger bütün arkadaslar sızlerde umarım ıyısınızdır....dırımım senın pasalar nasıl...

hee benim donlar tek kullanımlık değülllllllllll

yırtılana kadar olanardan cnm .....

ozge iyiyiz cnm ama huysuzuz...fenayızzzz...fenalardayızzzzzzz

X