Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu maden suyunun sadesimi kambul,ben limonlu içebiliyorum.ama dün içeyim dedim çıkarmak zorunda kaldım.bana ters tepki yaptı galiba.
benim hamileliğim yaza gelmişti günde 2 bazen 3 adet içiyordum valla..
bayılırım maden suyuna hmmmm..
ben bugün sersem gibiyim ....kafam yerinde değil....o yüzden okuyuc kalıyorum kızlar...
liyodora neredesin kızzz sennn sendedemi mide problemi var cnm
doktorun izin verimdi o kadar içmene zararı olmadımı kıss,bende çok severimde içmiyorm belki dokunur falan diye,ben bide bu kahvelerde ve lokantalarda olur ya depozitolu şişeler ondan getiriyor eşim,marketlerde satılanardan daha güzel valla tavsiye ederim yani,,
arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti 3lü test de yapılmıyor muydu.doğruluğu güvenilir değil dedi cihazlar çoğul gebelik için uygun değilmiş ablam da hastaneye cihaz satıyor o da aynı seyi söylemdi.ama ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı
çok teşekkür ederim kızlar içim rahat etti. boşuna yaptırmak istemedim.bizim şu an 15. haftamız 13. haftada ultrasonla doktor tek tek inceledi bayağı uzun sürdü tek tek ölçüm yapmış ultrasonda da sonuçları vardı herşey normal dedi ayrıntılı ultrason dediğiniz o dimi.
canım benim yapıldı ikili testim doktor özellikle ankarada düzen var onunla çalışan bir yere yaptır ikizlerde yeterli cihazları varmış benimki orada yapıldı.bu konuda en iyisiymiş bir sor istersen doktoruna düzen laboratuvarını
benim hamileliğim yaza gelmişti günde 2 bazen 3 adet içiyordum valla..
bayılırım maden suyuna hmmmm..
yorgunluktandır anacım senin yat biraz dinlen:bbo:
kızlar bende soda içmezdim ama hamileliğimle beraber soda delisi oldum diyebilirim beni rahatlatan tek şey soda ama onuda limonluya takdım sadesini içemiyorum ya
Selam kızlar geçmişi okuyamadım o kadar çok yazmışsınız ki maşallah muhabbetinize.
Ben dün doktora gittim ve büyük günü belirledik 28 aralık pazartesi meleklerimi kucağıma alacağım inşallah.
Şimdi dinleniyorum o güne kadar doğurmayayım diye ama artık çok zorlanıyorum kasıklarımdan mideme kadar dolu hissediyorum kendimi kızlarım çok sıkıştırıyorlar. Ama onlar iyi ya bende çok iyiyim.
cnm nereye yatacam annem temizlik yapıyor yemek hazırlıyor.......
aliş uyuyor ömer kalkıyor ömer uyuyor aliş kalkıyorr
kızlar gebeliğim boyunca sadece hergün bir soda içtim ama 7 ayımda artık dayamadım hastanedeyken kola bile içtim yaaa eşim yudum içirtmedi 7 ay bouncaaaaa
Selam kızlar geçmişi okuyamadım o kadar çok yazmışsınız ki maşallah muhabbetinize.
Ben dün doktora gittim ve büyük günü belirledik 28 aralık pazartesi meleklerimi kucağıma alacağım inşallah.
Şimdi dinleniyorum o güne kadar doğurmayayım diye ama artık çok zorlanıyorum kasıklarımdan mideme kadar dolu hissediyorum kendimi kızlarım çok sıkıştırıyorlar. Ama onlar iyi ya bende çok iyiyim.