Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

zuzucum ve kızlarıma maşallah diyen canlarım herkese çok çok teşekkür ediyorum,darısı başınıza sağlıkla inşallahh..

fatoş hanım canım bu durum teoride 12-14haftalarda geçiyor deniliyor fakat bunun neredeyse doğuma kadar sürdüğü arkadaşlar var burda,
zor tabi,çok geçmiş olsun..

zuzucum, hymaryy çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için..

çalışınca dahada zor oluyor valla.. allah sabır versin hepimize

zuzucum ve kızlarıma maşallah diyen canlarım herkese çok çok teşekkür ediyorum,darısı başınıza sağlıkla inşallahh..

fatoş hanım canım bu durum teoride 12-14haftalarda geçiyor deniliyor fakat bunun neredeyse doğuma kadar sürdüğü arkadaşlar var burda,
zor tabi,çok geçmiş olsun..

aminnnnnnnn canımmm

arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti 3lü test de yapılmıyor muydu.doğruluğu güvenilir değil dedi cihazlar çoğul gebelik için uygun değilmiş ablam da hastaneye cihaz satıyor o da aynı seyi söylemdi.ama ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı

Son düzenleme:
6+2 ikiz hamileyim

4-5 gündür sürekli mide bulantısı :KK43:(

ne zaman geçecek bu durum kızlar...

hatırlamak istemiyorum ben bu dönemi benm 3,5 ay aralıksız süren bir mide bulantım vardı,iş yerinde öğlene kadr iptal durumda oluyordum ama allaha şükür bıçak gibi kesildi benim 3,5 ay sounda inşallah seninde uzun sürmez zor bir süreç,

arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti ama ben unuttum 3lü test yapılıyor muydu. ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı

ben yaptırmadım doktrumda yaptır demedi eylülcğm,yarın kısmetse 2.düzey detay ultrasona gireceğm doktorm bunda bir sorun çıkmazsa hiç korkmma sonrası için dedi,

arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti 3lü test de yapılmıyor muydu.doğruluğu güvenilir değil dedi cihazlar çoğul gebelik için uygun değilmiş ablam da hastaneye cihaz satıyor o da aynı seyi söylemdi.ama ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı

bize kanda test yapılmaz cnm,direk ultrasonla bakılır..

ben yaptırmadım doktrumda yaptır demedi eylülcğm,yarın kısmetse 2.düzey detay ultrasona gireceğm doktorm bunda bir sorun çıkmazsa hiç korkmma sonrası için dedi,

bize kanda test yapılmaz cnm,direk ultrasonla bakılır..

çok teşekkür ederim kızlar içim rahat etti. boşuna yaptırmak istemedim.bizim şu an 15. haftamız 13. haftada ultrasonla doktor tek tek inceledi bayağı uzun sürdü tek tek ölçüm yapmış ultrasonda da sonuçları vardı herşey normal dedi ayrıntılı ultrason dediğiniz o dimi.

ben ikilide üclü de yaptırmadım canımmm
en iyisinini kendi doktorun bilir bence
benimde tüp bebek doktorumdan önce gittiğim normal kontrollerimi yapan kadın doğum doktorum ikili test icin sana rndevu alıyım yer bulamazsın demisti..ama sonra tüp bebek dr um ikili üclü yapmıcamızı acıkladıı........bence en iyisini kendi doktorunu bilir bana göreee

hatırlamak istemiyorum ben bu dönemi benm 3,5 ay aralıksız süren bir mide bulantım vardı,iş yerinde öğlene kadr iptal durumda oluyordum ama allaha şükür bıçak gibi kesildi benim 3,5 ay sounda inşallah seninde uzun sürmez zor bir süreç,

inşallah canım inşallah bi an önce kesilir...:sinifsinif:

canım benim yapıldı ikili testim doktor özellikle ankarada düzen var onunla çalışan bir yere yaptır ikizlerde yeterli cihazları varmış benimki orada yapıldı.bu konuda en iyisiymiş bir sor istersen doktoruna düzen laboratuvarını

canım benim doktorumda istemedi 2 li ve 3 lü test sonucu doğru çıkmaz demişti

ya 2li üçlü diye bişey yok,
biz ikiz gebeyiz,ne milletin kafasını karıştırıyorlar,
biz kan vermeyiz,ultrasona gireriz,buna da ne diye 2-3-5-7 diyorlar anlam veremiyorum..

canım bende aynı dertten muzdaribim,bazen çok şiddetleniyor bulantılar,kusmalar,bazen daha hafif oluyor.rabbim şifa versin anne olmak kolay değilmiş.

ben sadece maden suyu ile hafiflettim mide bulantılarımı sağolsun eşim çalıştığı işyerinin çay ocağından rica etti şişe şişe maden suyu taşıdı bana doktorumda günde 1 tane içebileceğimi söyledi bende yatmaya yakın içiyordumki biraz rahat uyuyabileyim diye,

ben sadece maden suyu ile hafiflettim mide bulantılarımı sağolsun eşim çalıştığı işyerinin çay ocağından rica etti şişe şişe maden suyu taşıdı bana doktorumda günde 1 tane içebileceğimi söyledi bende yatmaya yakın içiyordumki biraz rahat uyuyabileyim diye,

benim hamileliğim yaza gelmişti günde 2 bazen 3 adet içiyordum valla..
bayılırım maden suyuna hmmmm..

X