Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar hymarry duş almaya gitti..
siz bi yardımcı olsanız..bir önceki sayfada sanırım hastane listem var..marry yeterli ama biberon alsan iyi olur dedi..ben de biberonla ilgili deneyimsiz olduğumdan karar veremedim..şu aventin setini almıştım o setteki ufak olanları alsam yanıma olur mu? diyorum..ne diyosunuz??
burçincim benim kuzenim acıbademde yaptı doğumunu 6 ay evvel kadar tulumuna kadar bebeğin acıbaden logolu giydiriyorlar senden hiç birşey almıyorlar bizimkisi acıbadem bakırköydü sanırım hepsinde aynı prosedür uygulanıyor

aynen kaşıntı çok yarmak istiyorum kaşırken banadamı lıerac yaptı acaba?
canım bende yağlardan oldum allerji doktora gittim ilaç verdi her yerim ciğer gibi olmuştu banada bir tek lierac iyi geldi sadece şimdi onu sürebiliyorum ama kızardığımda cilt doktoru mecbur 4 günlük kortizonlu krem vermişti onunla geçirebildim sende mutlaka doktora git

burçincim benim kuzenim acıbademde yaptı doğumunu 6 ay evvel kadar tulumuna kadar bebeğin acıbaden logolu giydiriyorlar senden hiç birşey almıyorlar bizimkisi acıbadem bakırköydü sanırım hepsinde aynı prosedür uygulanıyor

hımm anladım canım...çok sağol yaa, o zaman çok abartmaya da gerek yok..ben acıbademe bir sorayım bunu..

arkadaslar bu gun kontrölum vardi kan sekerim yuksek cikti 9,0 :S ben hayatim boyunca sorunum olmamisti sekerle, ama bu hafta canim cok seker cekmisti muhallebi kek felan yapmistim yemistim dun gecede saat 2 de son muhallebiyi yedim:KK70::KK70: herhalde o etkiledi sabahki testi...yeniden bir glukos testi yapacaklar insaallah duzgun cikar bende sekerli seylerden uzak durmam lazim sanirim

günaydınlar saat 3.40 dan beridir ayaktayım sinirden dudaklarımı ısırıyorum şuan
ömer ve ali bi kalktı alişe mama yedirdim biraz oynadı salldım uyuttum
ömerede annem mama yedirdi odur budur uyumuyorr
gecede aynısını yaptı babası zorla omzunda uyuttu.....
şimdide ayağıma koyuyorum hemen ıhh ıhh ağlıyor yaa alide uyuyor bağırmason fazla diye bırakıyorum ya.annem dayanamadı saat 5 de yattı........

yaaa neden uyumuyor bu çocuk fitilde attım...hasta desem oyun oynayınca oynuyor gülüyor sırıtıyorr
off yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

arkadaşlarımın çocukları uyuyor bunlar neden gece uyumuyor yaaaaaaaaa gündüzde öle çok uykuları yokk....çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa

canım bi rahatsızlığı da yokmuş çok şükür maşallah seninkiler cin gibi sanırımkaydirigubbakcemile3 belki çok yorgun düştün ama ben yine de diyeceğim ki Allahım inşallah bize de bu günleri göstersin.

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

resim011qk.jpg
resim045d.jpg

Hasta meleğim Saremmm,

resim049c.jpg
resim052a.jpg

Günaydın kızçeler,,

tütütütü maşallah nazar değmesin,hymary çok tatlılar böyle resimleri görünce heyecan yapıyorum bende doğsada bizde eklesek inşallah,sare kuzum süzülmüş biraz hastalanınca ama toparlar en kısa sürede,

gunaydın kızlar mary kızlar çok guzel maşallah bişey sorcam hastaneye giderken bebek ve kendişniz için neler aldınız yanınıza

gunaydın kızlar mary kızlar çok guzel maşallah bişey sorcam hastaneye giderken bebek ve kendişniz için neler aldınız yanınıza bendeyavaş yavaşhazırlıyım diyorum30 uncu haftadayız nolur nolmaz dimi:ecrin_bebek:

günaydınlar saat 3.40 dan beridir ayaktayım sinirden dudaklarımı ısırıyorum şuan
ömer ve ali bi kalktı alişe mama yedirdim biraz oynadı salldım uyuttum
ömerede annem mama yedirdi odur budur uyumuyorr
gecede aynısını yaptı babası zorla omzunda uyuttu.....
şimdide ayağıma koyuyorum hemen ıhh ıhh ağlıyor yaa alide uyuyor bağırmason fazla diye bırakıyorum ya.annem dayanamadı saat 5 de yattı........

yaaa neden uyumuyor bu çocuk fitilde attım...hasta desem oyun oynayınca oynuyor gülüyor sırıtıyorr
off yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

arkadaşlarımın çocukları uyuyor bunlar neden gece uyumuyor yaaaaaaaaa gündüzde öle çok uykuları yokk....çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa

kıyamam sana çok zor değilmi benim arkadaşlarımın bebekleride öyle ama onlar gündüz uyuyorlar canım eğer ayaktaysan hala hiç bişey yapma bak sana yardımcı evde annen var annen uyuandığında direk bebekleri ona teslim et şöyle bir güzel uyuki sinirlerin yatışsın bu halde ne bebeklerine nede kendi bir faydan olur dırımcim

herkese merhabaaaaa
bebeleri hasta olan annişler te vakitte şifa bulsun kuzular cok gecmis olsun
hymarry dırımkızıcımmm

hymarry sekerlerinin resmine bayıldım okudum okudum baktım valla masallahhhh

arkadaslar bu gun kontrölum vardi kan sekerim yuksek cikti 9,0 :S ben hayatim boyunca sorunum olmamisti sekerle, ama bu hafta canim cok seker cekmisti muhallebi kek felan yapmistim yemistim dun gecede saat 2 de son muhallebiyi yedim:KK70::KK70: herhalde o etkiledi sabahki testi...yeniden bir glukos testi yapacaklar insaallah duzgun cikar bende sekerli seylerden uzak durmam lazim sanirim

benimde yüksek cıktı arkadasım ama ben tatlı da yememistim doktorum diyestisyene yönlendir ki dyet yapıyorum daha doğrusu dengeli besleniyorum...haftaya tekrar gitcemmm...bu aralar cok sekerim canımmmmmmmmmmm

bi de en sonunda karar verdim ve domuz gribi aşısı oldum
banyo yapsam hapşıran bi tipim zaten korkunun ecele faydası yok dedim oldummm hayırlısııııı artık

X