- 14 Şubat 2007
- 626
- 1
- 52
ama nihayet allahıma sükürler olsun ikiside suan sağlıklı ve yanımdalar
çok şükür bebeklerin yanında bak çok sevindim allah tekrar zor günler yaşatmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama nihayet allahıma sükürler olsun ikiside suan sağlıklı ve yanımdalar
burçincim benim kuzenim acıbademde yaptı doğumunu 6 ay evvel kadar tulumuna kadar bebeğin acıbaden logolu giydiriyorlar senden hiç birşey almıyorlar bizimkisi acıbadem bakırköydü sanırım hepsinde aynı prosedür uygulanıyorkızlar hymarry duş almaya gitti..
siz bi yardımcı olsanız..bir önceki sayfada sanırım hastane listem var..marry yeterli ama biberon alsan iyi olur dedi..ben de biberonla ilgili deneyimsiz olduğumdan karar veremedim..şu aventin setini almıştım o setteki ufak olanları alsam yanıma olur mu? diyorum..ne diyosunuz??
aynen kaşıntı çok yarmak istiyorum kaşırken banadamı lıerac yaptı acaba?bende de anormal kasıntı vardı ..kırmızı kucuk kucuk gobegımın heryerı doluydu..kullandıgım ılac alerjı yapmıs....dermatolaga mutlaka gıt....
canım bende yağlardan oldum allerji doktora gittim ilaç verdi her yerim ciğer gibi olmuştu banada bir tek lierac iyi geldi sadece şimdi onu sürebiliyorum ama kızardığımda cilt doktoru mecbur 4 günlük kortizonlu krem vermişti onunla geçirebildim sende mutlaka doktora gitaynen kaşıntı çok yarmak istiyorum kaşırken banadamı lıerac yaptı acaba?
burçincim benim kuzenim acıbademde yaptı doğumunu 6 ay evvel kadar tulumuna kadar bebeğin acıbaden logolu giydiriyorlar senden hiç birşey almıyorlar bizimkisi acıbadem bakırköydü sanırım hepsinde aynı prosedür uygulanıyor
kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size
tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,
Hasta meleğim Saremmm,
kadın doğumcumamı sorayım biv yoksa direk dermatolağamı gideyim
günaydınlar saat 3.40 dan beridir ayaktayım sinirden dudaklarımı ısırıyorum şuan
ömer ve ali bi kalktı alişe mama yedirdim biraz oynadı salldım uyuttum
ömerede annem mama yedirdi odur budur uyumuyorr
gecede aynısını yaptı babası zorla omzunda uyuttu.....
şimdide ayağıma koyuyorum hemen ıhh ıhh ağlıyor yaa alide uyuyor bağırmason fazla diye bırakıyorum ya.annem dayanamadı saat 5 de yattı........
yaaa neden uyumuyor bu çocuk fitilde attım...hasta desem oyun oynayınca oynuyor gülüyor sırıtıyorr
off yaaaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
arkadaşlarımın çocukları uyuyor bunlar neden gece uyumuyor yaaaaaaaaa gündüzde öle çok uykuları yokk....çıldıracağım yaaaaaaaaaaaa
arkadaslar bu gun kontrölum vardi kan sekerim yuksek cikti 9,0 :S ben hayatim boyunca sorunum olmamisti sekerle, ama bu hafta canim cok seker cekmisti muhallebi kek felan yapmistim yemistim dun gecede saat 2 de son muhallebiyi yedim herhalde o etkiledi sabahki testi...yeniden bir glukos testi yapacaklar insaallah duzgun cikar bende sekerli seylerden uzak durmam lazim sanirim