Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ZUZU ARKADASIM TSK EDERIM ALLAHTAN BIRISI CEVAP VERDI YAZIMA:) BURDA COK IKIZ ANNESI VE IKIZ ANNE ADAYI GÖRDUGUME COK SEVINMISTIM AMA SANIRIM BURDA PEK PAYLASACAK BIR SEYIM OLMADIGINI DUSUNUYORUM, YENI YANILIYOR OLABILIRIM AMA YENI UYELERIN YAZILARINA KIMSE CEVAP VERMIYOR, GENELLIKLE ESKI UYELER VE IKIZLERINI DOGURMUS ANNELER ARALARINDA SOHBET EDIYORLAR.KI BUDA COK GUZEL AMA KESKE BIRAZDA BIZ YENILERLE PAYLASABILSEYDINIZ TECRUBELERINIZI ,ALLAH HERKEZIN ISINI KOLAYLASTIRSIN HAYIRLI PAYLASIMLAR DIYORUM ARKADASLAR BEN KACAR BASKA FORUMA:KK70:a.s.

bu yoruma çok şaşırdım acıkcası ....burada kaçtane ikiz anne adayı var hepsinede elimizden geldiği kadar cvp veriyoruz...
ama takdir edersinki ikiz bebek bakıyoruz....kimi yeni doğum yaptı kimimizinde bebeklerin şuan sıkıntılı süreci......
ki senin sorunda cvpsız kalmamış...ha bi kişi ha iki kişi ha on kişi cvp vermiş
sen bence fazla alınganlık yapmışsın
ve sana şunu diyeceğim ikizlerini sağlıcakla kucağına al ve kk dan herkese cvp ver
başka formlarda istediğin şekilde umarım cvp alırsın

ZUZU ARKADASIM TSK EDERIM ALLAHTAN BIRISI CEVAP VERDI YAZIMA:) BURDA COK IKIZ ANNESI VE IKIZ ANNE ADAYI GÖRDUGUME COK SEVINMISTIM AMA SANIRIM BURDA PEK PAYLASACAK BIR SEYIM OLMADIGINI DUSUNUYORUM, YENI YANILIYOR OLABILIRIM AMA YENI UYELERIN YAZILARINA KIMSE CEVAP VERMIYOR, GENELLIKLE ESKI UYELER VE IKIZLERINI DOGURMUS ANNELER ARALARINDA SOHBET EDIYORLAR.KI BUDA COK GUZEL AMA KESKE BIRAZDA BIZ YENILERLE PAYLASABILSEYDINIZ TECRUBELERINIZI ,ALLAH HERKEZIN ISINI KOLAYLASTIRSIN HAYIRLI PAYLASIMLAR DIYORUM ARKADASLAR BEN KACAR BASKA FORUMA:KK70:a.s.

Canım benim,inan sorun gözden kaçmıştır,bak ben görmedim sorunu mesala,buraya ben ilk yazmaya başladığımda ikiz annesi değildim bile,ama herkes çok candan karşıladı beni,öyleki o kadar topik dolaştım bir tek burada olmaktan çok zevk alıyorum.ayrıca doğum yapan herkes,aranır,ziyarete gidilir.sen yanlış anladın canım,şu an psikolejin farklı ya alıngan olabilirsin canım.

mrb arkadaşlar bisoru sordumama kimse cevap yazmadı aşkolsun

erolll sendemi cnm yaaa
bu ara herkesin sıkıntısı varr ama yaaa

sitem etme cnm sorunu birdaha sor....

valla geçmişi bi okuyun arkadaşlar neler yaşıyoruz sonra sitem edin yawfsss:nazar:

Burçin çok teşekkür ederim canım dikkat etmeye çalışıyorum.

Hymarrycim Tekirdağda yaşam hastanesinde doğum yapıcam canım dr.um oranın dr.u. Kızlarımda dün itibarıyle 2900 ve 3000 kilo civarındaydılar ama yanılma payıda var tabi ki bakalım doğumca görücez.

Nero-ka evet tatlım çok tatlı bir heyecan var. ınşallah sende görürsün bu günleri inşallah tüm ikiz anneleri görür bu haftaları.

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.. bu arada bugün doktora gittik biiizzz..kızım 1600 oğlum 1500 olmuş teyzeleri..maşallah kuzularıma tosuncuk olmuşlar baksanıza..oğlum 30+2,kızım 30+4 gözüküyor aslında biz 29+6yız..gelişimleri de çok şükür gayet iyi..içimde ikisi birden takla atmışlar..ikisinin de kafaları soldaydı artık sağda :)) çok komikler..rahim boyum 3,9a düşmüş ama doktorumuz onu da çok normal buldu ve bu haftalarda çok normal eğer 3ün altına düşerse endişeleniriz şimdilik herşey yolunda dedi..doğum içinse böyle giderse 38e varırız diyor..bebekler gelmeye niyetlenene kadar tutalım ekstradan duracakları bir saat bile faydalı diyor, son zamanlarda günde 25-30 gr almaya başlıyorlarmış..bundan mahrum olmasınlar dedi..gerçi kevsere de doktoru öyle demişti ama 36da geldi prensesler bakalım benimkiler ne yapacak..

maşallahhhhhhhhh minik meleklere annesiii :nazar: :nazar:
ama açıkçası ben 38.hafta hedeflerini hiç sevmiyorumm :1no2:

arkadaslar bu gun kontrölum vardi kan sekerim yuksek cikti 9,0 :S ben hayatim boyunca sorunum olmamisti sekerle, ama bu hafta canim cok seker cekmisti muhallebi kek felan yapmistim yemistim dun gecede saat 2 de son muhallebiyi yedim:KK70::KK70: herhalde o etkiledi sabahki testi...yeniden bir glukos testi yapacaklar insaallah duzgun cikar bende sekerli seylerden uzak durmam lazim sanirim

Ahanda buldum mesajını duygucum.canım ya sana dr.tembih etmemişmiydi,gece 12den sonra hiç birşey yememen lazım diye,bencede testi tekrarlaman yerinde olur,çünkü gece 12den sonra birşey yiyip,içmemek lazım canım.ama gebelik şekeride görülebilir,hamilelikte normal,benimde ilk hamileliğimde tansiyonum çok yükselmiştiki,ben tansiyon nedir bilmem,normal hayatımda.

dırım haklısın bizde acemiyiz işte merak ettiklerimizi sizlere sorcaz anneler olarak dimi sorım tekrar hastaneye giderken doğuma neler lazımoldu bebek ve anne için ben 30 uncu haftadayım hazırlık yapim diyorum balım erken diil sanırım

valla duygu burda kimseyi zorla tutmuyoruz,
çoğu zaman bu şikayetlerde bulunanlar bi soru sorucam deyip çöh deyip kaçanlardan oluyor,
burda dikkat edersen binlerce mesaj var,bu zaman demek,ilgi demek,muhabbet demek,öyle cöh deyip kaçmakla olmuyor,
ki çoğu zaman bi soruya bile kim olduğu bilinmeden bir sürü cevap yazılabiliyor,
beğenen kalır,beğenmeyeni de burda tutamayız,
dedğin gibi topik çok,
biz burda güleryüz ve tatlı dile varız,bu yoksa çeşitli bahanelerle topiğe de tutunulamıyor zaten..

Bence de 38 hafta hedefi çok zor. ıkiz bizimkiler o kadar çok sıkışıyorlar ki benim kızlarımın hareketleri çok sert oldu artık canımı yakıyorlar bazen.

Selam kızlar geçmişi okuyamadım o kadar çok yazmışsınız ki maşallah muhabbetinize.
Ben dün doktora gittim ve büyük günü belirledik 28 aralık pazartesi meleklerimi kucağıma alacağım inşallah.
Şimdi dinleniyorum o güne kadar doğurmayayım diye ama artık çok zorlanıyorum kasıklarımdan mideme kadar dolu hissediyorum kendimi kızlarım çok sıkıştırıyorlar. Ama onlar iyi ya bende çok iyiyim.
canım rabbim sağlıklı,sıhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.doğum tarihini bilmek nasıl bir duygu acaba,ben çok acale doğuma gittiğim için,böyle tarihli doğum nasıl bilemedim.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.. bu arada bugün doktora gittik biiizzz..kızım 1600 oğlum 1500 olmuş teyzeleri..maşallah kuzularıma tosuncuk olmuşlar baksanıza..oğlum 30+2,kızım 30+4 gözüküyor aslında biz 29+6yız..gelişimleri de çok şükür gayet iyi..içimde ikisi birden takla atmışlar..ikisinin de kafaları soldaydı artık sağda :)) çok komikler..rahim boyum 3,9a düşmüş ama doktorumuz onu da çok normal buldu ve bu haftalarda çok normal eğer 3ün altına düşerse endişeleniriz şimdilik herşey yolunda dedi..doğum içinse böyle giderse 38e varırız diyor..bebekler gelmeye niyetlenene kadar tutalım ekstradan duracakları bir saat bile faydalı diyor, son zamanlarda günde 25-30 gr almaya başlıyorlarmış..bundan mahrum olmasınlar dedi..gerçi kevsere de doktoru öyle demişti ama 36da geldi prensesler bakalım benimkiler ne yapacak..
burçin maşallah yavrularına,sağlıkla gelsinler inşallah yuvalarına:nazar:
mrb arkadaşlar bisoru sordumama kimse cevap yazmadı aşkolsun

haydaaaaa senindemi soruna cevap gelmemiş,DIRIMCIM benim sorumu cevaplamışsın,bende teşekkür etmeyi unutmayayım baria.s.

kızlarrrr bişi sorcam size... benim 3 4 gündür bulantılarımda bi gariplik var ya bigün çok bulanıyo kusuyorum.. bigün hiç bulanmıyo başlıyorum kurmaya kafamda bişi oldu die... sizce bi gidip kontrol ettirsemmiki.. sizde böle olan oldumu hiç.. ay paranoyakmıoldum diyorum ama yok hakketen öle yani bulantılarım bi gün var bi gün yok bu ara bişi olmuş olabilirmi allah esirgesin...

dırım haklısın bizde acemiyiz işte merak ettiklerimizi sizlere sorcaz anneler olarak dimi sorım tekrar hastaneye giderken doğuma neler lazımoldu bebek ve anne için ben 30 uncu haftadayım hazırlık yapim diyorum balım erken diil sanırım

Canım bir kaç sayfa önde,dırım burçine yazmıştı ondan yararlanabilirsin.ben çantayı 30.haftada hazırlamıştım,annem beni evde bulamayınca önce çantaya bakıyordu,doğumamı gitti diye,çanta göz önünde olunca benim psikolejimide bozmuştuakannehir.birde kızlar gece 3 de bir uyandım suyum gelmiş,acil pijamalarla,onlarda eşimindi(rezaletti)ne yapıyım onlar çok rahattı,neyse biz yola çıktık apar topar,hast.gittik 2 saate yakın kaldık kontroler vs beni başka hast.nakil ediyorlar,eşime dedimki çantamı bana ver onuda ambulansa allalım,eşim arabaya baktı çanta yok,eve dönmüş,çanta sokak ortasında arabaya bindiğimiz yerde kalmış telaştan,ama kimsede dokunmamıştı,zaten sabaha karşıydı,size tavsiyem hast.çantanıza sahip çıkın eşler bizlerden daha panik oluyor.

Son düzenleme:
kızlarrrr bişi sorcam size... benim 3 4 gündür bulantılarımda bi gariplik var ya bigün çok bulanıyo kusuyorum.. bigün hiç bulanmıyo başlıyorum kurmaya kafamda bişi oldu die... sizce bi gidip kontrol ettirsemmiki.. sizde böle olan oldumu hiç.. ay paranoyakmıoldum diyorum ama yok hakketen öle yani bulantılarım bi gün var bi gün yok bu ara bişi olmuş olabilirmi allah esirgesin...

canım cevaplayalım da bozulma,
bu olabilir canım,her zaman bulansa daha mı iyi yani,
hem bi dikkat et bakalım hangi durumda bulanıyor hangisinde bulanmıyor,belki yediklerinde bir etki vardır ne dersin..

en büyük hayalim ikiz annesi olmak.inşallah bende olurum.hayat istediğim hiçbirşey olmadı.inşallah bu olur....çok isteyince olmuyor aşılama yaptıracagım ne olur dua edin ikiz olsun.polikistik over

canım cevaplayalım da bozulma,
bu olabilir canım,her zaman bulansa daha mı iyi yani,
hem bi dikkat et bakalım hangi durumda bulanıyor hangisinde bulanmıyor,belki yediklerinde bir etki vardır ne dersin..

yok ya yediğimle içtiğimle bi alakası yok dikkat ettim.. valla bulantımın olması benim içimi rahtalatıyo.ilk bebeğimde kalp atımı olmamışdı o zman hiç bulantım yoktu sanki bulantı olunca bebişlerim iyi gibi geliyo....

canım rabbim sağlıklı,sıhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.doğum tarihini bilmek nasıl bir duygu acaba,ben çok acale doğuma gittiğim için,böyle tarihli doğum nasıl bilemedim.

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza. Doğum tarihini bilmek güzel aslında ben normal doğum olsaydı çok stres yapardım sanırım, ne zaman sancı gelecek kanamamı olacak falan diye kafayı yerdim . Böylesi güzel planlı doğum.

gunaydın kızlar mary kızlar çok guzel maşallah bişey sorcam hastaneye giderken bebek ve kendişniz için neler aldınız yanınıza bendeyavaş yavaşhazırlıyım diyorum30 uncu haftadayız nolur nolmaz dimi:ecrin_bebek:

canım kızmışsın cevap gelmedi diye ama sayfa 1878de benim listem var..o sayfalarda sağolsun dırım ve marry'nin yorumları da var..şimdi listeyi de göstericem bak..

ahanda benden biri daha,doruk yazdıklarını okuyunca kendimi okuyormuş gibi oldum.bende sendenim canım merak etme çok normal,bendede aynı oluyor,bir gün çok kötü oluyorum,ertesi gün daha rahat oluyorum.sen kalp atışlarını duydunmu canım.

en büyük hayalim ikiz annesi olmak.inşallah bende olurum.hayat istediğim hiçbirşey olmadı.inşallah bu olur....çok isteyince olmuyor aşılama yaptıracagım ne olur dua edin ikiz olsun.polikistik over
canım bende de pko vardı,o günler geliyor Allahın izniyle hiç üzülme,zamanı var...
yok ya yediğimle içtiğimle bi alakası yok dikkat ettim.. valla bulantımın olması benim içimi rahtalatıyo.ilk bebeğimde kalp atımı olmamışdı o zman hiç bulantım yoktu sanki bulantı olunca bebişlerim iyi gibi geliyo....
canım benim de hiç bulantım olmadı,öyle düşünme,keyfine bak..

Çok teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza. Doğum tarihini bilmek güzel aslında ben normal doğum olsaydı çok stres yapardım sanırım, ne zaman sancı gelecek kanamamı olacak falan diye kafayı yerdim . Böylesi güzel planlı doğum.
hakkında hayırlısı olsun canım..

X