6+2 ikiz hamileyim
4-5 gündür sürekli mide bulantısı(
ne zaman geçecek bu durum kızlar...
zuzucum ve kızlarıma maşallah diyen canlarım herkese çok çok teşekkür ediyorum,darısı başınıza sağlıkla inşallahh..
fatoş hanım canım bu durum teoride 12-14haftalarda geçiyor deniliyor fakat bunun neredeyse doğuma kadar sürdüğü arkadaşlar var burda,
zor tabi,çok geçmiş olsun..
zuzucum, hymaryy çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için..
çalışınca dahada zor oluyor valla.. allah sabır versin hepimize
6+2 ikiz hamileyim
4-5 gündür sürekli mide bulantısı(
ne zaman geçecek bu durum kızlar...
arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti ama ben unuttum 3lü test yapılıyor muydu. ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı
arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti 3lü test de yapılmıyor muydu.doğruluğu güvenilir değil dedi cihazlar çoğul gebelik için uygun değilmiş ablam da hastaneye cihaz satıyor o da aynı seyi söylemdi.ama ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı
ben yaptırmadım doktrumda yaptır demedi eylülcğm,yarın kısmetse 2.düzey detay ultrasona gireceğm doktorm bunda bir sorun çıkmazsa hiç korkmma sonrası için dedi,
bize kanda test yapılmaz cnm,direk ultrasonla bakılır..
arkadaşlar merhaba çoğunuz biliyosunuzdur zaten bizlere ikili test yapılmıyor benim doktor söylemişti 3lü test de yapılmıyor muydu.doğruluğu güvenilir değil dedi cihazlar çoğul gebelik için uygun değilmiş ablam da hastaneye cihaz satıyor o da aynı seyi söylemdi.ama ben başka bi doktora daha gittim 3lütest yaptır dedi. ben hiç bişey anlamadım siz yaptırdınız mı
hatırlamak istemiyorum ben bu dönemi benm 3,5 ay aralıksız süren bir mide bulantım vardı,iş yerinde öğlene kadr iptal durumda oluyordum ama allaha şükür bıçak gibi kesildi benim 3,5 ay sounda inşallah seninde uzun sürmez zor bir süreç,
inşallah canım inşallah bi an önce kesilir...:sinifsinif:
canım bende aynı dertten muzdaribim,bazen çok şiddetleniyor bulantılar,kusmalar,bazen daha hafif oluyor.rabbim şifa versin anne olmak kolay değilmiş.
evt canım aynen..
bende kusma fobisi var
kusarken öleceğimi düşünüyorum :mymeka: çok saçma belki ama öyle..
canım bende aynı dertten muzdaribim,bazen çok şiddetleniyor bulantılar,kusmalar,bazen daha hafif oluyor.rabbim şifa versin anne olmak kolay değilmiş.
ben sadece maden suyu ile hafiflettim mide bulantılarımı sağolsun eşim çalıştığı işyerinin çay ocağından rica etti şişe şişe maden suyu taşıdı bana doktorumda günde 1 tane içebileceğimi söyledi bende yatmaya yakın içiyordumki biraz rahat uyuyabileyim diye,