Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bende günde bir şişe maden suyu içmeye çalışıyorum.ama marketlerde mineralli su diye satılıyor.aynı şey mi ?

ben bugün sersem gibiyim ....kafam yerinde değil....o yüzden okuyuc kalıyorum kızlar...

liyodora neredesin kızzz sennn sendedemi mide problemi var cnm

kızlar bu maden suyunun sadesimi kambul,ben limonlu içebiliyorum.ama dün içeyim dedim çıkarmak zorunda kaldım.bana ters tepki yaptı galiba.

sadesi makbul canım,limonlu yada meyveli olana aroma katkısı yapılıyor pek doğal değil,
soda dediğimiz de maden suyu işte..

benim hamileliğim yaza gelmişti günde 2 bazen 3 adet içiyordum valla..
bayılırım maden suyuna hmmmm..

doktorun izin verimdi o kadar içmene zararı olmadımı kıss,bende çok severimde içmiyorm belki dokunur falan diye,ben bide bu kahvelerde ve lokantalarda olur ya depozitolu şişeler ondan getiriyor eşim,marketlerde satılanardan daha güzel valla tavsiye ederim yani,,

cnaım benim günde ikiye müsade vardı,fakat ben zaman zaman üçüncüyü de kaçırıyordum,olumsuz bir durum da olmadı,her zaman değil tabi..
maden suyu zarar değil,faydalı mineraller içermesi dolayısıyla bilakis çok yararlı bile.Fakat mümkünse sade ve doğal maden suyu olmalı,küçük şişe evet ama yine de doğal oluşunu üzerinde oku canım..

canım hiç karıştırma aklını..yeterince cevap almışsın gerçi ama bir de ben söyliyim 2li 3lü 5li 10lu falan diye bişey biler için geçerli değil..sonuçta sen bir miktar kan vericeksin ve değerlendirilecek ama çıkan sonuç hangi bebek için kim nereden bilebilir ki bunu??ya da diyelim ki Allah muhafaza bir sorun tespit edildi (ki bu tip testlerde sorun görülüp hatta amniyosentezde sorun gözüküp sapasağlam bebeklerini kucağına alan o kadar çok kişi var ki bu da başka bir durum yani) böyle bir durumda 3 ayını doldurmuş bir bebeğe nasıl kıyarız ki öyle değil mi?
ben hep şöyle düşündüm kaderimde sağlık sorunu olan bir bebek büyütmek varsa ben sapasağlam getiririm dünyaya başka bişey neden olur ve bebişim hastalanır..atacak halim yok ya..Allah nasıl verirse başımızın üstünde yeri var tatlım..sakın böyle teste tahlile takma kafanı..

tamam işte bakılmış herşeylerine..çok şükür iyiler..Allah daha iyi günlerini göstersin inşallah..

düzen laboratuvarı çok çok güvenilir biliyorum canım..benim de burda yapılan bazı tahlillerim ve hamilelikten önce geçirdiğim bi rahatsızlığa bağlı biyopsilerim hep ankaraya yollanıp bir seferde orada değerlendirilmişti..ama bu testlerin yapılan laboratuvarın güvenilirliğiyle ya da kullanılan araçlarla alakası yok tamamen bebeklerle alakalı..eğer tekse her yerde yapılabilir bu testler ve benzer sonuçlar çıkacaktır ama çoğul gebelikse dünyanın öbür ucunda bile yaptırmak kesin sonuç değil..

benim hamileliğim yaza gelmişti günde 2 bazen 3 adet içiyordum valla..
bayılırım maden suyuna hmmmm..

ben de yazın ilk 3 aylık dönemimde içmiştim bi de limon sıkıyodum içine çok iyi geliyodu :))
sonra sordum doktoruma "zarar sıralaması yaparsak en zararlıdan en az zararlıya doğru asitli içecekler: kola,meyveli gazoz(fanta gibi),gazoz,meyveli soda,sade soda" demişti..yani zararsız denemez ama günde içilen 1-2 sodanın ciddi zararları eminim ki yoktur..
herşeye takılmamak gerek bence :))

kızlar bende soda içmezdim ama hamileliğimle beraber soda delisi oldum diyebilirim beni rahatlatan tek şey soda ama onuda limonluya takdım sadesini içemiyorum ya

Selam kızlar geçmişi okuyamadım o kadar çok yazmışsınız ki maşallah muhabbetinize.
Ben dün doktora gittim ve büyük günü belirledik 28 aralık pazartesi meleklerimi kucağıma alacağım inşallah.
Şimdi dinleniyorum o güne kadar doğurmayayım diye ama artık çok zorlanıyorum kasıklarımdan mideme kadar dolu hissediyorum kendimi kızlarım çok sıkıştırıyorlar. Ama onlar iyi ya bende çok iyiyim.

yorgunluktandır anacım senin yat biraz dinlen:bbo:

cnm nereye yatacam annem temizlik yapıyor yemek hazırlıyor.......
aliş uyuyor ömer kalkıyor ömer uyuyor aliş kalkıyorr

kızlar gebeliğim boyunca sadece hergün bir soda içtim ama 7 ayımda artık dayamadım hastanedeyken kola bile içtim yaaa eşim yudum içirtmedi 7 ay bouncaaaaa

kızlar bende soda içmezdim ama hamileliğimle beraber soda delisi oldum diyebilirim beni rahatlatan tek şey soda ama onuda limonluya takdım sadesini içemiyorum ya

canım limonlu soda alma onun içinde şeker falan da var, koruyucu miktarı da fazla..kilo aldırabilir :)
sade soda al ona limon sık ben öyle yapardım..tavsiye ederim..hem mideyi rahatlatıyo hem rehavetini alıyo insanın..rahatlatıyo..

oooo süper canım..inşallah sağlıkla alırsın kucağına kızlarını..çok sevindim..aman dikkat et kendine..

ayy kola deme banaaaaa..normalde hiç içmem ama nasıl canım istiyor anlatamam..ben de arada 1 çay bardağı kadar içiyorum dayanamayıp.. :)))

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.. bu arada bugün doktora gittik biiizzz..kızım 1600 oğlum 1500 olmuş teyzeleri..maşallah kuzularıma tosuncuk olmuşlar baksanıza..oğlum 30+2,kızım 30+4 gözüküyor aslında biz 29+6yız..gelişimleri de çok şükür gayet iyi..içimde ikisi birden takla atmışlar..ikisinin de kafaları soldaydı artık sağda :)) çok komikler..rahim boyum 3,9a düşmüş ama doktorumuz onu da çok normal buldu ve bu haftalarda çok normal eğer 3ün altına düşerse endişeleniriz şimdilik herşey yolunda dedi..doğum içinse böyle giderse 38e varırız diyor..bebekler gelmeye niyetlenene kadar tutalım ekstradan duracakları bir saat bile faydalı diyor, son zamanlarda günde 25-30 gr almaya başlıyorlarmış..bundan mahrum olmasınlar dedi..gerçi kevsere de doktoru öyle demişti ama 36da geldi prensesler bakalım benimkiler ne yapacak..

ah canım beniim,az kaldı yavrulara desene,
nerde doğurucankısmetse,
bebeklerin tahmini kilosu ne ?

ZUZU ARKADASIM TSK EDERIM ALLAHTAN BIRISI CEVAP VERDI YAZIMA:) BURDA COK IKIZ ANNESI VE IKIZ ANNE ADAYI GÖRDUGUME COK SEVINMISTIM AMA SANIRIM BURDA PEK PAYLASACAK BIR SEYIM OLMADIGINI DUSUNUYORUM, YENI YANILIYOR OLABILIRIM AMA YENI UYELERIN YAZILARINA KIMSE CEVAP VERMIYOR, GENELLIKLE ESKI UYELER VE IKIZLERINI DOGURMUS ANNELER ARALARINDA SOHBET EDIYORLAR.KI BUDA COK GUZEL AMA KESKE BIRAZDA BIZ YENILERLE PAYLASABILSEYDINIZ TECRUBELERINIZI ,ALLAH HERKEZIN ISINI KOLAYLASTIRSIN HAYIRLI PAYLASIMLAR DIYORUM ARKADASLAR BEN KACAR BASKA FORUMAa.s.

:dance:haftanın ilk bebekleri ooo süper son 5 gün yani heyecan dorukta,ay bizde bu günlere bir gelebilsek sağlıcakla sizler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…