dırım hayranım sana ya,idealimdeki anne,örnek aldığım annesin vallaha,öpüyorum seni,ve maşallah diyorum
kızlar size birşey sorucam,benim karnım şimdiden çok kaşınıyor,krem ne kullanıyım, ne tavsiye edersiniz,ilk hamileliğimde eşim bir krem getirmişti,bitkiselmiş ama çok kötü kokuyordu,tekrar ondan kullanmak istemiyorum ya,ne kullansam sizce
kızlar size birşey sorucam,benim karnım şimdiden çok kaşınıyor,krem ne kullanıyım, ne tavsiye edersiniz,ilk hamileliğimde eşim bir krem getirmişti,bitkiselmiş ama çok kötü kokuyordu,tekrar ondan kullanmak istemiyorum ya,ne kullansam sizce
dırım gebelik alerjisi nasıl oluyor,belirtileri nelerdi sende?valla ben ne kullandıysam geçirmedi kaşıntımı çatladım
ama bende gebelik alerjisi oldu
sen badem yağı sür derim derim yada vazalin
olmadı dermatoloğa git derim
ben de badem yağı kullanmıştım hamileyken.çatlakları azaltmıyo ama kaşıntı konusunda rahatlık sağlıyo evet,hem de doğalopuyorumnanaktan
dırım hayranım sana ya,idealimdeki anne,örnek aldığım annesin vallaha,öpüyorum seni,ve maşallah diyorum
ah canım ya çok geçmiş olsun sen girmeyince biz senin doğum yaptığını tahmin ettik ama böyle kötü şeylerin başından geçtiği aklımıza bile gelmedi çok geçmiş olsun şimdi nasıllar evinizde ve sağlıklımısınızselam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık rastlanıyo pimpirik yapma bolcana su iç ve ilacını kullan hayatım geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız,benim moralim bozuk ya,idrar yolu enfeksiyonu olmuşum,dr.idrar kültürü istedi 2.kez,onun sonucuna göre antibiotik tedavisi başlayacakmışım,birde bol su içeceksin dedi,of ya ben ilaçlarımı bile zor içebiliyorum sudan çok tiksiniyorum nasıl su içerim,artık kusmak şart oldu bana.ilk hamileliğimdede olmuştum tamda bu haftamda,bu sefer olmadım çok şükür derken şok,beklenmedik anda enfeksiyon,ne yapalım mecbur içecez artık.
burdayım canım banyo kovamız felan eksikti onları almaya çıktık birazda market alışverişi yaptık başım çok ağrıyodu şimdi sizleri meak ettimpc başına oturdum beni merak temişsiniz çok sağolun canlarımmmm diririmim aradı beni sağolsuncanan nerelerde yahu?
gelirdi hep bu saatlerde..haberi olan var mı?
msn'i de kapalı merak ettim..
ben de burdan tanıyorum dırımı ama dediğin gibi örnek almaya çalışıyorum herşeyiyle onu maşallah barekallahkaydirigubbakcemile5
ah canım ya çok geçmiş olsun sen girmeyince biz senin doğum yaptığını tahmin ettik ama böyle kötü şeylerin başından geçtiği aklımıza bile gelmedi çok geçmiş olsun şimdi nasıllar evinizde ve sağlıklımısınız
canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık rastlanıyo pimpirik yapma bolcana su iç ve ilacını kullan hayatım geçmiş olsun
burdayım canım banyo kovamız felan eksikti onları almaya çıktık birazda market alışverişi yaptık başım çok ağrıyodu şimdi sizleri meak ettimpc başına oturdum beni merak temişsiniz çok sağolun canlarımmmm diririmim aradı beni sağolsun
canım badem yağı kılları artırıyor diye söyledi benim doktorum da ve kakao yağını tavsiye etti bana kullananlarlada görüştüm faydalı oluyo dediler.Kakao yağına başladım bende
dirim burdamısın şeker gebelik alerjisi dediğin göbekte çıkan kırmızı lekelermi ufak ufak bendede dün çıkmaya başladı dehşet kaşınıyorum zatenkarnımdada nokta gibi ufak kırmızılıklar var
Canım ya bişi sorucam bende aldım kakao yagını bende aldım üstünde bir fincan suya 5 damla koyun diyo sende de böyle bişi var mı yoksa direk mi sürüyosun
ben gayet ucuz acı badem sütü kullanıorum çok pis kokuyo ama onun pembe tüpte parfümlüsüde var bi sürüyorum 3 gün sürmesem nemli kalıyo karnım normalde cildim ççok kurudur ben böle bi yoğunluk görmedim ve yumuşacık yapıto lierac alıcaktım ama bunu gördükten sonra boşuna para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ne kadar nemli olursa karın çünkü o kadar çatlama azalıyo derinin esnekliği arttığı için tavsiye ederim kızlar
biv cim tesadüfün bu kadarını nasıl değerlendiriyosunkaydirigubbakcemile3
ee ne yapmak lazım doktorumu arıyayım şimdi ben ama çok değil bende çoğalıyomu gitgide