Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar size birşey sorucam,benim karnım şimdiden çok kaşınıyor,krem ne kullanıyım, ne tavsiye edersiniz,ilk hamileliğimde eşim bir krem getirmişti,bitkiselmiş ama çok kötü kokuyordu,tekrar ondan kullanmak istemiyorum ya,ne kullansam sizce

kızlar size birşey sorucam,benim karnım şimdiden çok kaşınıyor,krem ne kullanıyım, ne tavsiye edersiniz,ilk hamileliğimde eşim bir krem getirmişti,bitkiselmiş ama çok kötü kokuyordu,tekrar ondan kullanmak istemiyorum ya,ne kullansam sizce

valla ben ne kullandıysam geçirmedi kaşıntımı çatladım
ama bende gebelik alerjisi oldu
sen badem yağı sür derim derim yada vazalin
olmadı dermatoloğa git derim

ben de badem yağı kullanmıştım hamileyken.çatlakları azaltmıyo ama kaşıntı konusunda rahatlık sağlıyo evet,hem de doğalopuyorumnanaktan

valla ben ne kullandıysam geçirmedi kaşıntımı çatladım
ama bende gebelik alerjisi oldu
sen badem yağı sür derim derim yada vazalin
olmadı dermatoloğa git derim
dırım gebelik alerjisi nasıl oluyor,belirtileri nelerdi sende?
ben de badem yağı kullanmıştım hamileyken.çatlakları azaltmıyo ama kaşıntı konusunda rahatlık sağlıyo evet,hem de doğalopuyorumnanaktan

badem yağının karındaki kılları çok artırdığını duymuştum,bir arkadaşım o kadar artırdıki almak zorunda kalıyorum şimdi demişti.

badem yağının karındaki kılları çok artırdığını duymuştum,bir arkadaşım o kadar artırdıki almak zorunda kalıyorum şimdi demişti.[/QUOTE]

evet cnm kılları beslediği doğru.ben de de göbek kıllarımda hafif kalınlaşma yapmıştı ama ben zaten normalde kılsız olduğum için çok ta rahatsız etmedi beni.dünyaya doğuştan epilasyonlu gelmişim çok şükür:))hihoyyyt kullanırken bunu dikkate almak gerekli

canım badem yağı kılları artırıyor diye söyledi benim doktorum da ve kakao yağını tavsiye etti bana kullananlarlada görüştüm faydalı oluyo dediler.Kakao yağına başladım bende

ben gayet ucuz acı badem sütü kullanıorum çok pis kokuyo ama onun pembe tüpte parfümlüsüde var bi sürüyorum 3 gün sürmesem nemli kalıyo karnım normalde cildim ççok kurudur ben böle bi yoğunluk görmedim ve yumuşacık yapıto lierac alıcaktım ama bunu gördükten sonra boşuna para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ne kadar nemli olursa karın çünkü o kadar çatlama azalıyo derinin esnekliği arttığı için tavsiye ederim kızlar

selam kızlar ben geldım uzun bir aradan sonra 21 ekımde erken doğum yaptım çok zorr günler gecırdım tam 28 gün hastanede kaldım bebeğimin biri akcıgerlerınde gelısme olmadıgından yoğun bakımda küvezde kaldı diğeri normal küvezdeydı sonra oda menenjit gecırdı çok zor günlerdı .anlatamam
ah canım ya çok geçmiş olsun sen girmeyince biz senin doğum yaptığını tahmin ettik ama böyle kötü şeylerin başından geçtiği aklımıza bile gelmedi çok geçmiş olsun şimdi nasıllar evinizde ve sağlıklımısınız

selam kızlar nasılsınız,benim moralim bozuk ya,idrar yolu enfeksiyonu olmuşum,dr.idrar kültürü istedi 2.kez,onun sonucuna göre antibiotik tedavisi başlayacakmışım,birde bol su içeceksin dedi,of ya ben ilaçlarımı bile zor içebiliyorum sudan çok tiksiniyorum nasıl su içerim,artık kusmak şart oldu bana.ilk hamileliğimdede olmuştum tamda bu haftamda,bu sefer olmadım çok şükür derken şok,beklenmedik anda enfeksiyon,ne yapalım mecbur içecez artık.
canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık rastlanıyo pimpirik yapma bolcana su iç ve ilacını kullan hayatım geçmiş olsun

canan nerelerde yahu?
gelirdi hep bu saatlerde..haberi olan var mı?
msn'i de kapalı merak ettim..
burdayım canım banyo kovamız felan eksikti onları almaya çıktık birazda market alışverişi yaptık başım çok ağrıyodu şimdi sizleri meak ettimpc başına oturdum beni merak temişsiniz çok sağolun canlarımmmm diririmim aradı beni sağolsun

ben de burdan tanıyorum dırımı ama dediğin gibi örnek almaya çalışıyorum herşeyiyle onu maşallah barekallahkaydirigubbakcemile5

Şeniz

ah canım ya çok geçmiş olsun sen girmeyince biz senin doğum yaptığını tahmin ettik ama böyle kötü şeylerin başından geçtiği aklımıza bile gelmedi çok geçmiş olsun şimdi nasıllar evinizde ve sağlıklımısınız

canım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık rastlanıyo pimpirik yapma bolcana su iç ve ilacını kullan hayatım geçmiş olsun

burdayım canım banyo kovamız felan eksikti onları almaya çıktık birazda market alışverişi yaptık başım çok ağrıyodu şimdi sizleri meak ettimpc başına oturdum beni merak temişsiniz çok sağolun canlarımmmm diririmim aradı beni sağolsun

ohhhh gezzz sennnn bakalımmmmmmmmmmm

artvinli cnm ben aşırı kaşınmaya başladımmm
popom bacak aralarımdan tut enseme kadar kaşındım cnm
artık popom yara olup oturamaz hale geldim 1 haftada
sonra bi ton tahlil ilaç dahiliye doktoru bu alerjinin 8aylarda olduğunu ilaçla tedavi edip gittiği yere kadar gebeliği sürdürdüklerini ilacın cvp veremediği noktada gebeliği sonlandırdıklarını söyledi.....bende çok erken görülmüş...eğer böle devam ederse sonlandıracaz demişti ...ama dermatolog biraz riskli olan bir iğne verdi onu yaptırdım sonra avil yaptırdım....4,5 -5 ayda geçti 6 ayda başladı az az doğuma kadar kaşındım iştee

canım badem yağı kılları artırıyor diye söyledi benim doktorum da ve kakao yağını tavsiye etti bana kullananlarlada görüştüm faydalı oluyo dediler.Kakao yağına başladım bende

Canım ya bişi sorucam bende aldım kakao yagını bende aldım üstünde bir fincan suya 5 damla koyun diyo sende de böyle bişi var mı yoksa direk mi sürüyosun

dirim burdamısın şeker gebelik alerjisi dediğin göbekte çıkan kırmızı lekelermi ufak ufak bendede dün çıkmaya başladı dehşet kaşınıyorum zatenkarnımdada nokta gibi ufak kırmızılıklar var

dirim burdamısın şeker gebelik alerjisi dediğin göbekte çıkan kırmızı lekelermi ufak ufak bendede dün çıkmaya başladı dehşet kaşınıyorum zatenkarnımdada nokta gibi ufak kırmızılıklar var

buradayım ömer ele geçirdi laptopu
evet cnm o

ben gayet ucuz acı badem sütü kullanıorum çok pis kokuyo ama onun pembe tüpte parfümlüsüde var bi sürüyorum 3 gün sürmesem nemli kalıyo karnım normalde cildim ççok kurudur ben böle bi yoğunluk görmedim ve yumuşacık yapıto lierac alıcaktım ama bunu gördükten sonra boşuna para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ne kadar nemli olursa karın çünkü o kadar çatlama azalıyo derinin esnekliği arttığı için tavsiye ederim kızlar

lierac ben kullandım alerji oldum..doktor lieracın bircok kısye alerji yaptığını soyledı..palmers dıye bı krem var kakao yagı ıcerıyor.onu tavsıye ederım..gercı ben sadece bebek yagı kullanıyorum..suan bı catlak yok bu saatten sonra olusur mu bılmıyorum ama umarım catlamam..

X