oh ohhh sabah sabah senin ayzdığını okuyunca kendime geldim canım. haleye gülümsedim maşallah yavruma . yesin yesin yapsın yarasın kuzumaa :) bizim henüz o yaptığı şey çıkamdı ama sorma hümeyracım bizimde çişimiz daha doğrusu ahmetimin çişi tepesine çıkıyor anlamıyorum. sorun bende olsa niye mehmetinki çıkmıyo . kıyafet değiştirmekten helak oldum günde 5 kereyi geçiyor tabi yıka kurut oooo :sinifsinif: asıl önemlisi üşütücek diye korkuyorum . bizde sizin uyanık olduğunuz saatelrde ayaktaydık mehemtim kabız olmuş 2. günümüz bugün yapamıyor garibim ağlamaya çekinip nazlanıyor ama ahmet onun yerine ağlıyor ona ne oluyosaa :) uyudunuz siz şimdi sanırım galibaa yaani dur bende gidip uyuyum ama benim kurabiyeler uyanıcak şimdi -tatlicadiarzu-
Allah yardımcın olsun canım çabucak geçer 1 ay hayırlısıyla inşallah ..
[canım benim ben Haleyi yatırırrken bir numara büyük bezle bezliyorum,böylece idrarı falan bezi şişirse de sırtına çıkmıyor,
fakat bu iki gündür mıçamıyordu,dediğin gibi ben de öyle olunca içiriyorum bi çay kaşığı zaytinyağı sabahına yapıyor yavrum,
benim Hale gece boool bol yiyiyor,bu yüzden çok işiyor ve bezinden taşabiliyor,bezini büyük tutunca sorun yaşamamıştık ama bu egce fena mıçmış
dırımım ben de hiç iğrenmiyorum valla,mis kokuyor missssskaydirigubbakcemile3
ALLAH kolaylık versin vallah hepimize,bi de dediğin gibi gecenin köründe iyice uyanıp oyun konuşmak istemiyorlarmı insan deli oluyor,nan yat uyu mübarek evlat :mymeka: kaydirigubbakcemile3
QUOTE=el-muallim;10556181]aayyyyyyyy dırıımm cok pıssınnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neyse valla sabah sabah guldurdun benı...........azcık moral oldu..........................herkes ıyı baksın kendıne................ınş saglıkla eve gelseler buyuselerde yazın buluşsak..............ınşşşşşşşş[/QUOTE]
oooooooooooo muallimim canım benim canım benim,seni ben pek çok pek çok severiimmŞeniz
canım sen de alıcan kızları inşallah buluşucaz,yan çizmek yok ona göre:hulya:
herkese günaydınnnn
dırımcım kolay gelsin ben kurke bile yaşamış gibi oldum yoruldum sanki.............tüm annelerimize tabi ayrıca kolay gelsin...
hymarry cim nikin adına ne kadar yakınıs bende acaba ne demek demiştim....
bebeklerin sayısı artınca kiminki mıcıyo kimin ki mıcamıyo valla karıstı ayolllll.....pamuksekeri seninkilerden biri galiba zorlanıyodu hymarrynin kinin cok tayikliydi ayyyyyy kafam karıstı...neyse yapamayan kuularıma kolay gelsinnn cok yapanlarınki normale dönsün umarımmm .. ben yerim yerim hepsinin popolarını ısırırım...
allah kolaylık versin tekrar
kız güldürdün beni Allah iyilik versin,
he canım bana lisede çok sevdiğim bir arkadaşım böyle seslenirdi,Hani Hümoş mümoş o tarz şeyleri sevmem ama bunu çok severdim,ilk aklıma gelen de bu olmuştuzemuszemus
canım bizde yavrular çifter çifter aklında tutmak zor boşver,bırak dağınık kalsın,
bir de hamileyken kafası geriliyor sanki zeka düzeyim düşüyor gibi gelirdi bana,seni tenzih ederim tabi,sallaaaaaaaaaaaaa:teytey:
meraba kızlar nihayet gelebildim bende aranıza artık çok yoruluyorum çalışmakta zor 0luyo bazen 29 uncu haftadayım ayaklarım çok şişiyo sürekli ayakta olmaktan izne ayrılmak istiyorum ama yıl sonu işler yoğun sizler kaçıncı haftada izne ayrıldınız bugun konrol var bakalım dr ne diyecek hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
canım ben öğretmenim hamilleiğm denl geldi tam 28.haftada ayrılmıştım ben ama ikiz gebelikte gebelik öncesi 10 hafta iznin oluyor,
tabi bu 10hafta normalde 40 hafta üzerinden düşüyor,yani 30.haftada ücretli izne ayrılıyorsun,
fakat doğum doktorundan 36-37.haftalarda doğum yapacaktır diye bir rapora alrısan 26-27.haftalara düşer bu,
bilmem anlatabildim mi:sm_confused: