Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben artık geceleri kesintisiz uyumak istiyorum yaaaaaa ühüü ühüüü
benim çocuklarr neden uyumuyoır halaa....
gece bi kalktım ömer bey ağlıyoo daha doğrusu yıkıyor ortalığıı
ondan öncede ali mırmır yaptı onu yanıma yatırdım uyudu
sonra ömer yıktı geçti ....mama yaptım anneme verdim yedirdi ama annem benide odada dikti ha bitiyor ha bitiyor diye neyse ömeri aldım yatırdım ali yatakda dönüyorr...dedim onada mama yapem
aman demez olaydım yedirdim paşanın uykusu açıldımı aman yat yatmaz yat yatmazz
o saatte ayağa kalkıyor yatakta sıralıyor....bağırıyor anne,baba,mama,dede
bu böle olmayacak dedim bi yatakda salladım yokk
sonra yerde salladım...biraz dalar gibi oldu tam yatağa atıyorum uyandı
dedim burada kalacaksın tam yattık...babamız odaya geldi aldı bunu bakmış uyumuyor getirdi benim gibi yatağa attı ama bu ali babasını bırakırmı eeeee başladı ağlamaya
bana yapamıyor babaya yapıyor....sonra babası birdaha aldı ben tabi bölüm pörçük uyku ile yatıom kalkıyom....sonunda uyumuş paşa yattı....ama bu sefer ömer kalktı bunada ben uyandım...
saalıyoırum uyutuyorum uyuyor yatağa gidince ıh ıhhh deli oldum burnu tıkalı
sprey sıktım....mama yaptım anneme dediö alıyorsun ...yediriyorsun uyutuyorsun
başım dönüor yaa dedim...sonra 3 saat uyudum...ama yat kalk başım ağrıyooo
şimdi ömerle annem uyuyor ali ile ben kalktıkk....................

ne zaman hiç kalkamadan uyuyacazzzzzzzzzzzzzzzz

yaşlarına azz kaldıı inş..yaşımızda uyuruzz

hymaryy cnm erkekler öle aman grip bile olmasınlar biz her sıkıntıya geliyoruzda
onlar gelemiyolar yaa...
yerimmm halenin moklu mıcınıı(biraz pisce oldu ama tiksinmiyom)
kuzumum bizde 4+ kullanıyoruz....çıkıyor ama bez büyük değill
bunar tanzik yapıyor gazla çıkarıyolar
bizde dişden dolayı sırta kadar mıcıyolar mahfoluyorum yaa
şimdi çok harekeliler yaaa....kıçlarını oyantıp duruyolarr....
rabbim ikiz analarına sabır versin ...

burcin cnm beklerim ne demek kuzum....biv abla senide
ama hymaryy dediği doğru yan cizilmesin sonra.....

pamuğum kuzum yapamıyorsa çocuk at bi fitil doktorda demiş sana neden inletiyon ya
çocuğu...

dirimim günaydıın.. ay kıyamam yaa demek uyuyamadın uff çok kötü oluyo insan sarhoş gibi . bende diyorum bi günde osla hiç uyanmadan deliksiz uyusam diye..hadi bakalım az kaldı sen büyütüyon artık uyanmazlar şu dişler filan bitsinde inşallah..

mehemtim yaptı şimdi ama ne yapıştı doldurmuş zor temizledim zeytinyağı içirdim dün . fitili yapamasaydı 1 saat daha deniycektim. ama agribim öyle içliki bağıra bağıra ağlamıyor bile dudaklarını büzüyor sadece. ahmet onun yerinede ağlıyor zaten . telefonda filan konuşturdum dayısıyla teyzesiyle onlara biraz nazlandı nazlanırkende yaptı ç.ok şükür. ay ne büyük dertmiş yapamamaları. mamada yemedi ama. baktım şimdi bendede vardı o durum ondan kaynaklanıyormuş.

güzel bi cuamrtesi olsun herkes için canım çok güzel şeyler yemek istiyor ama yapacak adam yok. acıktım acıktııım cokacimcoook

kuzum yaaa çok zor çokkk onlar mıcamayınca kendin yapamıyormus gibi oluyorsun
ben büyüttümmü anlayamıyorum bebekken daha kontrollüydüm yaa şimdi sanki korkuyorum tek kalmaya 8 aya kadar kendim geldim ama şimdi çok aktifler
korku sardı beni....biran önce evimizi satıp annemlerin buraya gelmek istiyorum yaa
burası çok kalabalık kalabalıkta daha rahat oluyorr.....

aayyyyyyyy dırıımm cok pıssınnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neyse valla sabah sabah guldurdun benı...........azcık moral oldu..........................herkes ıyı baksın kendıne................ınş saglıkla eve gelseler buyuselerde yazın buluşsak..............ınşşşşşşşş

herkese günaydınnnn
dırımcım kolay gelsin ben kurke bile yaşamış gibi oldum yoruldum sanki.............tüm annelerimize tabi ayrıca kolay gelsin...

hymarry cim nikin adına ne kadar yakınıs bende acaba ne demek demiştim....

bebeklerin sayısı artınca kiminki mıcıyo kimin ki mıcamıyo valla karıstı ayolllll.....pamuksekeri seninkilerden biri galiba zorlanıyodu hymarrynin kinin cok tayikliydi ayyyyyy kafam karıstı...neyse yapamayan kuularıma kolay gelsinnn cok yapanlarınki normale dönsün umarımmm .. ben yerim yerim hepsinin popolarını ısırırım...

allah kolaylık versin tekrar

muallimmm nasılsınn.. bebişlerinde iyidir inşallah hadi cıksınlarda onlarında popolarını ısıralımmm dimi....

klavyemde bozuk hep harflerim eksik kalıyo yaa

dirimim sen halledersin yine eski düzenine dönersin gülelr gibi bakarsın kuzularına şimdi diş sorunları seni böyle yordu. paşalar gibi büyütürsüns en kuzularını tek başınada

zuzu79 canım sakın gözün korkmasın haa yapıyorlar yapamıyorlar diye :) her zmana böyle olmuyor daha miniğiz ya ondan böyle. sende tam güzle haftalardaısn hadi bakalım hayırlısıyla kucağıan alırsın inşallah şekerim.

muallimcimde gelmiş oh misss ela dila seda nın annesiydi dimi sen şimdi enerji topla canım az kaldı uykusuz gecelerine seninde :)

sağol arkadasımmm insallah bende gelebilirim o günlere.....gözüm korkmadı cünkü aslında okurken aslında ne kadar sıkıntılı ama bir o kadar da güzel mutluluk verici olduğunu hissediyorumm bebislerin varlığının ve yaşadıklarınızınnnopuyorumnanaktan
masallahhhhhhhhhhhhhhh

meraba kızlar nihayet gelebildim bende aranıza artık çok yoruluyorum çalışmakta zor 0luyo bazen 29 uncu haftadayım ayaklarım çok şişiyo sürekli ayakta olmaktan izne ayrılmak istiyorum ama yıl sonu işler yoğun sizler kaçıncı haftada izne ayrıldınız bugun konrol var bakalım dr ne diyecek hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmmmmmmmm

güzel haberler al insallah bebislerindenn.........
ben bu sene calısmadımmm ama herhalde bence seninde ayrılmamın vakti gelmis cok ta yorma bebişleri annesiiiiiiiiiiii........

çok yoruluyo kuzucuklarm zuzu akşam eve zor atıyorum kendimi şu yılı bi kapatıyımda düşünüyorum ayrılmayı ne kadar izin kullanııyo

çok yoruluyo kuzucuklarm zuzu akşam eve zor atıyorum kendimi şu yılı bi kapatıyımda düşünüyorum ayrılmayı ne kadar izin kullanııyo

valla bilmiyorum ki ben bu sene hic ise baslamadım
öğretmenim aslında bi kolejle görüsüyodum belki tüp bebek denemem tutmaz diye
sonra okul müdürü dediki hocam iki sene bebek düşünme ....
dedim icimden simdi hamileyim galiba desem adam bayılır filan..neyse sonra hamile olduğumu öğrendimmmm..başlamadım calısmaya.... bu izin olaylarını hc bilmiyorum o yüzdenkaydirigubbakcemile3

ayy muallim aplaa gülmene çok mutlu oldum vallaaaaa.....
sen gülll ben haleyiii ısırırım moklu mokluu
evet büyüsün benim terası çökerteceğizz
ama kızlara sahip çıkın benim ikidene oğulcanım varrr

[canım benim ben Haleyi yatırırrken bir numara büyük bezle bezliyorum,böylece idrarı falan bezi şişirse de sırtına çıkmıyor,
fakat bu iki gündür mıçamıyordu,dediğin gibi ben de öyle olunca içiriyorum bi çay kaşığı zaytinyağı sabahına yapıyor yavrum,
benim Hale gece boool bol yiyiyor,bu yüzden çok işiyor ve bezinden taşabiliyor,bezini büyük tutunca sorun yaşamamıştık ama bu egce fena mıçmış

dırımım ben de hiç iğrenmiyorum valla,mis kokuyor missssskaydirigubbakcemile3
ALLAH kolaylık versin vallah hepimize,bi de dediğin gibi gecenin köründe iyice uyanıp oyun konuşmak istemiyorlarmı insan deli oluyor,nan yat uyu mübarek evlat :mymeka: kaydirigubbakcemile3

QUOTE=el-muallim;10556181]aayyyyyyyy dırıımm cok pıssınnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neyse valla sabah sabah guldurdun benı...........azcık moral oldu..........................herkes ıyı baksın kendıne................ınş saglıkla eve gelseler buyuselerde yazın buluşsak..............ınşşşşşşşş[/QUOTE]
oooooooooooo muallimim canım benim canım benim,seni ben pek çok pek çok severiimmŞeniz
canım sen de alıcan kızları inşallah buluşucaz,yan çizmek yok ona göre:hulya:

kız güldürdün beni Allah iyilik versin,
he canım bana lisede çok sevdiğim bir arkadaşım böyle seslenirdi,Hani Hümoş mümoş o tarz şeyleri sevmem ama bunu çok severdim,ilk aklıma gelen de bu olmuştuzemuszemus

canım bizde yavrular çifter çifter aklında tutmak zor boşver,bırak dağınık kalsın,
bir de hamileyken kafası geriliyor sanki zeka düzeyim düşüyor gibi gelirdi bana,seni tenzih ederim tabi,sallaaaaaaaaaaaaa:teytey:

canım ben öğretmenim hamilleiğm denl geldi tam 28.haftada ayrılmıştım ben ama ikiz gebelikte gebelik öncesi 10 hafta iznin oluyor,
tabi bu 10hafta normalde 40 hafta üzerinden düşüyor,yani 30.haftada ücretli izne ayrılıyorsun,
fakat doğum doktorundan 36-37.haftalarda doğum yapacaktır diye bir rapora alrısan 26-27.haftalara düşer bu,
bilmem anlatabildim mi:sm_confused:

size bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett

kaydirigubbakcemile3 :roflol: Şeniz

size bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett

çok tatlı yaaaa,
ben hale de uzaktan hızla böhüüü diye yaklaşınca katılıyro gülmektennnopuyorumnanaktan

Sarem de uykusunu almış ve karnı doyduğunda bi gülüyor ki,kocaman bi ağzı var,çok komik oluyoropuyorumnanaktan

ya ben çok sıkıldım dışarı çıkıp gezmek istiyoruuuummmmmmmmmmmmm

ee nin yaptık alişii şimdi ömeri sallıyorum oda kapadı gözü ama dalmadı tam kımıl kımıll

valla hymarry cnm bende kocişle yanlız gesmek istiyom

ama kocişde anamda burnumdan getirir.....kocişşş cocuklar der anam gelmiyonusmu

şimdi annem ananemin yanına gitti yanlısım kocamda aksam gelecek pöffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…