Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

size bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett
ay evet bende şahidimkızlarrr ben uykum geldi dercesine ee ee diyo ya acayip zekiler kucağıma alıp hopidik hopidik yapmak istedim ama kucakta zıplama hpbili yapma zevkleri var o yüzden çok sevemedim korktum malum bizim bebişler çok ufak daha ama varya biz mutfaktayken emekliye emekliye mutfağa gelmeleri var ya tam komeid insan bir anlarını kaçırmak istemiyo her hareketini hafızasına kazımak istiyo dirim rabbim evlatlarını sana bağışlasın en ufak hastalıklarını bile göstermeisn yavrummm
ya ben çok sıkıldım dışarı çıkıp gezmek istiyoruuuummmmmmmmmmmmm

kız gezginci bu havada nereye otur bakımmm ımmm fena yaparım hamişken sürttüklerine say artık evdesin bahara kadar kızlar bahar gelsin benimkiler tülininkiler büyümüş olur biraz kayra gelemez muallim belki burcin istanbuldaki diğer hamişlerin bebekleri ya yeni doğmuş yada doğmak üzere olabilirler gelenlerle buluşalım vallaha yawwww dirimin terasa sığmayız bi parka gidip atalım kendimizi yeşilliklere atalım bebekleride azıcık toprak yesinlerrrr ben sizleri özledim yawwwww

maryy kocalara gelince bizde 2 gündür kavgalıyız kocişle yazdım buraya bizi ben ilgisizsin deidkçe beni bencillikle suçluyo nankörsün yapmıyomuyum diyo 2-3 şey yapsa sanıyıki işler onunla bitiyo ben burdan yazdım ben hamilelik bıyunca he rişimi yaptım halıda kaldırdım camda sildim kendi bi grip olsa ıhlamur kaynatmasam çorba yapmasam bana söylenir koltukta uyuyakaldı diyelim üstüne battaniye örtmedim yok sen bana değer vermiyon şöyle böyle söylenir böyle böğüre böğüre söylene söylene kavga etmek istiyorum aklımdaki herşeyi söylemek istiyorum neyseeee

ee taze anneler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo şikayetler ne alemde ben vallaha 11 de kalktım tabi deliksiz değil uyu uyan kalçam nasıl batıyo belim nasıl ağrıyo anlatmam mümkün değil ama beni anlıyosunuzdur biliyorummm
kocişşişlide bugün bende buralardayımm:CüvCüv::CüvCüv:

ahhh cananım benim gibi gezenteye alışmış kudurmuştan beter derler,
her hafason geç kalkaaar,geniiiişş bi kahvaltı yapar,giyiniy bi sahil,bir alışveri merkezi gezer,dışarda bi yemek yer,ya da bi sinema izlrdik bi gün içinde hemde..

şimdi bunların tekini bile yapamadık 3 aydır,çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa....

ne kadar isterdim gelmeyi meselaaa

hahahaha ayy canancığım hamişken benimki beni bi şişirdi bi şişirdi bi poff poffff
ben kustum o temizledi...yemedim yedirdi...uyumadım uyutmadım

ama şimdi tam tersiiii...........ahhh tartışmalar ....huzur bozucu oldum

ama sustummm sineye çekiyorum......bende dırımsammmmm onu benzeteceğim
ama şimdi ufak kuzularım
neysee seyhatten geldi çok iyi yine....ben hiç aramadım onu takip etmiş ben hiçççççççççç aramamışım onu....sizleri kıskanıyor kk arkadaşlarınla kaç kere konuştun kimbilir ama beni birkere aramadın dedi
bende sen aradınya dedim....

hymary anlaşıldı gulum nasılsın kızlar buyuyo ALLAHIM bizede nasip etsin o gunler

kızlar büyüyor teyzesi,her anları çok tatlı,
fakat zor da tabi,
bugünümüze şükürler olsun binlerce...

sizlere de sağlıkla nasip olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

hahahaha ayy canancığım hamişken benimki beni bi şişirdi bi şişirdi bi poff poffff

ama şimdi ufak kuzularım
neysee seyhatten geldi çok iyi yine....ben hiç aramadım onu takip etmiş ben hiçççççççççç aramamışım onu....sizleri kıskanıyor kk arkadaşlarınla kaç kere konuştun kimbilir ama beni birkere aramadın dedi

ya bu erkekler almaya alıştı mı yapmadığın en ufak bişey mevzu oluyor,
sabah mustafanın ekmeğini bölmemişim önüne,ona alındı biliyormusunuz,yuh dedim yaaaa,adam küstü resmen,düşün ben iki çocukla ev döndürmeye çalışıyorum,çamaşır bulaşık,uykusuzluk,,
adam ekmeğini bölüp önüne koydum,onu daha küçük lokmalık halde bölecekmişim,yuh dediğimde de bozuldu konuştum ben de bi sürü..:eek:klava:

hymarry gülüm alışıyor insan aslında
senin şu yaşadığın dönem yaz olaydı
çok iyi olacaktı..benim öyle olduda
az gezdim tatil yaptım..biraz ayaklanınca
anlayacaksın biyere gitmek daha zor arabada
tek tutamayacaksın..ağlayacak bağracaklar
biyere gitsen heryeri çekeleyecekler
dökecekler...saçacaklar....şimdi biz bahara
tay tay yürürüz sanırım düşe kalka iki velet
peşinden koşacam ...bende şartlı çıkarıırm
onları sokağa ....caruselin atlı karınca
bölümü çok güsel hymarry mayıs gibi
felan çocukları götürecem süperrr olur
benim bile oradaki oyancaklara binesim geliyor
senle metroporta gideriz.....oyyy oyyyy hayellere bakk

bende eskiden c.tesi günleri hep programlı geçiridim
hymarryciğim...kociş ,işten çıkana kadar ev tertemiz olur
sonra kocişle buluşulur .....yemek sinema..alışveriş olurdu
yada arkadaşlarla program....yada birinin evine davetli olurduk
artıkk eve davetliyzz bizim salonda pinkleriz hehhe

sabah mustafanın ekmeğini bölmemişim önüne,ona alındı biliyormusunuz,yuh dedim yaaaa,adam küstü resmen,düşün ben iki çocukla ev döndürmeye çalışıyorum,çamaşır bulaşık,uykusuzluk,,
adam ekmeğini bölüp önüne koydum,onu daha küçük lokmalık halde bölecekmişim,yuh dediğimde de bozuldu konuştum ben de bi sürü..:eek:klava:

iki elimi kırılmışşş alla allaa:eek:klava::eek:klava:parmaklarıdamı alçıda kızz
öle bile olsa alsın bir eli ile koparsın dişleriii iyi keserr neden olsa dişcii bakımlıdır hehe:roflol::roflol:
sırfff kaprisss kızımmm kaprisss
benimkide varikosel ameliyatı olduda
evede iken yattığı kanepenin kenarına yığımıştı bütün
çöpleri.....ne kadar aburcubur yediyse ve 5 çeşit yemek yaptırmıştı bana
hastaneden eve geldiğimizde.....:kızgın::kızgın:

ahhh cananım benim gibi gezenteye alışmış kudurmuştan beter derler,
her hafason geç kalkaaar,geniiiişş bi kahvaltı yapar,giyiniy bi sahil,bir alışveri merkezi gezer,dışarda bi yemek yer,ya da bi sinema izlrdik bi gün içinde hemde..

şimdi bunların tekini bile yapamadık 3 aydır,çok sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaa....

ah canım bizde öyleydik 2 baş olunca 2 maaşta olunca dert yok tasa yok dirimlede konuştuk onu al bunu al orda yemek ye nerde akşamorda sabah edası bizistanbuldan bi çıktık tam 1 ay türkiye turu yaptık ama hayatımız artık değişti önceden 2 baş 2 maaştık şimdi 1 maaş 4 baş olduk sıkıntılar başladı ama geçecek elbet mesela ben kendime 3 yıl verdim 3 yıl sonra doğru işe işallah tekrar ferak günler gelecek
sende sıkılma canım benim
ne kadar isterdim gelmeyi meselaaa

ama şimdi ufak kuzularım
bu herifleri acaba analarımı çok şımartmış yawwww benimkide öyle 1.5 saat pc başında oturuyorum mesela sonra şuram buram ağrıdı diyorum bilgisayar başında olduğum için oluyomuş aksi herif ben gündüz girmiyorum yatıyom evde işim oluyo akşamları burdayım 2 saat takılıp gidiyom hiç dmeiyo o kadar iş yapıyon akşama kadar ondan oluyo diye bu herfileri ne yapsak yawwww

ayyyy ya bur erkek milleti varya hep beklenti içinde sen hamileyken kaçkere senin işine koştu kaç kere çoraplarını giydirdi diğer koluda sen kır kızzzzheheh şaka şaka 3 hafta dimi izni 3 hafta sonra rahat kavuşacaksın işallah canım yaaa

demekki neymiş erkekleri çok şımartmayacakmışızzzzz demü kızlar biz böyle yaparsak onlarda beklemekte haklılar sanırım şimdi aradım battaniye siparişi verdim telefonu kapatırken ne istiyosun ne alım diyo tatlı siparişi verdim seni seviyorum dedikapatırken ben bişey demedim ay bak size yazarken utandım çokmu kötüyüm neee

hahahahah :roflol:alemsin cananım yaaa,
öbürünü kırsam sırtında taşıtır artıık,yine bana dert,boşver ppeehh

dırımım bu aylarda zor oldu gerçekten,bi dahakini aynı sen gibi mayısta doğururum ben de hihihihkaydirigubbakcemile3
hayaller olmasa nasıl olur dırımımm :hulya:

canancım bub durumlarda adım atıyorsa eğer ben unuturum yokmuş gibi davranırım ev içinde küslük olmuyor yaaa,çekilmiyor..

aliş uyandı muahllebi pişiridm şimdi soğusunda yedirecem acıkmış kuzum tabağı görünce ağlıyorr
ne zaman ne yiyeceklerini artık tespit edemiyorum ziyan olmasıda çok sinir bozucu
çöpe atacak param yokki ...ama çocuklar için herşey işte

göccük kadınlar başladıı heheh tekrar barim onada bakimm arada sardımmm boş işlereee

evet ev içinde küslük hiç çekilmiyo bende bu durumdan çok rahatsızım aslında ama yaptığı hatayıda anlasın istiyorum hep affedici oldunmu adam diyoki 2 söylenir susar ben bildiğimi okuyum der olmasın ben onun isteklerini yapmaya çalışıyosam aynısını bekliyorum o adım attı ya akşama barışırız biz ben de söyleirm ona şunu yapıyosun yapma felan diye ama burnumuzdan gelen 2 gün işte keyifsiz mutsuz

ya kızlar benim tam şeyimin üstüne ara ara bi ağrı giriyoki sormayın yaaa sizdede olmuşmuyduuu

inşallah mary çok merak ediyorum kızlarımı nasıl olacaklar kime benziyolar herşeyiiiiiiii babası onları ruyasında görmüş bu gewce çok tatlılardı ikiside kumral yanaları tombiş o kadar mutluyduki aanlatamam çok guzel bi duyguuuuuuu

evet ev içinde küslük hiç çekilmiyo bende bu durumdan çok rahatsızım aslında ama yaptığı hatayıda anlasın istiyorum hep affedici oldunmu adam diyoki 2 söylenir susar ben bildiğimi okuyum der olmasın ben onun isteklerini yapmaya çalışıyosam aynısını bekliyorum o adım attı ya akşama barışırız biz ben de söyleirm ona şunu yapıyosun yapma felan diye ama burnumuzdan gelen 2 gün işte keyifsiz mutsuz

ya kızlar benim tam şeyimin üstüne ara ara bi ağrı giriyoki sormayın yaaa sizdede olmuşmuyduuu

seninle aynı mantı ve durumdayız demekki ev içinde,ama bu saatten sonra zor be canım,,

çatı genişliyor yavaştan,ondandır canım..

ayyyy bu çocukkk delüüüüü mama diye deli oldu
yerken ağlamaya basladı şimdi uyuduuuuu

evettt bizde ev içinde küs kalamıyoruz yaaaa
daha doğrusuuu eşim kalamazz ....
bu ara küsmüyüz konuşuyormuyuz bilmiyoruz bile yaaa
çocuklar gelince böle olduu

evet çatı genişliyo olabilir bu hiç aklıma gelmemişti tecrübe işte hepişe yarar

kızlar hepinizi yakalamışken size topluca teşekkür etmek istiyorum burda hep yolumuzu aydınlattınız tecrübelerinizi paylaşarak yolumuzu aydınlattınız iyiki varsınız umarım dostluğumuz hep sürer

hatta dün dirimle şunu konuştuk 20-25 sene sonra ikiz kaynanaları diye topik açacağız burda dünür oldunuz ya herkes beşik kertiği yaptı artık kaynana olunca gelin damatları çekiştiririz o topictede zuhahahha

X