ay evet bende şahidimkızlarrr ben uykum geldi dercesine ee ee diyo ya acayip zekiler kucağıma alıp hopidik hopidik yapmak istedim ama kucakta zıplama hpbili yapma zevkleri var o yüzden çok sevemedim korktum malum bizim bebişler çok ufak daha ama varya biz mutfaktayken emekliye emekliye mutfağa gelmeleri var ya tam komeid insan bir anlarını kaçırmak istemiyo her hareketini hafızasına kazımak istiyo dirim rabbim evlatlarını sana bağışlasın en ufak hastalıklarını bile göstermeisn yavrummmsize bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett
ya ben çok sıkıldım dışarı çıkıp gezmek istiyoruuuummmmmmmmmmmmm
kız gezginci bu havada nereye otur bakımmm ımmm fena yaparım hamişken sürttüklerine say artık evdesin bahara kadar kızlar bahar gelsin benimkiler tülininkiler büyümüş olur biraz kayra gelemez muallim belki burcin istanbuldaki diğer hamişlerin bebekleri ya yeni doğmuş yada doğmak üzere olabilirler gelenlerle buluşalım vallaha yawwww dirimin terasa sığmayız bi parka gidip atalım kendimizi yeşilliklere atalım bebekleride azıcık toprak yesinlerrrr ben sizleri özledim yawwwww
maryy kocalara gelince bizde 2 gündür kavgalıyız kocişle yazdım buraya bizi ben ilgisizsin deidkçe beni bencillikle suçluyo nankörsün yapmıyomuyum diyo 2-3 şey yapsa sanıyıki işler onunla bitiyo ben burdan yazdım ben hamilelik bıyunca he rişimi yaptım halıda kaldırdım camda sildim kendi bi grip olsa ıhlamur kaynatmasam çorba yapmasam bana söylenir koltukta uyuyakaldı diyelim üstüne battaniye örtmedim yok sen bana değer vermiyon şöyle böyle söylenir böyle böğüre böğüre söylene söylene kavga etmek istiyorum aklımdaki herşeyi söylemek istiyorum neyseeee
ee taze anneler nasılsınız bakalım nasıl gidiyo şikayetler ne alemde ben vallaha 11 de kalktım tabi deliksiz değil uyu uyan kalçam nasıl batıyo belim nasıl ağrıyo anlatmam mümkün değil ama beni anlıyosunuzdur biliyorummm
kocişşişlide bugün bende buralardayımm:CüvCüv::CüvCüv: