evet bende geldim kızzlar dirimle süper bi gün geçiridk vaktimiz daha olsaydı konuşacak çok şeyler vardı aslında ama anca bu kadar kalabildik anamla gitmiştik kardeşimin okul saatine yetişmek zorundaydık
ama olsun dirimle konuşmak keyfimi yerine getirdi:))) becerikli hatunumuz epey zahmet vermiş ama burdan çok çok çok teşekkür ediyorum hiç yapmasanda olurdu canım ben snei ve bebeişleri görmeye geldim benim için yorulmuş olmana üzüldüm ellerine sağlık laf aramızda kızlar dirim çok becerikli bence bi gün hep beraber sırf marifetini görmek için gidelim yaza teras partisi artık ist dışında olanlar biraz kıskanacak ama neydelim kötüyüm sanırımmm
maryycim klaklarını çınlattık keşke eşi böyle olmasaydı dedik sende olurdun bende bolca tecrübelerden yararlanırıdm :) ama kısmet böyleymiş keşke hepiniz olsaydınız hatta kızlar ay hepimiz bi araya gelsek laf hiç bitmez zuhahaha burcin doğumdan sonra bekliyoruz artık seni istanbula gelde tanışalım şekerrr
kızlar ben doğum ayıma geldim hala hastane işini ayarlayamadım inanın siz şimdiden ayarlıyosunuz ya seviniyorum sizin adınıza bide bu %70 lik fark felan beni iyice tereddütte bitiyo soranlara ssk okmeydanında yapcam bu kararsızlıkla doğumu diyorummm:)))
burcin kociş konusunu konuştuk şeker şunu anladım ağlamayana meme yok durmadan söyleyeceksin hep acıtasyon yapacaksın belki o zaman değerli olurusn ne yapalım başa gelen çekilir
aynen canım bak 21:00dedi..22:30 oldu..anladın sen onu..diyorum sana takılma..!!
vilcim sen nasılsın demek tekmeler iyice şiddetlendi oh maşallah hergünün keyfini çıkar arkadaşımmm
kızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var
kızlar ben bugün yine doktora gittim yine benim bebekler cinsiyetlerini göstermediler ama Allaha şükürler olsunki iyilermiş önemli olanda iyi olmaları
kızlar ben bugün yine doktora gittim yine benim bebekler cinsiyetlerini göstermediler ama Allaha şükürler olsunki iyilermiş önemli olanda iyi olmaları
hayırlı olsun canım bende duyduğumda inanamamıştım hayırlı hamileleikler diliyorum sana şimdiden sık sık buralarda ol hergün yeni şeyler öğreniyoruz vallaha cnaım hareketleri hissetmene çok var daha en erken 17 hafta normalid e20 hafta şimdi kasıklarında ağrı olur karın ağrısı gibi ağrıların olacak bıçak saplanması gibi ağrıların olacak 12-13 haftalarında bunların hepsi normal habeirn olsun rahim büyüdükçe olan ağrılar rahme giden damarlar genişleidkçe olan ağrılar yani hep normal skaın panik yapma ve hergünün keyfini çıkarkızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var
iyiyim canım ya hamişlik işte 31 haftaya geldik cnaım ben hala hastane bulamadım benim dr muaynehanesi var önce medical park düşündüm bende sonra vazgeçtim balatta bi musevi hasatnesine gittim orada olabilir deidm şeker yüklememde bi yanlışlık oldu oradanda soğudum ama eşim hala sıcak bakıyo şimdi bide bu%70 katılım çıktı ne yapcma bilmiyorum eğer doğum fiyatları dedikleir gibi 2.5 kat artarsa medicalparkın ameliyathaneisni ve kendi dr kullanıcma gibi yani ocaktan sonra belli olacak gibi tam bi muamma benimki yaaacanancım nasılsın?sen hangi hastaneye gidiyorsun,doğumu nerede yapmaya karar verdin canım.
nefes canım benim,bu olabilir bir durum,
benim bebekler ayrı keselerde olmasına rağmen biri hep neredeyse 1 hafta 10 gün gerideydi,
doğdular aradaki fark daha da açıldı,
bu biizm durumlarımızda bir çok olağan,sende de olabilir,
varsın öyle olsun,
sağlıkla büyüsünler de olabiliyor bu durumlar işte..[/QUOTE
nefescim bende ilk defa duyuyorum böyle birşey bence hemen moralini bozma bakalım diğer doktorların ne diyecek.
sagolun kızlar bunları okuyunca rahatlıyorum .heralde ben sevinçlerimide üzüntülerimide çok abartarak yaşıyorum .bugün sıgamadım biyerlere netebile yeni girdim içim daralıyor
ama iyi düşüneyim iyi olsun diyorum.bazı arkadaşlarımız ne sıkıntılar yaşıyorlar ve nasıl metanetliler ki benim birşey belli deyilken bukadar koyuveriyorum kendimi.
her sayfayı okuyamadım ama çogunuz iyisiniz buda beni mutlu ediyor hep iyi mutlu haberlerinizi duyalım arkadaşlar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
dırımkızı cetveli yapmayı biliyormusun canım ben dün denedim malesef kabuletmedi.biliyorsan tarif edermisin
bugun kızlaraımı gordum arkadaşlar bırı 1540 olmus bırı 1380 yavas yavas toparlanıyorlar bıde eve gelseler...onları bırakıp gelmek cok zor oluyor...
canancığım cnm teşekkür ederim güse sözlerin için
ne demek zahmet cnm yaaa.......severek yaptım....
yaza cidden beklerim herkese terasıma yaa kışın evim çook küçük ağırlamak zor olur ama
yaza herkesi toplyacam...muallim ablam da gelecek inş.kızları ile........
anladım canım,sorun yok,kolay gelsincanımcım geç gördüm .... benim cadı netteydi sanırım o arada yazmışsın osaatlerde yemekle uğraşıyordum çünkü........ iyidir senden naber...kuzular nasıl.... eşin nasıl....
bence iptal olmaz,içini ferah tut,Merhaba arkasdaşlar....şöyle bir geçmişe bakayım dedim ve geldim.yeni hamilelerin ve tabiki benim sorunum olan hast.ve dr.mevzuları olmuş.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.bakalım ben bir gideyim latif beye size söylerim,ama bu sefer sürekli dr.değiştirmeye niyetim yok,tek sıkıntım küvez anlaşması iptal olurmu.
hayırlı uğurlu sağlıklı bir hamilelik ve bebekler diliyorum canııımmm,kızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var
ben de geliyiiiiiimmmmmmmmmm..
inşallah bebeklerimlee :))
dirimcim çok kıskandım anacım bir dahakine bende davetlimiyim :)))
günaydın canlarımm,
hamileler günaydınımı geç görür yata yata karpuz büyütmekten,anneler yavru peşinde olmaktan hiç göremezler ama biz kızlarla güneşi beraber doğrduk bu sabah,
Halem artık geceleri 3numara bez kullanıyordu,ondan bile sırtına heryerlerine mıçtığı mokları çıkmış,
odayı ısıttım,leğene su koydum sırtını belini bacaklarını yıkadım,gülüp duruyordu delü kızımopuyorumnanaktan
üstünü giydirdim deeeerken Sarem uyandı,Haleyi ayağıma aldım,Sareyi emzirdim doyurudm,Haleye ninniler söyedim uyudu,Sarem hala ayağımda,klavynin sesine sıçrıyorkaydirigubbakcemile3
herkes yavrularına sağlıkla kavuşsun inşallahhh,çok güzel çookkkopuyorumnanaktan
anladım canım,sorun yok,kolay gelsin
nolsun koca evde,herüfün banyosunu bile ben yaptırıyorum diğer kol havada töbe töbe,
ben hamileyken kırk yılda bişey isteyeceksem bile saatlerce düşünüp,önce kendim yapmayı deneyip ondan sonra isterdim bişeyi,erkekler ne fena kız Hümeyraaaaaaaaaaa,Hümeyraaaaaaaaaaaa,her işe Hümeyraaaaaaaaaaaaaklava:
bence iptal olmaz,içini ferah tut,
hakkında hayırlısı olsun canım,doğur da ziyaretine gelirim
hayırlı uğurlu sağlıklı bir hamilelik ve bebekler diliyorum canııımmm,
burya takıl,hamilelliğin nasıl geçtiğini anlamayacaksın,iddia ediyorum bizden vazgeçemeyeceksinzemuszemus kaydirigubbakcemile5 :teytey: kaydirigubbakcemile3
herkes davetli oluyor böyle işlere ama iş ciddiye binince de kimse kalmıyor ortalıkta,bu sözünüzü unutmayın canım:hulya:
canan senin alıntn kaybolmulş canım benim,
zaman iyi geçmiş belli ne güzel,biz de sıkıntı da olmasaydık bizde olurduk,bana da çok iyi gelirdi,evde helak oldum sıkıntıdan poooooffff
inşallah teras muhabbetinde coşucaz biz kızlarıma:teytey: :teytey:alkisalkisalkis
baharı sabırsızlıkla bekliyorummmm