Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ya illaki canım herkes aynı insanı sevicek diye bi kaide yok ama hani bizler burda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz tek normal bi gebelik olsa hiç düşünmicem ve tek gebelik geçiripte dr tavsiye eden kimseyi pek takmıyorum ama bizler farklıyız ve az çok memnuniyetiniz beni ilgilendiriyo valla

dimi valla sana helal olsun canım ama arkandan gelicem gibi hissediyorum bari ikincilerin tarihlerini denk getirelimkaydirigubbakcemile3

bi dahakini yaza yapıcam yaz hamileliği,
temmuz ağustos gibi olsun,hamileliğin zor zamanları kışta geçsin,ilkbahar,yaz başı bebeği olsun inşallahh,
benim hamileliğimin en zor zamanları yazın cehenneminde geçti,yavrularım sonbaharda doğdu,aha evde tıkılıyız bu havalarda..

cok zor dırıımım cok gıderken ayrı bı dert gelırken ayrı bır dert 25 gun oldu.....inş en kısa surede toparlanır gelırler...

rabbimmm sabırr versin cnm benimmm

doktorların tavrı farkedebiliyor canım yaaa,
ne biliyim,
önemli olan bireysel elektrik uyuşması..

aynennnnn

cnm baak ben latiften pozitif elektirik aldım tüp bebek yaptırdım inandım
ve latif o kadar pozitf yaklaştıki bana ...süper bir tedavi süreci yasadım
ama gebelikte zapraz elektirik aldık biz....benim dönemimde latif bey devamlı tv.deydi
ben onu her randevumda 45 dk.bekliyordum...
artı serkan bey ayrıntılarımı yaptı....ama kanam olduğunda latif bey yoktu serdara yönlendirdi....oda bana hiç hoş yaklaşmadı .....böle sıkıntılı süreçte bebeklerin ya yaşar yada ölür dedi...beni bitirdi...ama bu kanamada latifi gece yarısıda aradım gündüzde ..
en sonunda memnuniyetsizliğimi anladı jane hanım baksın size dedi...ve jane hanım hastaneye yatırdı neden kanama olduğunu açıkladı....bayram günü yumurta toplama işlemi yapıp o kadar bekleyen bütün hastaları birkenara bırakıp latif beyin hastası olmama rağmen benle ilgilendi....korkma bebekler çok iyi kanaman olduğu için düşük tehtidi var demiş...benim kahramın oldu jane hanım...çok iyi bir dok.
yani baştan çok memnun kaldım ama...uyuşamadık sonraa

slm canlar, kaçtım geldim valla... çok yorgunum, kollarım ne kadar çok hamlamış meğer, kollarıma tutunup yataktan kalkmaktan ve emzirmek için, haydaaa beni çağırıyor gene damlam.. doyuramadım bi türlü bu kızımı...geliom inş.

kuzum hoşgeldin..
aaahhh ahh hamilelik biz zor bakımı bi zor bu ikizler pek zor valla..
Allah yardımcımız olsun..

Merhaba arkasdaşlar....şöyle bir geçmişe bakayım dedim ve geldim.yeni hamilelerin ve tabiki benim sorunum olan hast.ve dr.mevzuları olmuş.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.bakalım ben bir gideyim latif beye size söylerim,ama bu sefer sürekli dr.değiştirmeye niyetim yok,tek sıkıntım küvez anlaşması iptal olurmu.

merhaba kızlar nasılsınız...umarım herkes iyiidir..Benim cadılar pek hareketliler bugünlerde çok hoş bi duygu yaa rabbim herkese yaşatsın..

canancım dırımcım ne güzel çıkmışsınız...Muhabbetin dibine vurdunuz dimi bugün...Ne güzel yaa

evet bende geldim kızzlar dirimle süper bi gün geçiridk vaktimiz daha olsaydı konuşacak çok şeyler vardı aslında ama anca bu kadar kalabildik anamla gitmiştik kardeşimin okul saatine yetişmek zorundaydık
ama olsun dirimle konuşmak keyfimi yerine getirdi:))) becerikli hatunumuz epey zahmet vermiş ama burdan çok çok çok teşekkür ediyorum hiç yapmasanda olurdu canım ben snei ve bebeişleri görmeye geldim benim için yorulmuş olmana üzüldüm ellerine sağlık laf aramızda kızlar dirim çok becerikli bence bi gün hep beraber sırf marifetini görmek için gidelim yaza teras partisi artık ist dışında olanlar biraz kıskanacak ama neydelim kötüyüm sanırımmm

maryycim klaklarını çınlattık keşke eşi böyle olmasaydı dedik sende olurdun bende bolca tecrübelerden yararlanırıdm :) ama kısmet böyleymiş keşke hepiniz olsaydınız hatta kızlar ay hepimiz bi araya gelsek laf hiç bitmez zuhahaha burcin doğumdan sonra bekliyoruz artık seni istanbula gelde tanışalım şekerrr

kızlar ben doğum ayıma geldim hala hastane işini ayarlayamadım inanın siz şimdiden ayarlıyosunuz ya seviniyorum sizin adınıza bide bu %70 lik fark felan beni iyice tereddütte bitiyo soranlara ssk okmeydanında yapcam bu kararsızlıkla doğumu diyorummm:)))

burcin kociş konusunu konuştuk şeker şunu anladım ağlamayana meme yok durmadan söyleyeceksin hep acıtasyon yapacaksın belki o zaman değerli olurusn ne yapalım başa gelen çekilir

vilcim sen nasılsın demek tekmeler iyice şiddetlendi oh maşallah hergünün keyfini çıkar arkadaşımmm

kızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var

canım hoşgeldintopiğimizea.s.aramızda en yeni hamilemiz sensin.canım bu haftada birşey hissetmemen çok normal,daha çok küçükler,hafif bulantın olabilir,zaten var demişsin,arada kasıklarında adet ağrısı gibi ağrıların olabilir oda normal.sağlıklı hamilelik diliyorum.

kevsercigim hoşgeldin canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah canım darısı bizlerin başına inşallah

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allahım kucagına alamayıda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…