- 4 Temmuz 2009
- 643
- 3
Evet masraf çıkıyor o verdikleri fiyattan emin değilim ben..Çünkü ben fazlasını verdim gerçi bi takım ekstralar çıktı ama doğumda ki fiyatta farklıydı.Ben herşeyden memnundum..Canım sen aklına ne dr yatıyorsa ona git görüş kararını sen ver..Bana iyi gelen sana kötü gelebilir,kötü olan iyi..
ben daha doğurmadan bile düşünüyorum wallakaydirigubbakcemile3
mesele doğurduktan sonra düşünmek canım:hulya:
dimi valla sana helal olsun canım ama arkandan gelicem gibi hissediyorum bari ikincilerin tarihlerini denk getirelimkaydirigubbakcemile3
cok zor dırıımım cok gıderken ayrı bı dert gelırken ayrı bır dert 25 gun oldu.....inş en kısa surede toparlanır gelırler...
doktorların tavrı farkedebiliyor canım yaaa,
ne biliyim,
önemli olan bireysel elektrik uyuşması..
ya işte benim o tanıdığım dediki beni son bi kaç ay serkana yönlendirdi ben şimdi gidicek olsam serkana giderim latif beyden daha ii dedi ama işte ne bilim yaa kafam karıştı ptesi de ethica dan randevu aldım bütün hast. gezicem bu gidişle
slm canlar, kaçtım geldim valla... çok yorgunum, kollarım ne kadar çok hamlamış meğer, kollarıma tutunup yataktan kalkmaktan ve emzirmek için, haydaaa beni çağırıyor gene damlam.. doyuramadım bi türlü bu kızımı...geliom inş.
kayracım naber
kızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var
slm canlar, kaçtım geldim valla... çok yorgunum, kollarım ne kadar çok hamlamış meğer, kollarıma tutunup yataktan kalkmaktan ve emzirmek için, haydaaa beni çağırıyor gene damlam.. doyuramadım bi türlü bu kızımı...geliom inş.
kızlar meraba herkeze ben yenı hamılelerdenım suanda normal yolla 6 haftalık ıkızlerıme hamıleymısım hala soktayız ınanamıyorum hıc.haftaya kalp atıslarını duymak ıcın gıdıcem tekrar.ama suanda bısey hıssetmıyorum ve korkuyorum sadece hafıf bulantı ve bas agrım var ve korkuyorum normalmı acaba sızler ne zaman bıseyler hıssettınız lutfen benı habersız bırakmayın yardımlarınıza cook ıhtıyacım var