Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

gunaydın kızlar............herkes ıyı ınş .........ben beklıyorum .............dua edın ınş...............kayra lıstede dıkkatımı cektı olmuyo..............olmuyo adını ozge dıye degıstırmıştı ...........dıger topıkte otuzuncu hafta ıkızlerını doğurdugunu yazmış ..........sıze yazmadımı................kızları kuvezdeydı ama ıyılermış sanırım daha gırmedı.................dogum yapan herkese ve yapacaklara guzel gunler...........ben dua beklıyorum ınş..................

hymarry biz iki çeşit yapacaz kuzum ...sen bişey yapma lütfen ikiletme sözümü tmm mı cnm

selam canımiyiyim. sen nasılsın. bebişlerin nasıl ? ne buluşması kız.

hymaryciğim çok isterim canım ama nasıl gelirim orası beni düşündürüyor. tek başıma hiç çıkmadım bebeklerle dışarı.

ah kevsercim doğum yapmış allah analı babalı büyütsün bebişlerin sağlıkları iidir umarım bebişlerini ve seniçoköpüyorum arkadaşım

canım giriyorum senıde takıp edıyorum kızlar kuvezde olunca malum moralde cökük oluyor..sıkıntılı olunca bakıp cıkıorum rabbım sanada banada acil şifalar versın kuzularımıza ...bekleyen tüm annelere acil şifalar bol bol dua....

kayracım benım eskı nıkım olmuyor canım....özge olarak degiştirdim gırıorum dogumdan hebr vermıiştim ama sanırım gözden kactı iki tane kız allah izin verirse kuvezden cıkıp saglıkla annelerine gelecekler...

saol canım tesekkur ederım bırazdaha ıyıler yavas yavas kilo alıları baslamıs...inş daha iyi olurlar ..senın pasalar nasıl ..

cnm benim yaaa inş.çok iyi olup yanına gelecekler sende full enerji topla cnm

benimkiler çok fena cnm heryeri dağıtıyolar talan ediyolar birbirleri ile boğuşuyolar anlayacağınn anam ağlıyooo

cnm benim yaaa inş.çok iyi olup yanına gelecekler sende full enerji topla cnm

benimkiler çok fena cnm heryeri dağıtıyolar talan ediyolar birbirleri ile boğuşuyolar anlayacağınn anam ağlıyooo

olsun dagıtsınlar canım saglıklı olsunlarda oda gececk...uslanacaklar darısı butun annelere dıyelım....enrjı toplanmıyor be canım...görmeye gıdorum bı korkuyla bısey oldumu? dıye ..gelırken büyük bir üzüntü bırakıp gelıorum cok zor bir sürec allah sabır versın kuvez onunde bekleyen bütün annelere....

Arkadaşlar hastane çantasına gecelik ve bebek çıkış kıyafetleri dışında neler koymak gerekiyor.

Güzel çocuklarınız ile birlikte buluşma planınız çook güzel, resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Hem Ali Ömer yaramazlarının hem de Hale Sare çıtırlarının hayranıyım.

Hymarry listeye benim hamileliğimi de yazalım mı, 31 Mayıs son adet tarihim. Hala bir takvimim yok, beceremedim.

kevserciğim tebrik ederim,hayırlı olsun bebişlerin,sende kurtuldun darışı başımıza inşallah vaktinde,

iyi günler kızlarrrrrrrr sağlıklı mutlu bir hafta geçirelim inşallah.
kızlar sabahleyin karnımın sol tarafına bir kramp girdi sizdede oluyormu
benim ilk oğlumda hiç böyle şeyler olmazdı çok korktum panikledim
ama size bir sorayım dedim .hiç yaşadınızmı böyle birşey buarada 12 haftalıgımopuyorumnanaktan

özgecim canım dualarım seninle,hep dua ediyorum sana ve muallim ablaya,sizleri çok çok iyi anlıyorum küvezde meleklerini bırakmak eve gelmek,senin bebeklerin olmasına rağmen kırk nazla sana göstermeleri,elini bile sürememen hepsi çok zor bilirim.rabbim en kısa sürede sağlık verecek ve yanınızda olacaklar canım.:Saruboceq:

Nefes, bende hem sağda hem solda çok kramp oluyordu, 20 li haftalara kadar sürdü. Rahimin büyümesinden dedi dr ve hiç üzerine düşmedi. Sonra da gecti zaten.

cok saol canım sanada saglıklı hamilelikler dilerim ...inş sorusuz saglıkla zamanında gelır bebişlerin...allah hepimiizn yardımcııs olsun..

opuyorumnanaktan
Nefes, bende hem sağda hem solda çok kramp oluyordu, 20 li haftalara kadar sürdü. Rahimin büyümesinden dedi dr ve hiç üzerine düşmedi. Sonra da gecti zaten.

biraz rahatladım daha evel hiç yaşamayınca panik yapıyor insan büssürü kötü şey geliyor aklına oğlumda son iki ay çok kasılmam vardı karnım kasıldımı ufacık kalırdı ölürdüm acısından iki ay çektim onu demek bunlardada kramplar olacak.aman sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan

ayy evet canım yaa..bi de kanamam vardı yatıyodum ya o zaman korku, endişe, alınganlık..ayy kendime bile tahammülüm yoktu..ama Allah razı olsun hep destek oldunuz..ilginizi hiç eksik etmediniz..sanki hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim..valla hepiniz hakkınızı helal edin..

bak cicilerle ilgili bile hemen sen de dırım da destek olup fikirlerinizi söylediniz..içim rahatladı valla sağolun..bugün 28+4 olduk 29un içindeyiz yani haftaya falan da kendi çantamıza başlıcaz..o da hazır beklesin..Allah vakitlice ve sağlıkla yollasın meleklerimi ama biz herşeye hazır olalım tabi..

aklımda ve dualarımdasın..iyi haberlerini alıp çok mutlu oluyorum daha da iyi haberlerini alacağım Allah'ın izniyle..

çok normal tatlım..bebeklerin büyüyor ve vücudun buna ayak uydurmaya çalışıyor kolay mı..ağrıya krampa hiç takılma..Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…