Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

özgecim sana da Allah kolaylık versin..
inşallah tez zamanda bebeklerin evlerine sağlıkla dönerler..herşey çok güzel olsun hepimiz için inşallah..

canlarım şimdi kevserle konuştum..çok şükür kendi de bebekleri de çok ama çok iyi..ağrıları azalmış,sesi canlı geliyordu..ufaklık da iyiymiş, hatta diğerinden daha çok emiyomuş..Allah'ın izniyle yakın zamanda çıkacaklar evlerine..biz konuşurken eşi de doktorla eve gidebilmek için görüşüyordu..herkese, hepinize çok selamları var..

selam. kramp tarzı kasılmalar bende yaşadım. o haftalarda büyümeye başlayan rahimin gerilmesi sonucu ağrı hissediyoruz.
çok normal canım.

canım hep duacınız inşallah bir an önce annelerinin kucagına saglıklı bir şekilde gelir minik yavruların

canım bende de bir iki kere oldu ama çok fazla değil

özgecim sana da Allah kolaylık versin..
inşallah tez zamanda bebeklerin evlerine sağlıkla dönerler..herşey çok güzel olsun hepimiz için inşallah..

inş canım ....sende cantanı hazırla yavastan bende hazırlamamıstım anıded doguma gititm ..allah koruusn sneın meleklerın zamanınd agelsın erkenden gelmesınler...mualımle benımkıler dayanamadı ...ama olsun saglıkla gelıcekler inş....

canım inşallah bebeklerin bir an önce saglıklarına kavuşur vede kucagına alırsın saglıklı bir şekilde inşallah

evet canım çok haklısın..şu an bebeklerin cicileri hazırlanıyor..
haftaya falan da kendi eşyalarımı hazır edicem..inşallah vaktinde gelirler ama acele ederlerse de hazır bekliyor olalım dimi..
muallimin de senin de bebekleriniz sağlıkla gelecek evlerine inan..yaza tosuncuk olcaklar inşallah..o günleri düşün ve gülümse..

inş hep sabırla ve ümitle o gunleri beklioruz...kendinize cici bakın

bende 16 haftalığım canım hala ara ara krmplar giriyor,doktorum bebeklerin büyümesi ile alakalı dedi hiç kafana takma dedi,,sende panik olma canım,,

yenı anne adayları sızlerede hayırlı saglıklı hamilelikler...

özgecim hoş bulduk canım. allah analı babalı büyütsün hep sağlıklı mutlu olsunlar.herşey çok güzel olacak canım opuyorumnanaktan

cnm çok haklısın ben bile 6 gün kaldım hastanede alişim özel bakımda küvezde kalıyordu sarılığı vardı bana bile koydum dedim eğer böle aylarca yatamak zorunda olsaydı ne yapardım .....dayanamazdım.....ama iyi düşün cnm yaa güç topla gerçekten gelince sana onlar güçlü kuvettli gelecek ....sende güçlen onlar şimdi güçleniyolar.....rabbim şifanızı versin

anacım allah yardımcın olsun 2 tane afacanla sana,

sağol cnm benim

fisfisfiskızlar bu erken doğum mevzusu beni çok kasmaya başladı hatta dört beş gündür doktor hastane sorunu yaşatmaya başladı bana.gittigim hastanede yoğun bakım ünitesi yokmuş yeni öğrendim bunu ne yapacagımıda şaşırdım ünüversiteye gideyim diyorum orda sıramı beklenir dışarıda bir dotora gideyim diyorum doğumuma giremiyecek diyorum kafam karma karışık.eşim eski doktorumu aramış bize yol göstermesini istemiş yarın gidecegiz bakalım neler olacak bu olay yüzünde ikili testimide daha yaptıramadım sizlr nasıl çözdünüz bu işi fisfisfis

valla çok nadir cnm iki annelerinde gününde doğuran o yüzden üniversite hastanesinde özel bir hoca ayarla kendine onun özeline git ...ama hasatnede işlerini halletsin
ben ilk 6 aya kadar özel bir hastaneye gittim ....ama daha sonra başka şeyler yasadık devlet hasatenesine yönlendik iyikide oraya yönlendim ben tam doğurmadan 5 hafta bekledim 6,5-7 aylıkken başladı sancılarım benim 28+ larda sancılandım 33+2 doğum yaptım

bebeklerimden biri yemek yemediği için özel bakımda kaldı 7 gün sadece doğum ücreti...özel bakım....artı 5 hafta yatısım 550 tl para verildi

canım bebeklerini allah ananlı babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu olsunlar.verdigin bilgi içinde teşekkürederim yarın eski doktorumla bir konuşalım o neler diyecek bakalım olmadı dediğin gibi yapacagım bişey daha duydum ben hoca doğumuna girerse özel doğum ücreti alıyormuş senin kontrole gittigin hocamı girdi doğumuna canım

cnm öle deniyor ama benim hocam böyle bir ücret talep etmedi bu rüşvete girer dedi
ben muayneye 150 tl verdim herşeyimi ssk ile yaptık...zaten öze odası hastane içindeydi...dışarıda değildi sanırım ondan doğum için para almadı

Ama izmirde bir arkadasım bana dediğini söyledii

nefes merhaba izmirdeymişsin.ben ünv hastanelerini asla düşünmüyorum.üçyolda egepol ü düşünüyorum.hem sgk var hem yeni doğan yoğun bakım ünitesi var.hem de özel hastane..bir arkadaş bir gece kaldı.epidural sezaryan yaptırdı.refakatçi vs heps dahil sadece 600 küsur tl ödedi.çok da memnun kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…