Siber merhaba ankaranın neresi daha önce sormuşmuydum hatırlayamadım kusura bakma canım
daha önce sormamıştın canım ben dikmendeyim ya sen neresi?
Bende incirli takplerimi doğumu etlik zübeyde hanımda düşünüyorum ya sen
ben takiplerimi özel muayenehanede yaptırıyorum dr um zekai tahir in doktoru doğum için orayı düşünüyorum
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar Hymarry beni listenizden silebilirsin bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
günaydın kızlar... ben ve kızlarım sizi tocaman öpüyoz. dün akşam gelen suyum ve 2çm açıkla sezeryana girdim, 2500 ve 1996 gr. kızlarım dünyaya geldi... genel anestezii oldu, ağrım var ama yapılan iğneler geçiriyor.. kızlarımı hdaha göremedim. küvezdeler ama dr. muzu bekledikleri içinmiş. dr.um birazdan gelecek, hepinize çok çok tşk. b0ğazım biraz tahriş olmuş sanırım narkoz... çok zor yazdım tek elle serum yüzünden.. hepinizi çok sewiyorum...uyanır uyanmaz açtım
sağol canım umarım hepimiz huzur ve mutluluk içinde ufaklıkları kucagımıza alırızBu arada yeni bir dönem oluşmaya başlamış..Yeni gelen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum...
merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar Hymarry beni listenizden silebilirsin bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin
orasıda güzel bana zübeyde hanım yakın doğumu orda düşünüyorum takiplerimide özel muaynehanede yaptırıyorum hastanenein doktoru..
zübeyde hanımda iyi bi hastane kendi dr olunca tabi daha iyi oluyor devlet hastanelerinde. cinsiyetleri bellimi canım? benim biri erkek ama diğeri henüz belli olamadı:1no2:
kızlar benim bebişlerin ikiside göstermediler cinsiyetlerini haftaya tekrar gidecegim Allahın izniyle doktora belki gösterirler inşallah gerçi bezim için hiç fark etmiyor yeterki saglıklı sıhatlı bir şekilde Allahımın izniyle kucagımıza alalımda kız erkek hiç fark etmez
merhaba arkadaşlar.....herkese hayırlı geceler.......KAYRACIM sen nasıl oldun.......
Daha izde bakmadık ama en yakın zamanda bi araştıralım diyoruz şimdiden belim ağrıyo ilerde daha zor olur ayrıca kar kış soğuklar başlıcak...Bakalım napcaz