Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ben takiplerimi özel muayenehanede yaptırıyorum dr um zekai tahir in doktoru doğum için orayı düşünüyorum

orasıda güzel bana zübeyde hanım yakın doğumu orda düşünüyorum takiplerimide özel muaynehanede yaptırıyorum hastanenein doktoru..

merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar Hymarry beni listenizden silebilirsin bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin

canımsın ya ALLAh dayanma gücü ve sabır versin... mafoldumben

allah ananlı babalı büyütsün sağlıklı başarılı ve mutlu bir hayatları olsun canım

Bu arada yeni bir dönem oluşmaya başlamış..Yeni gelen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum...
sağol canım umarım hepimiz huzur ve mutluluk içinde ufaklıkları kucagımıza alırız

merhaba hayatımda geçirebileceğim en kötü günleri geçiriyorum arkadaşlar Hymarry beni listenizden silebilirsin bebeklerimi kaybettim içim acıyor , canım çok yanıyor...Allah sizlerin meleklerine ömür versin

mner ne denir bilmiyorum benim içim acıdı allah sana sabır versin çok zor..kendini çok çobuk toplaman dileyiyle

|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius| 10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:| 02|mimoza| 11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:| 03| Hymarry| 09.Oca.09|ıki kızımız oldu| 04| ıkizlemiz| 17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:| 05| Bebiş istiyoruz| 20.Oca.09|iki kartalımız oldu| 06| Pamukşeker| 03.Şub.09|iki tombalağımız oldu| 07| kinder| 09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:| 08| incisu| 20.Şub.09|haber alamadık 09| Nevra_t| 26.Şub.09|haber alamadık 10| penses| 26.Şub.09|haber alamadık 11| hazanx| 1.Mar.09|haber alamadık 12| kaswa| 06.Mar.09|20 kasım 2009 13| Egeli| 08.Mar.09|20 kasım 2009 14 |sadecebu| 10.Mar.09|haber alamadık 15| wavy| 10.Mar.09|14 kasım 2009 16| çekirgeler| 11.Mar.09|26 kasım 2009 17| canbebek| 14.Mar.09|26 kasım 2009 18| artemissia| 21.Mar.09|haber alamadık 19| umudumol| 04.Nis.09|haber alamdık 20| kevser| 07.Nis.09|13 Aralık 09 21| umudumsun| 09.Nis.09| 22| claire| 15.Nis.09| 23| olmuyo| 26.Nis.09| 24| Canan| 20.May.09| 25| burcinn| 28.May.09| 26| erolcan| 02.Haz.09| 27| zuzum|0 3.Haz.09| 28| biv| 03.Haz.09| 29| selinius| 15.Haz.09| 30| Kayra| 16.Haz.09| 31| alaina| 25.Haz.09| 32| zuzu| 30.Haz.09| 33| seyma88| 05.Tem.09| 34| vil| 06.Tem.09| 35| MeDıNe| 03.Ağu.09| 36| Rose| 08.Ağu.09| 37| siber| 16.Ağu.09| 38| geranimo| 22.Ağu.09| 39| nero-ka| 24.Ağu.09| 40| mner| 21.Eyl.09| 41| nefes| 21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]42|[/FONT] Artvinli| 10.eki.09|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT] liyadora| 17.eki.09|

sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

Allahım sabır versin canım Allahım inşallah tekrar kendiliginden hamile kalıp kucagına almayı nasip etsin inşallah

orasıda güzel bana zübeyde hanım yakın doğumu orda düşünüyorum takiplerimide özel muaynehanede yaptırıyorum hastanenein doktoru..

zübeyde hanımda iyi bi hastane kendi dr olunca tabi daha iyi oluyor devlet hastanelerinde. cinsiyetleri bellimi canım? benim biri erkek ama diğeri henüz belli olamadı:1no2:

zübeyde hanımda iyi bi hastane kendi dr olunca tabi daha iyi oluyor devlet hastanelerinde. cinsiyetleri bellimi canım? benim biri erkek ama diğeri henüz belli olamadı:1no2:

İki kızz geçen hafta ayrıntılı ultrason çektirdik ikiside kesin kız..Biri ilk öce göstermmeişti ama şimdi kesin

kızlar benim bebişlerin ikiside göstermediler cinsiyetlerini haftaya tekrar gidecegim Allahın izniyle doktora belki gösterirler inşallah gerçi bezim için hiç fark etmiyor yeterki saglıklı sıhatlı bir şekilde Allahımın izniyle kucagımıza alalımda kız erkek hiç fark etmez

ewt canım kesinlikle en önemlisi de o zaten sağlıklı olsunlarda hiç farketmez..Hayırlı evlat olsunlar

Son düzenleme:
tabiki allah sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah... alışveriş için bugünlede biraz bakındık oda için sitelere baktık, puset ana kucağı gibi ihtiyaçlara baktık ilk etapta ama daha hiçbişey almadık kararda veremedik gerçi daha erken 17. haftadayım ama şimdi bile gezerken zorlanıyorum sırtım ağrıyor ilerde nasıl gezip alışveriş yapcaz bilemiyorum ne zaman alsak onuda bilemiyorum? sen ne düşünüyosun alışveriş konusunda?

Daha izde bakmadık ama en yakın zamanda bi araştıralım diyoruz şimdiden belim ağrıyo ilerde daha zor olur ayrıca kar kış soğuklar başlıcak...Bakalım napcaz

Daha izde bakmadık ama en yakın zamanda bi araştıralım diyoruz şimdiden belim ağrıyo ilerde daha zor olur ayrıca kar kış soğuklar başlıcak...Bakalım napcaz

ben şuan araştırma aşamasındayım uygun fiyata bulduğum ürünlerin bilgisini sana verebilirim sende baktıklarından bilgi veririsen sevinirim.
iyi geceler ben çıkıyorum dinlensem iyi olacak .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…