Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

tamam sibercim ii olur...

Bende çıkıyorumm yoruldum galiba ...Hepinizi öpüyorum arkadaşlar ii gecelerr

açelya cnm ev işi duruyor cnm yaaa bütün camlarım açık bekliyoruz eşim bu hafta seyhatte
haftaya c.tsi pazarda işte
sonraki haftada öyle olacakmış...sonra sayım var dedi...yaniii bizz şubata kadar annemde gibiyiz

iyi geceler kızlar bana hoşgeldin diyen herkeze hoşbuldukdiyorum.umarım güzel ve rahat bir gün geçirmişsinizdir bugün.benim oğluş hafta sonu evde oldugundan girmiyorum nete anca girdim.
bebişlere alınacakların heyecanı başlamış heralde.tabi bana daha erken.zannederim herkez ilk başta ikizlerebir adet park yatak alıyor .malum benim ikinci olunca evde yerde yok oğluma tam oda takımı almıştım. odamada bir sepet. bakalım bunlara ne yapacagız oturma odamı feda edecegim heralde bide aksi gibi bir yıl bile olmadı odayı yenileyeli.ayyy bide erken gelme ihtimallerini düşününce umarım bıktırana kadar bekletirler bizi:Saruboceq:

haklısın canım bence de feda etmelisin. ben de oturma odamı feda edeceğim önce b iz tek bebek sandık bebekken odamıza şu süslü sepetlere hevesim vardı alalım dedik ama iki tane olduğunu duyunca yatak odasına alırsak bizim yatağı onlara vermek gerekecek:roflol::roflol:

günaydın kızlar... ben ve kızlarım sizi tocaman öpüyoz. dün akşam gelen suyum ve 2çm açıkla sezeryana girdim, 2500 ve 1996 gr. kızlarım dünyaya geldi... genel anestezii oldu, ağrım var ama yapılan iğneler geçiriyor.. kızlarımı hdaha göremedim. küvezdeler ama dr. muzu bekledikleri içinmiş. dr.um birazdan gelecek, hepinize çok çok tşk. b0ğazım biraz tahriş olmuş sanırım narkoz... çok zor yazdım tek elle serum yüzünden.. hepinizi çok sewiyorum...uyanır uyanmaz açtım
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel bi duygu gözlerim doldu. daha geçen gün burdaydın

|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeee

canım beni de listeye yazar mısın sanırım söylemeyi unutttum yokum. sat 10 eylül tahmini doğum 16 haziran

günaydın herkeseee,

alınıtı yapamadım,sabah kızlar uyur uyumaz girdiim,eskisi gibi takip edemiyorum,yoğunluktan,anam ne sohpetler olmuuuşş,,

yeni gelen herkese ben de hoşgeldiniz diyor,hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum,,

kewser,tekrar tebrik ediyorum canım,burçin cim falan bana kewserin telini özelden yazarsan memnun olurum,ya da bilen biri,dırımım sende var sanırım..

beni soranlar olmuş canlarım benim neydi yazın sabahın köründe buluşmalarımız hamişken hhiihiihih ama şimdi kızlardan fırsat bulmak ne mümkün,annecikler beni anlar,geride kalan herkese de nasip olur inşallahh..

mner şok oldum canım,tek mesajla içimi açıttın,nooldu canımmm,lütfen böyle söylemeemafoldumben

yeni gelen arkadaşlar topiğimizin ilk sayfasında da listemiz var,onda da istenenleri yazarsanız sizi eklemeye çalışırım,

kayracım bu listeyi sürekli görünür bir yere kaydetsek yaaaw,bayılıyorum "sıra kimdeeeeeeeeeeeeeee" hihihihikaydirigubbakcemile3

amanın kaswam da wavymm de uğramışlar maşallahh,fekat ben gündüz bir gurup misafirle,saat 9dan 11.30 a ikinci bir gurup misafirle ilgilenince dağıldım yani,

herkesi çok özlüyorum,hepinizi çooookkk öpüyorummmopuyorumnanaktana.s.

günaydınlar herkese kimseler yok .....biz kalktık...sabah sabah hymaryy teyzemizle konuştuk

cuma günü hymaryy teyzemize gidiosss...sare ve hae ile oynucasss

canan teysemizde gelecekk.....

gelmek isteyen herkeside hymarry teysemiz davet ediyorr...
:lepi:alkisalkisalkis:teytey::dance:

günaydınlar herkese kimseler yok .....biz kalktık...sabah sabah hymaryy teyzemizle konuştuk

cuma günü hymaryy teyzemize gidiosss...sare ve hae ile oynucasss

canan teysemizde gelecekk.....

gelmek isteyen herkeside hymarry teysemiz davet ediyorr...
:lepi:alkisalkisalkis:teytey::dance:

ben de geliceeeemmmm senağlama
ama yaa..benim bursalı kankalar doğurdu :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: , ben yatak döşek yatıyorum mirmirmirmir öff kıskandım bak şimdi lülülülülülü

canlarım bu arada ben bebeklerin tüm cicilerini aldım artık..haftasonu bütün giysilerini yıkadım kuruttum..bugün yerleşicek..annemle kayınvalidem geldiler..erkencilik etmiyorumdur umarım..bugün az gelebilirim haberiniz olsun..
öpüyoruz hepinizi..ayşenurum,çınar emirim ve beeeennnn....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ah canım burcinimm,ne çok isterdim sen de olasınn:gitme:
varsın sağlık olsun yeteropuyorumnanaktan
ilk hamilelik haftalarını hatırlıyorum,ne hassas ne alıngandın dimi kızıp duruyordum sana,bak bu günlere geldikk hihihihi kaydirigubbakcemile3

cicilere gelince hheeeeeppp söyledim bilirsin,biz ikiz gebesiyiz,ikiz anneesi olucaz,
herşeye olumlu gözle bakıp Allaha sığınıp erkenden hazır olmakta fayda gördüm hep,en güzelini, yapmışsın canım,yine de sağlıkla zamanında gelsin bebeklerin canımopuyorumnanaktan

biz de öpüyoruz ayşenurumuzu,çınarımızı ve güzel annemiziiiii

hymaryy teyseee ananemde dedi tmm giderissssssssss bişey hazırlamasın ama didi

ben de geliceeeemmmm senağlama
ama yaa..benim bursalı kankalar doğurdu :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: , ben yatak döşek yatıyorum mirmirmirmir öff kıskandım bak şimdi lülülülülülü

canlarım bu arada ben bebeklerin tüm cicilerini aldım artık..haftasonu bütün giysilerini yıkadım kuruttum..bugün yerleşicek..annemle kayınvalidem geldiler..erkencilik etmiyorumdur umarım..bugün az gelebilirim haberiniz olsun..
öpüyoruz hepinizi..ayşenurum,çınar emirim ve beeeennnn....
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gell hayatım gellll...............

acele etmemişsin aksıne çok iyi etmişsin ben birdaha ikiz doğurursum 25 haftada herşeyimi bitiirim hehehehelülülülülülüdelikafadulden

çantan felan hazır olsun cnm....süper hazırlık bunlar yaaaaa

|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius| 10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:| 02|mimoza| 11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:| 03| Hymarry| 09.Oca.09|İki kızımız oldu:nazar::nazar:| 04| İkizlemiz| 17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:| 05| Bebiş istiyoruz| 20.Oca.09|iki kartalımız oldu:nazar::nazar:| 06| Pamukşeker| 03.Şub.09|iki tombalağımız oldu:nazar::nazar:| 07| kinder| 09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:| 08| incisu| 20.Şub.09|haber alamadık 09| Nevra_t| 26.Şub.09|haber alamadık 10| penses| 26.Şub.09|haber alamadık 11| hazanx| 1.Mar.09|haber alamadık 12| kaswa| 06.Mar.09|20 kasım 2009 13| Egeli| 08.Mar.09|20 kasım 2009 14 |sadecebu| 10.Mar.09|haber alamadık 15| wavy| 10.Mar.09|14 kasım 2009 16| çekirgeler| 11.Mar.09|26 kasım 2009 17| canbebek| 14.Mar.09|26 kasım 2009 18| artemissia| 21.Mar.09|haber alamadık 19| umudumol| 04.Nis.09|haber alamdık 20| kevser| 07.Nis.09|13 Aralık 09 21| umudumsun| 09.Nis.09| 22| claire| 15.Nis.09| 23| olmuyo| 26.Nis.09| 24| Canan| 20.May.09| 25| burcinn| 28.May.09| 26| erolcan| 02.Haz.09| 27| zuzum|0 3.Haz.09| 28| biv| 03.Haz.09| 29| selinius| 15.Haz.09| 30| Kayra| 16.Haz.09| 31| alaina| 25.Haz.09| 32| zuzu| 30.Haz.09| 33| seyma88| 05.Tem.09| 34| vil| 06.Tem.09| 35| MeDİNe| 03.Ağu.09| 36| Rose| 08.Ağu.09| 37| siber| 16.Ağu.09| 38| geranimo| 22.Ağu.09| 39| nero-ka| 24.Ağu.09| 40| eylül| 10.Eyl.09| 41| mner| 21.Eyl.09| 42| nefes| 21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]43|[/FONT] Artvinli| 10.eki.09|
[FONT=Calibri)]44|[/FONT] liyadora| 17.eki.09|

kızlar topiğe girmeyenleri listeden çıkarcam haberiniz olsun..... biz doğumları beklerken listeye HABER ALAMADIK yazmak güzel değil....

hymarry cim ya ilk sayfaya senin listenin oraya yapcaz yada yeni topik açcaz ..... yeni topike taraftar değilim ben... sohbet bölünmesin.... ama başka fikri olan varsa alayım....

ben bugün yokum ama akşama gelirim...görüşürüz....

kayracım haber alamadıklarını da sil bacım hıh :dilcikar:

doğum yapan ikiz annelerinin ilk sayfasına koysak olmaz mı canım?

dırımım tamam canım,
evim küçük ama idare ederiz,beklerim canım,Allah ne verdiyse artık..

açelyacım nasılsın canımm,bak bizde buluşuyoruz gelsene kııııızzzz:1rolleyes::eek::hulya:

yeni hamişler sizi de beklerim huuuuuuuuuuuuuuu:sm_cool:

X