Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi günler kızlarrrrrrrr sağlıklı mutlu bir hafta geçirelim inşallah.
kızlar sabahleyin karnımın sol tarafına bir kramp girdi sizdede oluyormu
benim ilk oğlumda hiç böyle şeyler olmazdı çok korktum panikledim
ama size bir sorayım dedim .hiç yaşadınızmı böyle birşey buarada 12 haftalıgımopuyorumnanaktan
canım giriyorum senıde takıp edıyorum kızlar kuvezde olunca malum moralde cökük oluyor..sıkıntılı olunca bakıp cıkıorum rabbım sanada banada acil şifalar versın kuzularımıza ...bekleyen tüm annelere acil şifalar bol bol dua....
ama size bir sorayım dedim .hiç yaşadınızmı böyle birşey buarada 12 haftalıgımopuyorumnanaktan
özgecim sana da Allah kolaylık versin..
inşallah tez zamanda bebeklerin evlerine sağlıkla dönerler..herşey çok güzel olsun hepimiz için inşallah..
inş canım ....sende cantanı hazırla yavastan bende hazırlamamıstım anıded doguma gititm ..allah koruusn sneın meleklerın zamanınd agelsın erkenden gelmesınler...mualımle benımkıler dayanamadı ...ama olsun saglıkla gelıcekler inş....
inş canım ....sende cantanı hazırla yavastan bende hazırlamamıstım anıded doguma gititm ..allah koruusn sneın meleklerın zamanınd agelsın erkenden gelmesınler...mualımle benımkıler dayanamadı ...ama olsun saglıkla gelıcekler inş....
evet canım çok haklısın..şu an bebeklerin cicileri hazırlanıyor..
haftaya falan da kendi eşyalarımı hazır edicem..inşallah vaktinde gelirler ama acele ederlerse de hazır bekliyor olalım dimi..
muallimin de senin de bebekleriniz sağlıkla gelecek evlerine inan..yaza tosuncuk olcaklar inşallah..o günleri düşün ve gülümse..
bende 16 haftalığım canım hala ara ara krmplar giriyor,doktorum bebeklerin büyümesi ile alakalı dedi hiç kafana takma dedi,,sende panik olma canım,,
yenı anne adayları sızlerede hayırlı saglıklı hamilelikler...
olsun dagıtsınlar canım saglıklı olsunlarda oda gececk...uslanacaklar darısı butun annelere dıyelım....enrjı toplanmıyor be canım...görmeye gıdorum bı korkuyla bısey oldumu? dıye ..gelırken büyük bir üzüntü bırakıp gelıorum cok zor bir sürec allah sabır versın kuvez onunde bekleyen bütün annelere....
anacım allah yardımcın olsun 2 tane afacanla sana,
ama size bir sorayım dedim .hiç yaşadınızmı böyle birşey buarada 12 haftalıgımopuyorumnanaktan[/QUOTE
normalll
fisfisfiskızlar bu erken doğum mevzusu beni çok kasmaya başladı hatta dört beş gündür doktor hastane sorunu yaşatmaya başladı bana.gittigim hastanede yoğun bakım ünitesi yokmuş yeni öğrendim bunu ne yapacagımıda şaşırdım ünüversiteye gideyim diyorum orda sıramı beklenir dışarıda bir dotora gideyim diyorum doğumuma giremiyecek diyorum kafam karma karışık.eşim eski doktorumu aramış bize yol göstermesini istemiş yarın gidecegiz bakalım neler olacak bu olay yüzünde ikili testimide daha yaptıramadım sizlr nasıl çözdünüz bu işi fisfisfis
valla çok nadir cnm iki annelerinde gününde doğuran o yüzden üniversite hastanesinde özel bir hoca ayarla kendine onun özeline git ...ama hasatnede işlerini halletsin
ben ilk 6 aya kadar özel bir hastaneye gittim ....ama daha sonra başka şeyler yasadık devlet hasatenesine yönlendik iyikide oraya yönlendim ben tam doğurmadan 5 hafta bekledim 6,5-7 aylıkken başladı sancılarım benim 28+ larda sancılandım 33+2 doğum yaptım
bebeklerimden biri yemek yemediği için özel bakımda kaldı 7 gün sadece doğum ücreti...özel bakım....artı 5 hafta yatısım 550 tl para verildi
canım bebeklerini allah ananlı babalı büyütsün sağlıklı ve mutlu olsunlar.verdigin bilgi içinde teşekkürederim yarın eski doktorumla bir konuşalım o neler diyecek bakalım olmadı dediğin gibi yapacagım bişey daha duydum ben hoca doğumuna girerse özel doğum ücreti alıyormuş senin kontrole gittigin hocamı girdi doğumuna canım