medinecim hoşbulduk canım. olsun hayatım kilo vermeni takma sakın kafana
bebişler beslensin yeter canım benim. tecrübeliyimde ikitaneye deyil bide evde bitane
amanın neler yapacagız bakalım
kuzucum ailemde vardı benim ikiz ondan zannederim .ama benimde bir tüp bebek denemem olmuştu ama yarıda kaldı. bir yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdik dosyamız açıldı adetim bekliyorlardı ve mucize hamile kalmışım o ay.8 yıldan sonra bir mucize gerçekleşti ve herkez şoktaydı bizi hiç sorma tabialkisalkisalkis
arkadaslar meraba daha once klomen kullananların topıgındeydım allahıma sukur kı suanda burdayım ama burda olacagımı 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı.bende suan 5 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bugun ogrendık ve hala soktayım.ınsallah sorunsuz gecer.umarım bolca konusur dertlesırız hep bırlıkte.
kıslar kevsxerden haber var mı? aklım ve dualarım onunla..
S.A kızlar nasılsınız....Kevserin ii olmasına sevindim sağol Burçincim haber verdiğin için...
canım benim çok sağol gözümden kaçmış. görüşürsen selamlarımızı ilet. dualarımız onunla..canım ben konuştum ve hemen gelip yazdım ama sen görmedin sanırım..
kevser gayet iyi çok şükür..ağrısı sancısı hiç yok maşallah..serumu da çıkmış..ama dr çıkış vermemiş sanırım bi kaç gün buradayım dedi..inşallah hakkında hayırlısı olsun..
hepinize tek tek sevgi ve selamlarını iletti..
cajım hoşgeldin aramıza çok güzel bi hamileleik dönemi geçirirsin umarım herşey güzelolur keyiflealırsın çocuklarını kucağınaarkadaslar meraba daha once klomen kullananların topıgındeydım allahıma sukur kı suanda burdayım ama burda olacagımı 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı.bende suan 5 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bugun ogrendık ve hala soktayım.ınsallah sorunsuz gecer.umarım bolca konusur dertlesırız hep bırlıkte.
ne olsun kuzum ya can sıkıntısı işte akşama kadarotur dur bel ağrısı tepikler felan kk dada kimse yok birr sennn bir bennnn:)))
ewt canımcım bende aynı can sıkıntısı bel ağrıları uğraş durr...Kimsecikler yok...Canımmm bu arada bişi sorcam çatlak olmaması için bişi kullanıyor musun
benim yangemde uzun bir bekleyişin ardından nihayet mutlu son tüp bebek sayesınde ikizlere hamile derken sevincimiz kursagımızda kaldı.suan için 7 haftalık hamile yengem ve ınanınkı ilk günden beri hastanelerde yatıyor.tam her sey yoluna girdi dedik gene bir felaket basımızda.o kadar cok agladımkı artık gözyasım kalmadı.ilk önce kanaması vardı iç kanama bir sey yapamayız allaha kalmıs dediler.kısmetınızde varsa düşmücekler dediler. sonra birinin kalp atısı artık duyulmuyor dediler.şimdide bebeklerin düşmemesi için aldıgı ilaclardan dolayı beyine giden damarda tıkanıklık olmus ve damarın cerrahı yolla acılması lazım dedıler. herseye hazırlıklı olun diyorlar.biz bu riski alamayıp sizi baska bir ile yollamalıyız dediler ve adanaya yolladılar.öcne baskent sonra sanırım ünal dı adı yanlıs bilmiyorsam eger ve bu aksam üzeri seyhan hastanesine yolladılar ambulansla.ne yapacagımızı şaşırdık ve özellikle ben kahroluyorum çünkü yurt dısındayım telefonumu hiç düşürmüyorum elımden her calısında acaba birseymı oldu diıyorum.neden allahım neden...tamam sen en iyisini bilirsin.ama ne olur abim ve yengeme bunu yapma onlara yardım et ne olur.
medinecim hoşbulduk canım. olsun hayatım kilo vermeni takma sakın kafana
bebişler beslensin yeter canım benim. tecrübeliyimde ikitaneye deyil bide evde bitane
amanın neler yapacagız bakalım
kızlar ben geldim Allaha şükür iyilermiş benim bebişler suları az dedi doktor günde 4 litre su içeceksin dedi cinsiyetlerinide göstermediler hayırlısı olsunda saglıklı sıhatli olsunlarda kız veya erkek hiç fark etmez
benim yangemde uzun bir bekleyişin ardından nihayet mutlu son tüp bebek sayesınde ikizlere hamile derken sevincimiz kursagımızda kaldı.suan için 7 haftalık hamile yengem ve ınanınkı ilk günden beri hastanelerde yatıyor.tam her sey yoluna girdi dedik gene bir felaket basımızda.o kadar cok agladımkı artık gözyasım kalmadı.ilk önce kanaması vardı iç kanama bir sey yapamayız allaha kalmıs dediler.kısmetınızde varsa düşmücekler dediler. sonra birinin kalp atısı artık duyulmuyor dediler.şimdide bebeklerin düşmemesi için aldıgı ilaclardan dolayı beyine giden damarda tıkanıklık olmus ve damarın cerrahı yolla acılması lazım dedıler. herseye hazırlıklı olun diyorlar.biz bu riski alamayıp sizi baska bir ile yollamalıyız dediler ve adanaya yolladılar.öcne baskent sonra sanırım ünal dı adı yanlıs bilmiyorsam eger ve bu aksam üzeri seyhan hastanesine yolladılar ambulansla.ne yapacagımızı şaşırdık ve özellikle ben kahroluyorum çünkü yurt dısındayım telefonumu hiç düşürmüyorum elımden her calısında acaba birseymı oldu diıyorum.neden allahım neden...tamam sen en iyisini bilirsin.ama ne olur abim ve yengeme bunu yapma onlara yardım et ne olur.
Canım cok sevindim ALLAH c.c. hayırlısı versin.....Aman suya dikkat et Rabbim hayırlısını versin.
Benim 16 inci haftada gösterdiler opuyorumnanaktan