herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 12 haftalık ikizlere hamileyim ve berk adında 4 yaşında bir oğlum var. umarım güzel ve mutluluk verici paylaşımlarda bulunuruz .
Abla yani cok degil ama cok yemek yiyemiyorum herkes bişi söylüyo morelimi bozuyo valla sıkıldım artık
kaswa canım naber. nasıl gidiyor. ay benimkiler çok huzursuz bugün. senin oğluş nasıl üzüyormu hala seni. beni ceren öldürecek ya.. bütün gün uyuyor uyandırıyorum mama almıyor memei tutmuyor. üzüntüden öldürüyor beni bu durummafoldumben
herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 12 haftalık ikizlere hamileyim ve berk adında 4 yaşında bir oğlum var. umarım güzel ve mutluluk verici paylaşımlarda bulunuruz .
medine hoşgeldin.....ya bir geldin ist.seni göremez olduk topikte,evindesin heralde şimdi........kim ne söylüyorda canın sıkılıyor ya boşveeeeeeeeeeeeeer
Abla yani cok degil ama cok yemek yiyemiyorum herkes bişi söylüyo morelimi bozuyo valla sıkıldım artık
merhaba ben bişey sormak istiyorum ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde sırtımın sol tarafında bi ağrı hissediyorum neden olur acaba aranızda bu ağrıyı yaşayan varmı?
Rica ederim canım.Evet sabah uyandığımda sanki dinlenmemişim de kamyon taşımışım gibi bir hisle uyanıyorum :sinifsinif: Gittikçe ağırlaştığım fazlasıyla doğru a.steşekkür ederim canım cevabın için dr uma sorucam haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek. sen iyice ağırlaşmaya başlamışsındır allah sağklıla kucağına almayınasip etsin....
merhaba ben bişey sormak istiyorum ayakta kaldığımda veya yürüdüğümde sırtımın sol tarafında bi ağrı hissediyorum neden olur acaba aranızda bu ağrıyı yaşayan varmı?
ay canım benim yaa. inşallah serum işe yarar kaderi bana benzemez çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. bende de ishal vardı. hastaneue yattım serum bağlandı inşallah serum işe yarar da bıcırıklar biraz daha durur anneleriyle..
Kalb,m ve dualarım onunla. hakkında hayırlısı olsun inşallah..
burcin canım kevserle konuşursan çok selam söyle,dualarımız onunla,rabbim hayırlısını nasip etsin,eğer doğum olursa zamanı geldi sağlıkla gelsinler yeğenlerimiz inşallah.:Saruboceq:
hoşbulduk canım. benimde ilkinde tecrübem yoktu.ama öyle garip bir duyguki sanki yıllardır bebek bakıyormuşum gibi 2. saatinde herşeyini kendim yapmaya başlamıştım sanki ben yapmazsam sevgimi veremiyecekmişim gibi gelmişti bana. kimse altını deyiştirsin,giydirsin istemiyordum ağrı filan hak getire annelik tarifedilemez güzel. herşey kolay oluyor allah dagına görede kar verdimi tamamdır canım ama ben yine ağlamaya başladım yüregim dışarı çıkacak sanki işte bu hep yaşayacagın
semacım bende bişey sorayım sana . ben müthiş acıkıyorum kendimi tutamıyorum bir saat aralıklarla mutlaka bişeyler yiyorum özellikle geceleri ikizlerde normalmi yoksa benimki piskolojikmi böyle giderse varya 100 le biter bu hamilelik .oğlumda bukadar yememe ramen 25 kilo almıştım
rica ederim canım ne demek tabi cevaplarım. benimkiler 13 haftalıkbengisu eylül doudou çok teşekkürler yanıtlarınız için...siz kaç haftalıksınız paylaşalım...kardeşim 15 haftalık gelecek hafta muayenede usg için soracağım.her hastanede var mı usg nasıl...
Arkadaşlar selam,
ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.