Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

görmedim canım çok sevindim Allahım analı babalı büyütür inşallah hayırlısıyla kucagına alır büyütürsün inşallah

Cok tşk ederim..
Amin cümlemize inş..
Rabbim sanada hayırlıs evlat nasip etsin.. opuyorumnanaktan

Hmm ben agrı kesici içiyorum az bişi geçiyo ama agrı degil ayaga kalkınca üstüne basamıyorum sende de öyle mi oldu..

Canan canım benimki agrı degil üstüne basamıyorum sadece hareket edince oluyo

bende agrı oluyor ama ben yatırken daha çok oluyor kalçamda acı oluyor oda bazan oluyor bazanda geçiyor bebeklerin gelişiminden dolayı oluyormuş galiba kendilerine yer açarken oluyormuş

Kızlar bende cıkıyorum hepinize iyi geceler
Tşk ederim ilğilnediginiz için opuyorumnanaktan

İyi geceler arkadaşlar. Gebe olan arkadaşlarım hepinize Allah kolaylık versin. Sağlıklı hamilelik dönemi geçirmeniii dilerim.İkiz hamilelik gerçekten zor. Bir zamanlar bende sabırsızlıkla bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı bekliyordum. Şimdi 4,5 aylık olduk. Ey gidi günler zaman su gibi akıp geçmiş.Şimdi bebeklerimi uyuttumda bilgisayara bakmaya vakit buldum.

iyi geceler kızlar bana hoşgeldin diyen herkeze hoşbuldukdiyorum.umarım güzel ve rahat bir gün geçirmişsinizdir bugün.benim oğluş hafta sonu evde oldugundan girmiyorum nete anca girdim.
bebişlere alınacakların heyecanı başlamış heralde.tabi bana daha erken.zannederim herkez ilk başta ikizlerebir adet park yatak alıyor .malum benim ikinci olunca evde yerde yok oğluma tam oda takımı almıştım. odamada bir sepet. bakalım bunlara ne yapacagız oturma odamı feda edecegim heralde bide aksi gibi bir yıl bile olmadı odayı yenileyeli.ayyy bide erken gelme ihtimallerini düşününce umarım bıktırana kadar bekletirler bizi:Saruboceq:

açeylacım allah analı babalı büyütsün. hep mutlu ve sağlıklı yaşasınlar çok tatlılar
ben deneyimliyim ama ikiz bebege deneyimim yok bir oğlum var oda canım benim
çok huzurlu mutlu bir bebekti hiç ağlatmadan büyüttüm 2 yaşına kadar ondan sonrasını
sorma aman aştı kendini bir anda .bakalım bunlar nasıl olacak umarım seninkilerde usludur

selam canım sağol. seninde Allah analı babalı büyütsün. Eh uslu sayılırlar benimkilerde hergün huyları değişiyor ama. Şimidilk bir sıkıntımız yok çok şükür.
Seninde ikincinin ikiz olması ayrı bir heyecan ve mutluluktur sanırım. İlk duyduğunda çok şaşırmışsındır herhalde
Maşallah oğlunada. Uslu bir çocuksa ikizlerini büyütürken sana zorluk çıkarmaz. Ben ikiz büyütmeye alıştım. Tabi şimdi kolay zamanlarım. İlerde nolur bilemiyorum. umarım böyle devam ederiz.

umarım hep uslu olurlar ama işte kaçınılmaz dönemleri var her çocuk gibi odönemleri yaşıyor ve yaşatıyorlar.ama dönemler hiç bitmiyor doktora her gittigimizde bize üzülmeyin
2 yaş dönemi normal 2,5 yaş olacak bitmiyor 4 yaş olduk şimdide haftası hftasına tutmuyor.ne olursa olsun çıldıracagın dönemlerde bile sana sarıldılarmı o parlayan gözler gözünüze deydimi bitti herşey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

inşalah canım.
kaçınılmaz dönemlerde Allah sabır versin bizlere.
ikiz olması süprizmi oldu . nasıl oldu bahsedebiirmisin.
Ben senin yerinde olsam çok ama çok şaşkın olurdum sanırım.

sorma hayatta aklıma gelmez ikinci çocugu bile düşünmüyordum dersem yalan olmaz güvenemiyordum
kendime açıkça bide 32 yaşındayım ilk oğlum sekiz yıl sonra oldu yaşımda var ben ikinciden korkarken
üçüncüsü nasibimde varmış . ama ilk başta şoktaydım hiçbir his yoktu ne sevinç ne üzüntü
iki üç haftadır olaya adapte oldum tadını çıkarıyorum .allahta olmayan herkeze versin inşallah aratmasın

amin canım. Allah olmayanlara yaşatsın bu güzel duyguları.
gerçekten süpriz olmuşş. . Onlar Allahın en güzel hediyeleri gerçektende .
Tadını çıkarr doya doya.

Son düzenleme:
günaydın kızlar... ben ve kızlarım sizi tocaman öpüyoz. dün akşam gelen suyum ve 2çm açıkla sezeryana girdim, 2500 ve 1996 gr. kızlarım dünyaya geldi... genel anestezii oldu, ağrım var ama yapılan iğneler geçiriyor.. kızlarımı hdaha göremedim. küvezdeler ama dr. muzu bekledikleri içinmiş. dr.um birazdan gelecek, hepinize çok çok tşk. b0ğazım biraz tahriş olmuş sanırım narkoz... çok zor yazdım tek elle serum yüzünden.. hepinizi çok sewiyorum...uyanır uyanmaz açtım

anaaam yerim ben senin kızlarınııııı...... maşallah barekallah......rabbim analı babalı büyüsün inşallah.................

:1shok: hoppaaaaa ben bu doğumu öngörmiştim resmennnsengözlerimebaksanab

canım beniiiiiimmm hayırlı uğurlu olsunn,sağlıkla gelmisengözlerimebaksanabş ya meleklerin,daha ne olsunnopuyorumnanaktan
ÇOOOK çok tebrik ediyorumm,
Rabbim analı babalı büytütsün,güzel yazılar yazsın,iyi insanlarla karşılaştırsıınn
vatana millete,dinine ve ailesine hayırlı evlat olsun inşallahhh,,
eşini ve ailenizi çok tebrik ediyoruummŞeniz

canım ya uyandım ilk senden haber varmı diye hemen topiğe girdim.ama doğumun bana süpriz olmadı,çünkü belirtilerin benim belirtilerimle aynıydı ve dedim doğuma azkalmış.....rabbim sağlıklı,sıhatli,uzun ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.çok çok mutlu olun,huzurlu olun eşinle ve kızlarınla.ya o kadar mutlu oldum ve duygulandımki tarifi yok şuanda......opuyorumnanaktan

|....KK Nick....|SAT|Tahmini D.T.|

01|Flavius| 10.Ara.08| haber alamadık:Saruboceq:| 02|mimoza| 11.Ara.08|haber alamadık:Saruboceq:| 03| Hymarry| 09.Oca.09|ıki kızımız oldu| 04| ıkizlemiz| 17.Oca.09|haber alamadık:Saruboceq:| 05| Bebiş istiyoruz| 20.Oca.09|iki kartalımız oldu| 06| Pamukşeker| 03.Şub.09|iki tombalağımız oldu| 07| kinder| 09.Şub.09|haber alamadık:Saruboceq:| 08| incisu| 20.Şub.09| 09| Nevra_t| 26.Şub.09| 10| penses| 26.Şub.09|haber alamadık 11| hazanx| 1.Mar.09| 12| kaswa| 06.Mar.09|20 kasım 2009 13| Egeli| 08.Mar.09|20 kasım 2009 14 |sadecebu| 10.Mar.09| 15| wavy| 10.Mar.09|14 kasım 2009 16| çekirgeler| 11.Mar.09|26 kasım 2009 17| canbebek| 14.Mar.09|26 kasım 2009 18| artemissia| 21.Mar.09| 19| umudumol| 04.Nis.09| 20| kevser| 07.Nis.09|13 Aralık 09 21| umudumsun| 09.Nis.09| 22| claire| 15.Nis.09| 23| olmuyo| 26.Nis.09| 24| Canan| 20.May.09| 25| burcinn| 28.May.09| 26| erolcan| 02.Haz.09| 27| zuzum|0 3.Haz.09| 28| biv| 03.Haz.09| 29| selinius| 15.Haz.09| 30| Kayra| 16.Haz.09| 31| alaina| 25.Haz.09| 32| zuzu| 30.Haz.09| 33| seyma88| 05.Tem.09| 34| vil| 06.Tem.09| 35| MeDıNe| 03.Ağu.09| 36| Rose| 08.Ağu.09| 37| geranimo| 22.Ağu.09| 38| nero-ka| 24.Ağu.09| 39| mner| 21.Eyl.09|
[FONT=Calibri)]40|[/FONT] Artvinli| 10.eki.09|
[FONT=Calibri)]41|[/FONT] liyadora| 17.eki.09|

sıra kimdeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…