Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yaşım itibariyle zannederim birazdaha yorgun hissediyorum kendimi oğlumda çok enerjiktim ama yatmak zorunda kalmıştım tehlike yoktu ama sekiz yıl sonra gelen bi hamilelik olunca üç dört ay yattım .
tabi en büyük fark karnımdaha çobuk çıktı:)) bu arada 32 yaşındayım.

nefescim hoşgeldin inşallah güzel bi hamilelik geçirirsin

walla şuan 12. haftadayım 3.5 kilo aldım hatta birazdan yemek yiyecegim ocakta pişmekte 4 kiloyu bulurum heralde.
benim bulantım pek olmadı bir kaçkere şuanda yok ondandanda bu iştah heralde bayagı iri bir hamile olacagım kesin. olsun onlar sağlıklı olsunda napalım oğlumda aldıklarımıda 1 yılda vermiştim hemde 4 kilo fazlasıyla bunlarda daha hızlı olur heralde iki tane öyle avutuyorum kendimi hayırlısı:))

yok hayatım belli deyil 12. haftadayım bende. bana iki oğlan daha gelecekmiş gibi geliyor üç erkek düşünsene akannehir

yok hayatım belli deyil 12. haftadayım bende. bana iki oğlan daha gelecekmiş gibi geliyor üç erkek düşünsene akannehir

benim başka bebeğim yok ama bana da iki oğlan gibi geliyor. gülben ergene çok acımıştım 3 erkek diye başa çıkmak zor olur diyeopuyorumnanaktan kesin benim de başıma geopuyorumnanaktanliropuyorumnanaktan aman geopuyorumnanaktanrçi ne olursa olsun sağlıklı olsunlarda 3 erkek olsun yeter ki Allahım bugünleri de gösterdi bize 2 kız yada 2 erkek farketmez

benim başka bebeğim yok ama bana da iki oğlan gibi geliyor. gülben ergene çok acımıştım 3 erkek diye başa çıkmak zor olur diyeopuyorumnanaktan kesin benim de başıma geopuyorumnanaktanliropuyorumnanaktan aman geopuyorumnanaktanrçi ne olursa olsun sağlıklı olsunlarda 3 erkek olsun yeter ki Allahım bugünleri de gösterdi bize 2 kız yada 2 erkek farketmez

senin tek yumurtamı çiftmi benimkiler çift yumurtalar belki beni yanıltıp biri deyişik olur .dedigin gibi sağlıklı olsunlarda zamanında doğsunlar yeter:Saruboceq:

arkadaslar meraba daha once klomen kullananların topıgındeydım allahıma sukur kı suanda burdayım ama burda olacagımı 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı.bende suan 5 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bugun ogrendık ve hala soktayım.ınsallah sorunsuz gecer.umarım bolca konusur dertlesırız hep bırlıkte.

arkadaslar meraba daha once klomen kullananların topıgındeydım allahıma sukur kı suanda burdayım ama burda olacagımı 40 yıl dusunsem aklıma gelmezdı.bende suan 5 haftalık ıkızlerıme hamıleyım bugun ogrendık ve hala soktayım.ınsallah sorunsuz gecer.umarım bolca konusur dertlesırız hep bırlıkte.

kuzu hoşgeldin . bende yeniyim bu topikte 12. haftadayım umarım herşey yolunda gider ve hep güzel mutlu şeyler paylaşırız canım bir kaç haftaya kalp atışlarının haberlerini alırız inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar Kevserle konuştum şimdi hastanedeymiş.birazcık kanaması olmuş kanama bile denemez 1-2 damla dedi..dr kanama doğumun habercisi olabilir ama müdahale edip durdurmak istemiyorum demiş ve şu an yatışı yapılmış..serum takılmış ağrıları hafiflemiş..hemşire susuz kalmış olabileceğini söylemiş..hakkaten de az su içtim bugün diyo..açılması yokmuş şu an..
hem bilginiz olsun hem de dualarınızı arkadaşımızdan eksik etmeyin istedim..
sevgiler..

canım ya ALLAH c.c. yardım etsin...
Hayırlısı olsun duamda inş.
Ayh sordum böyle bişi cıktı töbe töbe
SAol canım haber verdigin için yarın ararsan slm söyle

Bırak sen milletin dediklerini :kızgın: Alışamadın mı yahu her ağızdan bin tane laf çıkar benimkilerde yeni gitti yerimseniben
Ya cnm bnm msn açsan diyorum heee :kızgın:

CAnımsın ya ama işte biliyosun insanların agzı cuval deilki büzesin..
Ben cok takıntılıyım o yüzden oluyo böyle

senin tek yumurtamı çiftmi benimkiler çift yumurtalar belki beni yanıltıp biri deyişik olur .dedigin gibi sağlıklı olsunlarda zamanında doğsunlar yeter:Saruboceq:
canım doktor kesin söyleyemem ama çift gibi gözüküyor dedi. ocakta tekrar gidicem o zaman öğrenirim inşallah

canım hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın aile büyüklerinde varmıydı yoksa bu klomen mucizesi mi

Nefes hosgeldin..
TAbii bir kere daha dogum yaptıgın için tecrübelisin ALLAH hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Bende 6 kilo verdim ve yiyemiyorum gercekten zor geçiyo benim...

esımın teyzesı ıkız dogum yapmıs bıde annemın ananesı ucuz dogurmus ama bende polıp vardıı bu ay polıp amelyatı ıcın gun alıcaktım adet olsaydım bıde klomenı 4 gun ıctım nasılsa amelıyat var bosuna hormon almayım demıstım kı mucızelerım geldı surprız yaptılar bıze....

Nefes hosgeldin..
TAbii bir kere daha dogum yaptıgın için tecrübelisin ALLAH hayrlısıyla kucagına almayı nasip etsin

Bende 6 kilo verdim ve yiyemiyorum gercekten zor geçiyo benim...

medinecim hoşbulduk canım. olsun hayatım kilo vermeni takma sakın kafana
bebişler beslensin yeter canım benim. tecrübeliyimde ikitaneye deyil bide evde bitane
amanın neler yapacagız bakalım
kuzucum ailemde vardı benim ikiz ondan zannederim .ama benimde bir tüp bebek denemem olmuştu ama yarıda kaldı. bir yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdik dosyamız açıldı adetim bekliyorlardı ve mucize hamile kalmışım o ay.8 yıldan sonra bir mucize gerçekleşti ve herkez şoktaydı bizi hiç sorma tabialkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir kevserden haber varmı inşallah oda iyidir bebişleride iyidir haberi olan varsa bizide haberdar ederse seviniriz

hoşgeldin canım hayırlı olsun..

esımın teyzesı ıkız dogum yapmıs bıde annemın ananesı ucuz dogurmus ama bende polıp vardıı bu ay polıp amelyatı ıcın gun alıcaktım adet olsaydım bıde klomenı 4 gun ıctım nasılsa amelıyat var bosuna hormon almayım demıstım kı mucızelerım geldı surprız yaptılar bıze....

hayat mucizelerle dolu..inşallah mucizelerin sağlıkla ve vakitlice gelirler..

medinecim hoşbulduk canım. olsun hayatım kilo vermeni takma sakın kafana
bebişler beslensin yeter canım benim. tecrübeliyimde ikitaneye deyil bide evde bitane
amanın neler yapacagız bakalım
kuzucum ailemde vardı benim ikiz ondan zannederim .ama benimde bir tüp bebek denemem olmuştu ama yarıda kaldı. bir yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdik dosyamız açıldı adetim bekliyorlardı ve mucize hamile kalmışım o ay.8 yıldan sonra bir mucize gerçekleşti ve herkez şoktaydı bizi hiç sorma tabialkisalkisalkis

canım hoşgeldin aramıza..hayırlı uğurlu olsun..

slm kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir kevserden haber varmı inşallah oda iyidir bebişleride iyidir haberi olan varsa bizide haberdar ederse seviniriz

az evvel konuştum kevserle canım..gayet iyi çok şükür..ağrısı sancısı hiç yok maşallah..serumu da çıkmış..ama dr çıkış vermemiş sanırım bi kaç gün buradayım dedi..inşallah hakkında hayırlısı olsun..
hepinize tek te sevgi ve selamlarını iletti..

az evvel konuştum kevserle canım..gayet iyi çok şükür..ağrısı sancısı hiç yok maşallah..serumu da çıkmış..ama dr çıkış vermemiş sanırım bi kaç gün buradayım dedi..inşallah hakkında hayırlısı olsun..
hepinize tek te sevgi ve selamlarını iletti..

teşekkürler canım iyi olmasına sevindim selamı içinde aleyküm selam

X