- 7 Ekim 2007
- 1.085
- 1
ay canım ya başınoıza gelmeyen kalmamış rabbim yardımcınız olsun hayırlısını versin size ve tabi bol sabır diliyorummm
sagol canım benım.insallah birşey olmaz allahım insallah... :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım ya başınoıza gelmeyen kalmamış rabbim yardımcınız olsun hayırlısını versin size ve tabi bol sabır diliyorummm
canım Allah yardımcınız olsun Allahım yengene acil şifalar versin inşallah
benim yangemde uzun bir bekleyişin ardından nihayet mutlu son tüp bebek sayesınde ikizlere hamile derken sevincimiz kursagımızda kaldı.suan için 7 haftalık hamile yengem ve ınanınkı ilk günden beri hastanelerde yatıyor.tam her sey yoluna girdi dedik gene bir felaket basımızda.o kadar cok agladımkı artık gözyasım kalmadı.ilk önce kanaması vardı iç kanama bir sey yapamayız allaha kalmıs dediler.kısmetınızde varsa düşmücekler dediler. sonra birinin kalp atısı artık duyulmuyor dediler.şimdide bebeklerin düşmemesi için aldıgı ilaclardan dolayı beyine giden damarda tıkanıklık olmus ve damarın cerrahı yolla acılması lazım dedıler. herseye hazırlıklı olun diyorlar.biz bu riski alamayıp sizi baska bir ile yollamalıyız dediler ve adanaya yolladılar.öcne baskent sonra sanırım ünal dı adı yanlıs bilmiyorsam eger ve bu aksam üzeri seyhan hastanesine yolladılar ambulansla.ne yapacagımızı şaşırdık ve özellikle ben kahroluyorum çünkü yurt dısındayım telefonumu hiç düşürmüyorum elımden her calısında acaba birseymı oldu diıyorum.neden allahım neden...tamam sen en iyisini bilirsin.ama ne olur abim ve yengeme bunu yapma onlara yardım et ne olur.
bende badem yağı kullanıyodum bıraktırdı doktor tüylenme yapar dedi kako yağı kullan dedi...bi krem ismi verdi eşi kullanmış işe yaradı dedi ama pahallı dedi napcamı şaşırdım...ah canım ahhhh kullanmammı ama işe yaramadı lıerac kullanıyorum son 10 gündürde bebek yağına başladım ama maalesef günden güne çatlıyorummmm morelim çokbozuluyoooo
sagolasın canım seninkilerin cinsiyetleri ne yazdınmı buraya yazdıysanda ben hatırlamıyorum
Kızlar bişi sorucam ben sag ayagım kalçamdan iitibaren acayip agrıyo böyle ayaga kalkınca sizde de böyle bişi oldumu yada neden olur bilginiz var mı
canım benim bebiş seni uyarıyo beni yordun otur azıcık dinlen diyo bacaklarını uzat sırtını yasla yoksa belini ağrıtırım diyo :))))) çok yürüyüp çok gezme öptüm göbüşten
işallah kumsalcım işallah dualarımız yengenle rabbim bebişlerinizi size bağışlasın
bebek odası takımlarına bakıyorum netten ay çok güzeller yawwww ama ben almıycam parmk yatakla gardolap alıyprum şimdilik sadece ama acayip şeyler yapmışlar yaww pek zevkliiii bakması bile
vilcim 52 liraya aldım bende bencede pahalı işe yarasa içim yanmaz işede yaramadı ama bide şöyle bişi var biz ikiz hamileyiz ve karnımız normaldende çokbüyüyo ee vucudunda bi dayanma noktası var bi saatten sonra ilaçta kremde fayda etmiyo vucut parçalanıyo
medinecim magnezyum kullanıyomusun magneyuma başlamanı tavsiye ederimmm bacak ağrıları içinnn
sibercim dinle bebekleri sakın yorma kendinide onlarıda
vil canım ben oda takımını şu yüzden düşünmedim biraz büyünler kendilerine gelsinler ona göre ranzalı felan bişi alırız diye düşündümşimdilik pratik ve uygun bişiler olsun istedim ben eşya marka vs den daha çok bunlar sadece alınması gereken yani ihtiyaç diyorum hani geçici şeyler abartmıyayım diyorum aman toparlayamadım tuhaf bi cümle oldu hehehh
Medinecim benim de o ağrı sol tarafımda var ara ara sağda da oluyo doktoruma sorduğumda normal demişti...
medinecim magnezyum kullanıyomusun magneyuma başlamanı tavsiye ederimmm bacak ağrıları içinnn
Yazdım canım görmedin demek ki
Biri kız biri erkek 2 hafta sonra tekrar gittim takrar dogruladı doktor
Kumsal geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin...
Kızlar bişi sorucam ben sag ayagım kalçamdan iitibaren acayip agrıyo böyle ayaga kalkınca sizde de böyle bişi oldumu yada neden olur bilginiz var mı