selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by
günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir
doudou rumuzlu arkadaş...kardeşimde 16 haftalık ikiz gebe...geçen ay ikili test yapıldı sonuç negatif denildi böyle bir değer varmı biliyormusun ikiz gebelere yapılmıyorsa bu ne saçmalık kandırıyormu bunlar insanı...arkadaşım bilgin varsa anlatırmısın...ileri düzey usg nasıl kaç haftalıkken yapılıyor...sağlıkla büyüt bebişleri sende....
nerocum 10 gün içindeki görüşmeler kontrole giriyor.... yoksa her gidiş ücretli..
saol canım cevabın için teşekkürlertüp bebek yaptırdığm dr 2 haftada bir çağırıyor,ama diğer doktorum ayda 1 çağırıyor,
çok geçmiş olsun canım neyseki o anları atlattın sanırım Allah yardımcın olsun halen vanda mısınCanım ben istanbulda doktora gittim doktorum cok şükür ben vanda oldugum için cok sıkıntı cektim bilirler burda 2 haftada bir cagırdı ikiz hamilelik riskli olur dedi bu yüzden gelmen gerekir falan dedi
doudou rumuzlu arkadaş...kardeşimde 16 haftalık ikiz gebe...geçen ay ikili test yapıldı sonuç negatif denildi böyle bir değer varmı biliyormusun ikiz gebelere yapılmıyorsa bu ne saçmalık kandırıyormu bunlar insanı...arkadaşım bilgin varsa anlatırmısın...ileri düzey usg nasıl kaç haftalıkken yapılıyor...sağlıkla büyüt bebişleri sende....
zevkli evet ya alışveriş felan yapmakta zevkli nişanlılık zamanlarım aklıma geliyo o zamanda sürekli eve alışveriş yapıyodum çok güzel oluyodu şimdide bebişlerime yapıyorum doğsun gelsinlerde sağlıcakla güzel güzel giydireyim ben onları :)))CANACIM ben kızlarımın kıyafetlerini makinada şu bebkler için olan sabun tozu varya hacışakirin ondan almıştım,yumuşatıcı koymamıştık hepsini beraber yıkamıştık bebek kıyafetleri renk vermiyor battaniyelerini bile atmıştım.sonra içeride kurutup ütülemiştik..ben 30.haftamda hazırlamıştım çantamı ikiz olunca erken doğum riski malum.ay heyecanlandım valla çok zevklidir çanta hazırlamak,sağlıkla kullan canım.
alamadım kuşum daha ya ben kısları bana çağırdım dirim bizim 2 çocukla gelmemiz zor olur dedi siz bana gelin çağırayım dedi onunda şimdi ev problemi felan var kaldı badiler olmadı kargo isterim onlardancanannn canımm emanetlerini hymarryden aldınmı kısss.
var canım ya, ama bi tuhaf duygularım.. korku,sevinç, endişe ,mutluluk, hepsi bi arada hissedilir mi, hepsini hissediyorum işte... bi de çok ağlak oldum,zaten balık burcuyum yğkselenim de balık, ohhh evi su basıyo son günlerde :kedi::kedi:
canım iyi yapmışsın ben de önceden türkiye hastanesine gidiyodum çok berbat hatta doktor anlattı doğuma gelen birine tam doğum zamanı yoğum bakım tadilatta demişler, doktorları arayıp bulamıyosun. ama gaziosmanpaşayı ben de duydum iyi dediler olmassa onu da bi deniyim canım saol
canım gaziosmanpaşayı bi kaç kişiden duydum denesem iyi olur memorialı düşünmedim çünkü sigortam yok şu an indirim de olmıycak yani abartı bi fiyat çıkarıyolar sigorta da olmayınca. sen hangi hastaneye gidiyosun.
doğrusunu söylemek gerekirse bende sne gibi hastane arayanlardanım hayatım benim doktorum bi hastanede çalışmıyo ben muaynehanesine gidiyorum ama doğum yaklaşınca etekleirm tutuştu bende deli gibi hastane arıyorum zar zor balatta bi hastane buldum or ahayim balat hastanesi var oaya gitmeye başladım 2 kere gittim son gittiğimde okumuşsundur şeker yüklememei yanlış yapmışlar bana eziyet oldu yani onca saat bende doktordanda hastanedende soğudum anlayacağın bende tekrar başa döndüm medicalpark olabilir diyorumşimdi bi muayneye gideyim oraya ona göre karar vereceğim
canım senin artık günün yaklaştı normaldır ama benimde kemiklerim agrıyor bende uyuyamıyorum bu dönemde kemikleri agrıyanlar vamıdır özellikle diz kapaklarım çok agrıyor birde kengimi ne diyorlar o başladı
canım senin haftalarında kemik ağrıları varsa magnezyum eksikliğindendir benimde senin hasftalarında dehşey bacak ağrılarım vardı magnezyuma başladım rahatladım o yüzden magnezyum tavsiye ederim tabi doktoruna danışarak
güzel haberlerle gel bi tanemmmmkızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by
canım ilk zamanlar öyle oluyo 3. aydan sonra 7. ayakadar felan ayda bi çağırıyolar yani ben öyle gidiyorumarkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
canımm geçmiş olsun işallah devam etmez 2-3 damla ile kalır msn ye baktım yoksun aman bize şok yaşatma rababim snei ve kısçeleri korusunnselam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
çok geçmiş olsun canım neyseki o anları atlattın sanırım Allah yardımcın olsun halen vanda mısın
kaswa canım naber. nasıl gidiyor. ay benimkiler çok huzursuz bugün. senin oğluş nasıl üzüyormu hala seni. beni ceren öldürecek ya.. bütün gün uyuyor uyandırıyorum mama almıyor memei tutmuyor. üzüntüden öldürüyor beni bu durummafoldumben
kuşummm cerenin bir sarılığına baktırsanız cnm yaa sarılığı olan bebek uyur ve yemek yemez cnm
aynı durum benim alişimde vardı yaa ben 30 cc mama yedirene kadar ölüyordum
küçücük bebeğin ayağını gıdıklıyor burnunu sıkıyordum cnm bence bi baktırın cnm
aynen dirimim yaa. ne yaparsam yapayım tepki vermiyor. 60 cc ye geçtik diye seviniyordum iki gündür 30 cc yi bile içiremez oldum.. sağlık ocakları bakıyormu sarılığpa. yoksa hastaneye gidince mi baktırsak..
ay bugün cuma dimi dirim valal gün kavramım kalmadı. Sağlık ocağı baksa bie yarın kapalı.. Hastanede çok hafif var tedavi gerektirmeyen dediler. Dur yaptıkları testlere bi bakayım..
hımm normal ama bikere daha baktır cnm bu belirtiler sarıılığa benziyorşimdi baktım biluribin sanırım sarılık dimi. 6.47 imiş değeri. 0-8 referans aralığı..