arkadaşlar selam,
ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.
dirim canım çok sağol verdiğin bilgiler için. yarında aynı olursa götürürüz başka çare yok. gerçi pzt randevumuz var ama gecikmeye gelmez..
Arkadaşlar selam,
ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.
selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
Benim de kalça kemiğimde bacak aralarımda hamlamış gibi çok ağrım oluyor özellikle yorulduğumda, kenginin ne olduğunu bilmiyorum ne o canım
selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
Eşiminde benimde kazıklanmaya müsait bir bünyemiz var, alışveriş sevmediğimiz için ilk gördüğümüze atlıyoruz.Bebek arabası ve araba koltukları toplamda 2580 liraya maloldu, sonradan aslında çok daha uygun olanların varlığını farkettik. Odada biraz daha dikkatli olalım diyorum ama nerdedir bu uygun mobilyalar bilemiyorum. Çok gezecek enerjim de yok, çok çabuk yoruluyorum. olabildiğince online yapıyoruz alışverişimizi. Bu bebeklerin pahalı bebekler olacağı daha tedavi aşamasından belliydi :)
medinecim hoşgeldin canım bulantıların nasıl ..hafifledimi biraz.......
kızlar Kevserle konuştum şimdi hastanedeymiş.birazcık kanaması olmuş kanama bile denemez 1-2 damla dedi..dr kanama doğumun habercisi olabilir ama müdahale edip durdurmak istemiyorum demiş ve şu an yatışı yapılmış..serum takılmış ağrıları hafiflemiş..hemşire susuz kalmış olabileceğini söylemiş..hakkaten de az su içtim bugün diyo..açılması yokmuş şu an..
hem bilginiz olsun hem de dualarınızı arkadaşımızdan eksik etmeyin istedim..
sevgiler..
kızlar Kevserle konuştum şimdi hastanedeymiş.birazcık kanaması olmuş kanama bile denemez 1-2 damla dedi..dr kanama doğumun habercisi olabilir ama müdahale edip durdurmak istemiyorum demiş ve şu an yatışı yapılmış..serum takılmış ağrıları hafiflemiş..hemşire susuz kalmış olabileceğini söylemiş..hakkaten de az su içtim bugün diyo..açılması yokmuş şu an..
hem bilginiz olsun hem de dualarınızı arkadaşımızdan eksik etmeyin istedim..
sevgiler..