Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

arkadaşlar selam,

ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.

cnm benim mdf mi ?
Ama yinede çokk geldi 2500 tl aldı arkadaş
hatta indirim varmışş 1500 aldı taksitle cnm yaa
biraz araştır derim

dirim canım çok sağol verdiğin bilgiler için. yarında aynı olursa götürürüz başka çare yok. gerçi pzt randevumuz var ama gecikmeye gelmez..

dirim canım çok sağol verdiğin bilgiler için. yarında aynı olursa götürürüz başka çare yok. gerçi pzt randevumuz var ama gecikmeye gelmez..

EVET CNM ben bu belirtileri sarılığa benzettim uzun süre uyuma yemek yemem bunlar sarılık belirtisi olabilr nettende bak cnm.....

çünki bebekler büyüdükce mideleri daha çok genişlior daha fazla yemek istiyolar cnm

Arkadaşlar selam,

ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.

canım iki tane sallanan ve büyüyebilen yatak, 4kapılı gardrop, 1 şifonyer aldım ben..sallanan koltuk ve oyuncak kutusu yok..onları alsam oda çok kalabalık gelecekti gözüme..hepsi 3.500 TL tuttu..ve bu fiyat üzerinden taksit yapıldı..

ben odalarına bordür çektirip bordürün deseninden takım avize yaptırdım, alt açma,pike takımı,nevresim takımı ve uyku seti diktirdim ve halı dokuttum..tüm bu dekorasyonlar da 2000 TL tuttu..

tüm oda ve dekorasyon totalde 5500TL ye mal oldu bize yani bilgin olsun canım..

Eşiminde benimde kazıklanmaya müsait bir bünyemiz var, alışveriş sevmediğimiz için ilk gördüğümüze atlıyoruz.Bebek arabası ve araba koltukları toplamda 2580 liraya maloldu, sonradan aslında çok daha uygun olanların varlığını farkettik. Odada biraz daha dikkatli olalım diyorum ama nerdedir bu uygun mobilyalar bilemiyorum. Çok gezecek enerjim de yok, çok çabuk yoruluyorum. olabildiğince online yapıyoruz alışverişimizi. Bu bebeklerin pahalı bebekler olacağı daha tedavi aşamasından belliydi :)

kızlar ben geldim Allaha şükür iyilermiş benim bebişler suları az dedi doktor günde 4 litre su içeceksin dedi cinsiyetlerinide göstermediler hayırlısı olsunda saglıklı sıhatli olsunlarda kız veya erkek hiç fark etmez

selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....

canım geçmiş olsun şimdi nasılsın inşallah iyisindir canım

Benim de kalça kemiğimde bacak aralarımda hamlamış gibi çok ağrım oluyor özellikle yorulduğumda, kenginin ne olduğunu bilmiyorum ne o canım

kengi dediğim canım kalça kemigim yerinden çıkmış gibi bir acı duyyorum ona kengi diyorlar bana öyle dediler

şu an kaçıncı haftadasın bilemiyorum ama ağrıların başladığına göre 20lerin üstündesin herhalde..
ben 20li haftalarımın başında başladım alışverişe ve 3-4 haftada bitirdim hepsini..mobilya, dekorasyon ve perde olayı ise beni hiç yormadı bu alanlarda çalışan arkadaşlarımız yardımcı oldular kataloglar falan eve geldi hep..
ama oto koltuğu ve bebek arabası konusunda hakkaten biraz pahalı bi alışveriş yapmışsın..öncelikli ihtiyaçlar listemde bebek arabası hiç olmadı benim çünkü kısmetse ocak sonu şubat başı gelecek bebeklerim ve haziran gibi anca lazım olur bebek arabası.. o zaman alırım dedim hep ve almadım da..ana kucağı aldım 2 tane (pierre cardin) oto koltuğu olarak da kullanılıyor ilk 1 sene ve kampanyalıydı 70 küsur TLye aldım..beğendiğim bebek arabalarının fiyatları da 350-1000TL arası değişiyo..bakalım zamanı gelince alırım..dikkati alışveriş yap ve güzelce araştır bence arkadaşım..

kızlar Kevserle konuştum şimdi hastanedeymiş.birazcık kanaması olmuş kanama bile denemez 1-2 damla dedi..dr kanama doğumun habercisi olabilir ama müdahale edip durdurmak istemiyorum demiş ve şu an yatışı yapılmış..serum takılmış ağrıları hafiflemiş..hemşire susuz kalmış olabileceğini söylemiş..hakkaten de az su içtim bugün diyo..açılması yokmuş şu an..
hem bilginiz olsun hem de dualarınızı arkadaşımızdan eksik etmeyin istedim..
sevgiler..

Kevsercimm dualarımız seninle geçmiş olsun canımmm...hayırlı haberlerini bekliyoruz...Sağol burçin cimmm

kevsercigim Allahım yardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberler veririsin canım Allahım bebeklerini sana ve eşine bagışlasın inşallah

ay canım benim yaa. inşallah serum işe yarar kaderi bana benzemez çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz. bende de ishal vardı. hastaneue yattım serum bağlandı inşallah serum işe yarar da bıcırıklar biraz daha durur anneleriyle..
Kalb,m ve dualarım onunla. hakkında hayırlısı olsun inşallah..

herkeze merhaba aranıza yeni katıldım 12 haftalık ikizlere hamileyim ve berk adında 4 yaşında bir oğlum var. umarım güzel ve mutluluk verici paylaşımlarda bulunuruz .

burcin canım kevserle konuşursan çok selam söyle,dualarımız onunla,rabbim hayırlısını nasip etsin,eğer doğum olursa zamanı geldi sağlıkla gelsinler yeğenlerimiz inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…